PDA

Arată versiune întreagă : Reclama banner pe cwr.ro - EXCLUSIV

Dennis
26.04.2009, 22:55
Afiseaza-ti reclama pe paginile cwr.ro - aceasta poate fi vazuta de peste 15.000 de vizitatori unici/luna!

Toate locurile publicitare sunt vandute exclusiv - Reclama ta este singura afisata in acel loc publicitar!

468x60 pixel (in Header-ul site-ului) - 20,00 Euro/30 zile

* rezervat din 15.04.2010 - 15.04.2011 - Biju

300x250 pixel (in fiecare prim-mesaj din topicuri) - 15,00 Euro/30 zile

* rezervat din 16.05.2010 - 16.08.2011 - Biju

728x90 pixel (deasupra boxei de chat) - 10,00 Euro/30 zile

* rezervat din 11.05.2010 - 15.08.2011 - Biju

Pentru cei interesati de publicitate prin cuvinte cheie pe platforma cwr.ro - va invitam sa cititi acest topic (http://www.cwr.ro/showthread.php/10877-Cumpara-ti-cuvantul-cheie-dorit-de-tine-Reclama-axata-pe-cuvinte-cheie%21).

Pretul pentru fiecare banner este calculat in suma fixa pe o perioada de 30 de zile.
Pot fi implementate bannere in formatele jpg, gif, png sau cod html.
Prezentarea acestora se face in exclusivitate pe locul respectiv
Plata se poate face prin Paypal.com in Euro!
Nu sunt acceptate site-uri care incalca legislatia in vigoare si site-urile adult
Statistica domeniului cwr.ro poate fi urmarita public pe http://cwr.ro/plesk-stat/webstat/ (https://www.cwr.ro/plesk-stat/webstat/)

Utilizatorii interesati sunt rugati sa posteze in acest topic - nu se acepta mesaje personale (PM)

fervoare
28.03.2010, 12:33
Salut, doresc să achiziţionez locul disponibil de la 3 martie 2010 în fiecare prim-mesaj al topicului.
Pentru această vă rog să îmi furnizaţi prin private message (preferabil prin e-mail) adresa de PayPal la care să trimit suma aferentă.

Este foarte importantă forma dată a linkului întrucât îmi contorizează exact clickurile campaniei. Vă mulţumesc.

Dennis
29.03.2010, 22:24
OH! Revin cu o mica corectare, sa strecurat o greseala la ultimul format al bannerului 728x90, in descriere era scris 300x250, afirmatie gresita. Am corectat greseala.
Scuzele de rigoare catre toti utilizatorii care au pentru @fervoare, bannerul poate fi afisat doar din data de 14.04.2010 altfel nu corespunde cu afirmatia de exclusivitate.

netul
29.03.2010, 22:50
1. Aproximativ, cam care e rata medie de click pt bannerul 300x250 ?

2. Intr-o luna pot schimba macar odata bannerul si linkul? Sau ramane acelasi banner / link toata luna.

fervoare
30.03.2010, 08:03
Bannerul implementat de mine va contoriza astfel de statistici (începând cu data de 14 aprilie). Voi ţine la curent comunitatea CWR cu privire la aceste valori.

Dennis
30.03.2010, 13:48
1. rata de click este de 0,25%
2. da, pe durata cat ai rezervat locul publicitar, poti schimba bannerul si linkul, ...este dealtfel si indicat sa schimbi acestea pentru ca atentia utilizatorului sa fie captata si mai efectiv.

1. Aproximativ, cam care e rata medie de click pt bannerul 300x250 ?
2. Intr-o luna pot schimba macar odata bannerul si linkul? Sau ramane acelasi banner / link toata luna.

netul
04.04.2010, 20:58
E liber 728x90 ?
Cum pot comanda?

mousek
05.04.2010, 14:29
@Dennis, in Link-uri utile ,pe pagina Portal, cum se poate lua un loc?Observ ca unele legaturi de acolo sunt comerciale.

Dennis
06.04.2010, 08:56
E liber 728x90 ?
Cum pot comanda?
Da, este liber - acum prelucrez acel loc publicitar, nu-mi placea asezarea samd. - te anunt cand am finalizat.
Comanda se poate face aici in topic, plata prin Paypal.com (vezi profilul meu)

@Dennis, in Link-uri utile ,pe pagina Portal, cum se poate lua un loc?Observ ca unele legaturi de acolo sunt comerciale.
Da, pe prima pagina am acel widget cu Linkuri utile si este in totalitate comercial, in moment mai am acolo cateva interne dar din moment ce sunt vandute 5 linkuri, cele interne dispar de acolo.
Acolo vor fi implementate DOAR 5 linkuri - nimic mai mult, asa clientul are un link de calitate pe cwr.ro si nu unul pe un site tip 'jungla de linkuri'. Pretul este de 15E/luna, plata prin paypal.com

netul
06.04.2010, 16:08
OK, atunci ma abonez eu la 728x90, ca sa nu il dai la altcineva. Cand e gata si pot comanda, imi zici.

