Arată versiune īntreagă : Grija cand blocati conturile!
Catre toti moderatorii administratorii, am avut si eu un prieten, cel care mia zis si mie de Cwr,mai nou am vazut ca ati blocat conturi, nu e problema dar verificati sau gasiti metode mai bune, fiindca ati blocat si contul prietenului meu pentru multiaccount dar el avea doar un cont,si nu a accesat 2 conturi.....
Nu cred ca merita sa blocati degeaba....poate la blocare ar trebui sa trimiteti si un email sa intrebati de ce nu a citit regulamentul sau de ce a accesat mai multe conturi sau daca chiar e vinovat,si in functie de raspunsul primit sa reglati si pedeapsa!Se simte cand cineva minte!Si se simte si cand cineva tine la contul lui!Fiindca daca chiar nu tine nu trimite mail inapoi sau cu un raspuns favorabil si adevarat!
Nu va acuz:Ddar nu trebuie sa neglijati uni ca au accesat conturi de pe acelasi ip,poate se duce la un prieten sau este in retea:DMultumesc anticipat!
Multumim klaw!
O somare prealabila nu este din punct de veder tehnic, posibila si nici nu se doreste. Ce rost are sa contactam prealabil un spamer retardat din Romania sau China, Rusia.
In continuare pot spune ca este inadmisibil ca un utilizator sa se inregistreze si sa nu citeasca, anticipat, regulamentul.
Pe scurt, regulamentul unui site, oricare ar fi acesta, trebuie citit inainte si nu dupa ce ai finalizat inregistrarea.
De la un anumit numar de utilizatori trebuie sa automatizezi unele demersuri - nu mai ai timp si ce este si drept, nici nerv, sa aculti scuze sau motivari (uneori chiar) banale gen '...hai mah, ca suntem toti romani...'!
Blocarea se face dupa criterii bine stabilite, nu doar dupa adresa ip, sunt criterii multiple care lucreaza la depistarea acceselor conturilor.
Daca te referi la retele de cartier, aici putem recunoaste ca a folosi asemenea retele in ziua de azi, la tehnologia actuala, este cu adevarat primitiv.
In cazul in care contul tau este blocat pe motiv de accesa a mai multor conturi de pe acelasi pc (de pe pc-ul prietenilor, etc.) poti sa ne contactezi, suntem siguri ca se poate remedia situatia.
Blocarea conturilor este utila din mai multe puncte de vedere.
- utilizatorii blocati nu mai pot inregistra alt cont - odata blocat, ramane blocat
- spamerii nu au nicio sansa sa revina si sa-si lase gunoiul la cwr
- copilasii care se cred hackeri pot floda formularele site-ului cwr
- si multe alte facilitati pentru utilizatorii care au citit si care respecta regulamentul ;)
Cu stima
hai ca e chiar tampita regula asta ca daca sa logat cu mai multe conturi
pai poate is 2 fratiori in casa si au amandoi user pe cwr .. sau nu e voie asa
pai poate is din camin si intra de pe acelasi pc ... a nici asa nu e voie
ce sa zic fiecare isi face regulile cum le vrea :)
cred ca mai bine ar fi sa nu mai incurajati pe cei ce incearca sa pacaleasca pe altii la sectiunea de vanzare ;) sau na asta aduce numar de posturi
Sincer daca si fratemi-o are cont aici pe CWR si sora-mea + eu am retea de bloc
Toti care is conectati la mine la router au acelasi IP extern - care il am de la RDS
asa ca toti care au cont aici de la mine din retea o sa fie detctati si contu blocat
nu prea suna bine
hai ca e chiar tampita regula asta ca daca sa logat cu mai multe conturi
pai poate is 2 fratiori in casa si au amandoi user pe cwr .. sau nu e voie asa
pai poate is din camin si intra de pe acelasi pc ... a nici asa nu e voie
ce sa zic fiecare isi face regulile cum le vrea :)
cred ca mai bine ar fi sa nu mai incurajati pe cei ce incearca sa pacaleasca pe altii la sectiunea de vanzare ;) sau na asta aduce numar de posturi
"ce sa zic fiecare isi face regulile cum le vrea"
Mai dar tie-ti lipseste o doaga stimabile? Ce mama saraciei, logic facem noi regulile asa cum le vrem noi. Nu vrei sa vii tu sa le faci?
