PDA

Arată versiune īntreagă : ...inca un web'maistru' cu ideei *a“la Garcea*

RedPoint
06.04.2008, 14:10
Salutari,

la plimbarile de duminica prin 'Net' am mai facut o descoperire,
un site (http://www.verzisori.com) care dupa cum este amenajat poate apartine doar unui copilas pasionat de manele, manele si ...mai multe manele, un copilaş simplu dar care aspira la ravnitul titlu de manele-web'maistru', asa ca *drumu'i lung si dealu'i ...*

Si ca un viitor web'maistru' cu putintica eşperienţa in de'ale internetului, doreste si stimabilul 'Iulian Mitru din Anina' (...daca acesta este cu adevarat numele si orasul de baştina real:tongue: ) sa se impartaseasca,
sa faca si altor utilizatori unele taine ale internetului mai indeaproape cunoscute, taine castigate din greu cu sudoarea frunţii de acesta in decursul a multor ani petrecuti in grupa mare si cea prescolara, ...pana la acest punct ar spune fiecare minte sanatoasa ca este totul ok, asa am spus si eu personal, pana am citit ce prostii si banalitati serveste acest web'maistru'.
...cititi mai departe, (cred) ca merita.

Deci, web'maistrul' nostru care detine unele site-uri de succes in Internet, printre care verzisori.com, tags-zone.com, si sa speram ca ramane la acestea :-)), ...ne spune (printre manele si alte banalitati) cum sa facem bani in internet trisand la paidmail.ro

Foarte frumos, ce sa mai spunem, suntem intr-un grad de exaltare extrem de ridicat, mai ca ne vine sa sarim in sus de bucurie (de bucurie ca s-a terminat sumitul din Romania :biggrin: ) si nicidecum de cele descrise de web'maistrul' nostru, care ne invata cum trebuie sa facem daca vrem sa muncim pe gratis, cum putem sa ne pierdem contul la un site unde am depus munca in loc sa profitam de banii castigati.
...crezi stimat web'maistru' ca tu esti primul care-si incearca norocul crezand ca este asa de usor sa trisezi la un sistem gen paidmail.ro?
...crezi ca aceste sisteme nu au fost testate un anumit timp in strainatate (inca inainte de a intra netul si in Romania) si ca un astfel de sistem detine masurile necesare de siguranta pentru a depista utilizatori de genul tau?
...daca esti atat de bun si ceva mai inteligent decat Garcea, cum se face ca nu mai detii contul la paidmail.ro? Sa intelegem ca ai castigat atat de mult prin trisare incat te-ai retras pe coasta de azur?

Cat de naiv esti stimat web'maistru'! Si tu mai dai inca sfaturi altora?!
...este ca si cand ne-ar sfatui Garcea in persoana.

Atentie:
Recomandam tuturor utilizatorilor care doresc sa se bucure de castigurile efectuate la site-uri gen paidmail.ro sa nu urmeze sfaturile acestui web'maistru',
ar fi extrem de naiv sa gandesti ca scriptul folosit nu receptioneaza fiecare acces al contului, bannerelor sau link-urilor si ca nu sesizeaza echipa de suport imediat dupa depistarea unei fraude.

In final, postam screen-ul cu informatiile listate pe site-ul numit cat si documentul PDF pus de acest web'maistru' la dispozitie altor utilizatori.
19 20

dassad
14.04.2008, 08:32
MUhaha :) ce tampit doamne. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu e Hobiul meu dar asta e TAMPIT.

voisms
14.04.2008, 18:59
Sunt de acord cu dassad .
In general, invetzi pe unul altul....ii arati, uite asa incepi un lucru, mai citesti, continui, pe parcurs nu te descurci, ma mai intrebi.
Dar "ala" spune: "aaaaa, nu trebuie sa stii tu nimic, despre cutare, iti zic yo...faci asa si asa, si ajunge"..."tu nu mai cauta, ca numai aia nerozi invatza"..."cat iti spun eu este berechet, si altceva nu mai trebuie sa stii".
Trist! :(

Dennis
15.04.2008, 13:53
"...tine'i tu prosti ca eu am sa-i tin saraci"

Este din discutia unui politician cu un preot preluata dintr-o melodie din Germania.
...se potriveste de minune atat in cazul acestui utilizator cat si la situatia generala din Romania. Trist, trist, trist.

Ciao

abramburel
26.06.2008, 18:23
super tare..:smile::tongue::smile::biggrin:

dorikut
04.07.2008, 08:29
Asta nu stie ca mai nou paidmail.ro verifica existenta codurilor in codul sursa atat cu ajutorul echipei de support cat si cu nishte spideri destul de destepti

Probabil nici Iframe nu stie ce inseamna