Biju
07.04.2010, 16:24
Buna ziua,

Dorim sa luam tot spatiul publicitar. Va rugam detalii pentru efectuarea platii.

Dennis
07.04.2010, 18:08
OK, atunci ma abonez eu la 728x90, ca sa nu il dai la altcineva. Cand e gata si pot comanda, imi zici.
OK! Rezerv un loc pt. tine.

Buna ziua,
Dorim sa luam tot spatiul publicitar. Va rugam detalii pentru efectuarea platii.

Va rog sa-mi oferiti mai multe detali
- pe ce durata?
- aveti nevoie de factura, in acest caz plata trebuie facuta prin transfer bancar in Lei iar eu am nevoie de datele de facturare (via PM)

ocupat pana in 14.04.2010 - webnetinfo
rezervat din 15.04.2010 - Biju

ocupat pana in 14.04.2010 - webnetinfo
ocupat din 14.04.2010 - 15.05.2010 - fervoare
rezervat din 16.05.2010 - Biju

ocupat pana in 03.04.2010
rezervat pentru - Netul
rezervat pentru - Biju

netul
07.04.2010, 20:25
@Dennis, maine iti trimiti banii si bannerul.

Dennis
07.04.2010, 21:06
@Netul, inainte de a trimite bani, am o mica problema, addonul folosit de mine nu ma lasa sa implementez bannerul intre mesaje :(
...ce-ti pot oferi este un banner, tine-te bine, exact deasupra la chatbox, bine inteles, global si la acelasi pret pentru a ma 'scuza' de incovenienta. In momentul in care am un addon adecvat sa-mi plaseze bannerele dupa X mesaje, corectez oferta.
In cazul in care nu mai ai interese, nicio problema, te inteleg, este vina mea, trebuia sa testez addonul mai atent

Repet, scuzele mele

netul
07.04.2010, 21:48
Ok, ramane asa cum ai zis tu, iti trimit maine banii si fac si un banner.
Acum am venit de la o bere si o pizza :) si nu ma mai simt in stare (asta e dedicatie pt pustiul care zicea ca stau toata ziua cu ochii in calculator si nu mai fac nimic altceva) :)

Multumesc.

netul
08.04.2010, 17:11
@Dennis, ti-am trimis banii pe PayPal. Sa imi zici cum fac sa pun bannerul.

isshmen
08.04.2010, 17:14
@Netul, inainte de a trimite bani, am o mica problema, addonul folosit de mine nu ma lasa sa implementez bannerul intre mesaje :(
...ce-ti pot oferi este un banner, tine-te bine, exact deasupra la chatbox, bine inteles, global si la acelasi pret pentru a ma 'scuza' de incovenienta. In momentul in care am un addon adecvat sa-mi plaseze bannerele dupa X mesaje, corectez oferta.
In cazul in care nu mai ai interese, nicio problema, te inteleg, este vina mea, trebuia sa testez addonul mai atent

Repet, scuzele mele

Off: Ce noroc pe el :))

Dennis
08.04.2010, 17:21
@Dennis, ti-am trimis banii pe PayPal. Sa imi zici cum fac sa pun bannerul.
...trimite-mi un pm sau pune linkul catre banner si site aici in mesaj

Biju
08.04.2010, 22:37
OK! Rezerv un loc pt. tine.

Va rog sa-mi oferiti mai multe detali
- pe ce durata?
- aveti nevoie de factura, in acest caz plata trebuie facuta prin transfer bancar in Lei iar eu am nevoie de datele de facturare (via PM)

Din moment ce:

vBulletin - Notificare sistem!
Dennis nu accepta sa-i trimiti mesaje personale.

Va rugam sa trimiteti un email din formularul www.nixservers.ro/contact/ si va dam un reply cu datele de facturare.

Dennis
08.04.2010, 22:51
Din moment ce:

vBulletin - Notificare sistem!
Dennis nu accepta sa-i trimiti mesaje personale.

Va rugam sa trimiteti un email din formularul www.nixservers.ro/contact/ si va dam un reply cu datele de facturare.