Fa-ti un forum al tau si ai dreptul sa-ti faci regulile asa cum vrei. Pana atunci, cand folosesti cwr, accepti regulile asa cum sunt ele 'tampite', etc. Daca acstea nu-ti plac, ai tot dreptul sa nu folosesti cwr.ro - la revedere si mult succes!
Nu vrei sa oprim si vanzarea din piata findca si aia te pacalesc la vanzare, cumpara ieftin si vand scump. Metro i-l inchidem dom'le findca vinde marfa prea scump si pacalesc asa milioane de romani care merg la discounter sa-si cumpere o paine sau un suc :D
Poate tu nu prea intelegi sensul comertului liber, daca este asa, am sa te lamuresc eu ce si cum functioneaza.
Fiecare persoana este libera sa vanda ce vrea (atata timp cat este legal ce vinde) si la ce pret vrea el.
Tu, ca si eventual client ai dreptul sa nu cumperi acel produs daca nu-ti este tie adecvat.
Asta a fost totul Sisk, vezi cat de simpla este piata libera de vanzare!
Sincer daca si fratemi-o are cont aici pe CWR si sora-mea + eu am retea de bloc
Toti care is conectati la mine la router au acelasi IP extern - care il am de la RDS
asa ca toti care au cont aici de la mine din retea o sa fie detctati si contu blocat
nu prea suna bine
Daca tu in anul 2009 inca mai folosesti o retea de bloc, cu scuzele de rigoare, dar trebuie sa-ti lipseasca multa materie cenusie.
Va recomad ambilor sa nu va impacientati artificial. ...lasati acest demers sa fie cea ce si este, grija noastra si nu a voastra.
Cu stima
asa am patit si eu pe un forum, si avea si sora mea cont pe acel forum (o pasiona sectiunea de jocuri barbie) .. si am luat ban amandoi . GOD . sunt cam aiurea regulile astea, si nu doar pe cwr.ro .. EXISTA SI PE ALTE FORUMURI ! . Lumea nu gandeste ca poate sunt frati , sau colegi de camera (studenti) sau colegi la camin .. Cat timp nu posteaza doua conturi cu acelasi IP la acelasi thread doar cu interesul de a tine UP la thread, nu mi se pare o problema. Cat timp nu fac nici un rau, sau spam, sau alte infractiuni si abuzuri .
Cu stima,
Dennis incearca sa fi tu primul care scoate regula asta de pe forum sau sa o modifici
Cu stima,
Dennis incearca sa fi tu primul care scoate regula asta de pe forum sau sa o modifici
Si daca scoate accesta regula .. un user care primeste ban si are 15 conturi ... pe care isi ia mai intai ? .. so daca e aja isi face inca un cont ... si inca unu si inca unu .... si ...tot asa
Si daca scoate accesta regula .. un user care primeste ban si are 15 conturi ... pe care isi ia mai intai ? .. so daca e aja isi face inca un cont ... si inca unu si inca unu .... si ...tot asa
poi isi ia ban pe cel de pe care a ''facut prostii'' :) si daca face si de pe celalte, isi ia si pe alea si gata. dar banati daor NICKUL ..nu si ipul. Daca chiar ''insista'' atunci luati masura de ai bana IPUL
Salut, este greu uneori ;)
...daca am sta cu fiecare sa-l lamurim care este algoritmul de blocare al conturilor multiple (lucru care pe multi i-ar multumi doar partial - findca nu inteleg totul) nu am mai dormi, manca sau chiar merge la WC.
Stiti ce-mi place? Politica legata de comunicarea cu utilizatorul a celor de la Google Inc. - primesti un mail si gata, ...nu 100 de lamuriri, ca de ce eu, ca de ce acum, samd. - asa cum ne place noua romanilor. Sa vorbim mult, mai mult, foarte mult, extrem de mult cu rezultat Zero. ...si totusi, utilizatorul trage ca musca la miere catre Google Inc, si asta in ciuda comunicarii extrem de restranse. Poate a venit timpul sa schimbam si noi strategia de marketing.
Personal vad, citesc si (incerc sa) inteleg obiectiile voastre - dar in acest caz (si altele 999 de cazuri identice :D ) ma intreb:
- colegu, tu te plictisesti rau? Ce tot i-i dai cu scoate xyz cand tu nu esti deloc 'periclitat' de regula respectiva!
- colegu, daca este surioara ta, matusa sau bunicul si ti-a fost blocat contul? Trimite un email echipei de suport si se reglementeaza. Nu-ti raci gura degeaba inainte de a fi in situatia descrisa sau nici macar pe departe de a fi in aceasta situatie.
Ne place sa speculam, pai sa vezi ca o fi ca o pati, sa presupunem ca daca si cu parca ...
Era (sau este) o vorba din batrani: Nu te lega la cap daca nu te doare ;)
Cu stima
Deoarece au am deschis acest topic cred ca mai pot spune si eu ceva...Ii dau dreptate lui Dennis deoarece 1.Fara reguli ce-ar mai fi?ce s-ar intampla? 2.Le-am adt o ideea sa aiba mai multa grija si in caz de ceva sa comunice cu cel care a luat ban daca primeste un email.Ca daca nu ar face nimic(n-ar mai banna)ar fi mii de conturi care ocupa spatiu degeaba si ingreuneaza serverul.Si totusi nu am cerut vreun ajutor a fost o critica constructiva deoarece prietenul meu n-a mai vrut sa motiveze problema cu blocatul contului.
Daca se scoate aceasta regula(desi nu cred ca sunt sanse) or sa apara alte probleme mult mai grave si discutii din partea utilizatorilor.
Si cel mai important pe un calculator poti aloca mai multe adrese ip, poti vorbi cu un angajat de la firma de unde primesti internet si ii spui ca vrei sa mai cumperi un ip. Iti mai trebuie doar un swich o placa de retea si 2 cabluri mufate utp/bnc, daca nu va convine aceasta varianta va pot da alta mult mai ieftina.
PhoeniXman
30.04.2009, 21:09
Si care ar fi varianta mai ieftina? :)
Pey isi mai pot baga un deget in fund si sa isi faca propia comunitatea in care sa isi faca ei ce reguli vor.
Dupa ce ca omul asta va pus la bot un forum bine structurat, cu costuri platite in totalitate de el (din care nu a obligat pe nimeni sa contribuie) si cel mai important mult timp pierdut in aceasta comunitate ca sa ce? .. ca sa vina unu ca Sisk cu o atitudine de "jmecher"...
El care nu are nicio obligatie fata de nimeni de pe acest forum va raspunde cu respect si incearca sa ii satisfaca pe toti, dar unii prea sunt prost crescuti... nici macar inteligenta sa respectati un om care va ajuta nu o aveti?
Cand a vrut sa puna taxa pe scripturi au facut toti gura ca ce pune taxa, cand sunt gratis ca sunt "prea multe si proaste"... dar sa ajutati nu stiti, sunt cativa utilizatori care mai raspund in subiecte si incearca sa ajute forumul.
Si care ar fi varianta mai ieftina? :)
sa ne facem doua abonamente de internet pe 2 ipuri diferite doar ca sa putem intra pe un forum (tu si fratele tau) GOD . mai bine inchideti subiectu ca discutam pana poimaine
nu trebuie sa platesti doua abonamente, trebuie doar sa platesti un ip...