Scuzele de rigoare, am trimis acum un mesaj prin formularul de contact si am adaugat Nick-ul in lista mea de contacte, pe viitor nu mai exista probleme cu trimiterea unui PM

Dennis
09.04.2010, 15:06
Disponibilitate locuri publicitare prin banner pe platforma cwr.ro

* ocupat pana in 14.04.2010 - webnetinfo
* rezervat din 15.04.2010 - 15.07.2010 - Biju

* ocupat pana in 14.04.2010 - webnetinfo
* ocupat din 14.04.2010 - 15.05.2010 - fervoare
* rezervat din 16.05.2010 - 16.08.2010 - Biju

* ocupat pana in 10.05.2010 - Netul
* rezervat din 11.05.2010 - 15.08.2010 - Biju

Pentru cei interesati de publicitate prin cuvinte cheie pe platforma cwr.ro - va invitam sa cititi acest topic (http://www.cwr.ro/showthread.php/10877-Cumpara-ti-cuvantul-cheie-dorit-de-tine-Reclama-axata-pe-cuvinte-cheie!).

fervoare
16.04.2010, 20:45
Aşa cum am promis, am creat un modul de analiză a traficului primit prin reclamele CWR.ro; acesta include numărul de vizualizări a reclamelor Fervoare.com, numărul de clickuri pe reclamă şi Click-Through-Rate (rata de click).
O analiză detaliată a feedback-ului reţelei CWR la diferite teme de culori şi/sau stiluri de comunicare (reclamă agresivă, non-agresivă, personală, impersonală, statistică, user comment/testimonials etc.) va fi publicată atât la Fervoare.com cât şi la CWR.ro.
Dacă sunteţi interesat de aceste date pentru o eventuală campanie personală, puteţi urmări statistica actuală a campaniei de reclamă lansată de Fervoare.com pe CWR.ro accesând linkul:
Statistica pentru campania de reclamă Fervoare.com pe CWR.ro (http://1l2.us/bi)

Dennis
16.04.2010, 21:36
Multumim frumos si pot spune ca ma bucur sa pot citi o analiza detaliata in legatura cu reteaua publicitara cwr.ro

MariusCristian
24.04.2010, 12:31
Eram si eu interesat pentru a promova un serviciu (de fapt un soft) pentru webmasteri printr-un banner pe acest forum.
Se pare ca va trebui sa mai astept. :( Si cine stie ce lista de prioritati va mai fi ....
Daca apare ceva intre timp (eventual un banner intre postul numarul 1 si postul numarul 2 :D ) ...

Dennis
24.04.2010, 12:36
Eram si eu interesat pentru a promova un serviciu (de fapt un soft) pentru webmasteri printr-un banner pe acest forum.
Se pare ca va trebui sa mai astept. :( Si cine stie ce lista de prioritati va mai fi ....
Daca apare ceva intre timp (eventual un banner intre postul numarul 1 si postul numarul 2 :D ) ...

In primul mesaj al acestui topic este inscrisa lista actuala a rezervarilor, daca se schimba ceva, implementam aceste informatii acolo cat si intr-un mesaj nou aici - in moment nu exista o lista de prioritati, totul merge pe principiul primul venit, primul servit.

Dar poti folosi reclama prin cuvinte cheie (http://www.cwr.ro/showthread.php/10877-Cumpara-ti-cuvantul-cheie-dorit-de-tine-Reclama-axata-pe-cuvinte-cheie!) - are o rezonanta buna la public desi pentru multi este foarte noua, cineva trebuie sa faca primul pas, altfel ramanem in epoca de piatra a internetului ;)

MariusCristian
24.04.2010, 13:04
1. Deci ma inscriu pe lista. :P
Pentru oricare din cele 3 posibilitati.
Poate si pentru a 4 (sugerata de mine, depinde acum si ce tarif ar fi, la celelalte 3 mi se par convenabil).
Desi softul este finalizat si deja lucram cu el cateva persoane, tousi inca nu indraznesc "sa-l arunc" in piata. Iar comunitatea din acest forum mi se pare cea mai potrivita pentru a fi tinta acestei reclame.
M-am uitat pe forum pe la inceputul lunii (softul era folosit doar de 2 saptamani, ne mai tot veneau idei de optimziare), insa acum cateva zile am observat ca deja s-a amanetat spatiul pe luni de zile inainte...
Oricum daca apare ceva; poate Biju isi da seama ca nu castiga pe cat plateste sau poate ii convine sa cedeze periodic cate ceva la altii care nu ii fac concurenta (sper ca nu doreste si el sa faca reclama la vreun soft) ....

2. Legat de reclama prin cuvinte cheie: consider si eu ca e o idee buna (mai ales la siteurile cu numar mare de afisari si cu content variat, din multe domenii diferite), insa deocamdata, fiind vorba de o lansare, doresc sa am un boom de vizite. Ulterior, dupa ce a devenit cunoscuta marii majoritatia membrilor siteului aplicatia mea (cu un grad mai mare de succes sau mai mic), atunci probabil ca voi fi interesat mai mult de vizitatorii care citesc articole/posturi targetate. Insa, precum am zis, fiind vorba de o lansare am nevoie de a incerca sa ma fac cunoscut tuturor, nu numai celor care au nevoie de asa ceva la momentul actual.

3. Multumesc pentru raspunsul foarte prompt.

Dennis
27.04.2010, 11:49
OK! Ti-am rezervat un loc la fiecare format - in cazul in care Biju renunta partial sau in totalitate sau pe o durata X la unul dintre locuri, te anunt pe tine ca fiind urmatorul pe lista.

Xro1
03.05.2010, 01:50
ocuparea unui link,in cele 5 locuri de sus e 15 euro lunar?
Ce nu folosesti optiunea banner rotator?
si... statistica cwr.ro proprie din prima postare nu functioneaza.

Dennis
03.05.2010, 21:20
ocuparea unui link,in cele 5 locuri de sus e 15 euro lunar?
Ce nu folosesti optiunea banner rotator?
si... statistica cwr.ro proprie din prima postare nu functioneaza.

Daca te referi la link pe pagina de start de aici (http://www.cwr.ro/showthread.php/11235-Reclama-textlink-pe-pagina-de-start-a-cwr.ro), atunci nu este 15,00 Euro, daca te referi la un banner, atunci ai preturile afisate in primul mesaj al topicului. Singura dilema este ca pe urmatoarele luni, toate locurile publicitare sunt vandute sau rezervate. In cazul in care esti interesat, te pot trece pe lista de asteptare.

Nu folosesc un rotator findca vreau ofer advertiserului exclusivitate pe locul publicitar, pentru asta plateste o suma mai ridicata, este mai profitabil pentru advertiser sa-si afiseze doar el reclama intr-un loc decat sa-i fie afisat bannerul cu inca 2-3 sau chiar mai multe bannere.

Statistica functioneaza, va trebui sa accepti certificatul ssl in browserul folosit de tine si ve-i putea viziona statistica fara probleme ;)

Xro1
04.05.2010, 06:40
15 euro/lunar,toata cele 5 locuri de la link uri le externe sau doar unul ?

Dennis
12.05.2010, 13:46
15 euro/lunar,toata cele 5 locuri de la link uri le externe sau doar unul ?
Scuze ca am intarziat cu raspunsul, nu am sesizat intrebarea ta aici :(

Nu, un singur link pe pagina de start, in acea rubrica, te costa doar 10,00 Euro - nicidecum 15,00 Euro.

webtag
10.08.2010, 23:03
Se mai pot face rezervari ? Ca vad ca nu s-a mai postat aici demult.

As dori banerul din primul post in topic si cel de 728X90 (acesta este bannerul de sub meniul principal ?)
Pot fi contactat prin PM pentru detalii.

Multumesc.

Dennis
11.08.2010, 18:23
Locurile publicitare de pe platforma cwr.ro sunt vandute pana anul viitor catre actualul advertiser.
Se lucreaza la implementarea unor bannere pe pagina principala a blogurilor, la momentul adecvat am sa dau detalii aici, daca esti interesat Vladut, aboneaza acest topic si primesti o notificare la fiecare mesaj nou inscris aici ;)

scaraliu
05.02.2011, 16:18
Salutare,
Sunt interesat de 728x90 pixel (deasupra boxei de chat) - 10 Euro/30 zile.
Pot executa plata chiar acum in cont - nu am banerul momentan dar maine il pot da.

Dennis
05.02.2011, 18:15
Salutare,
Sunt interesat de 728x90 pixel (deasupra boxei de chat) - 10 Euro/30 zile.
Pot executa plata chiar acum in cont - nu am banerul momentan dar maine il pot da.

Locul care te intereseaza este rezervat (vandut) pe durata nedeterminata.

Locurile publicitare de pe platforma cwr.ro sunt vandute pana anul viitor catre actualul advertiser.

Daca te intereseaza, pot sa-ti ofer locul (in moment inca vacant) de pe pagina de start cu dimensiunea 250x250 pixel - detalii gasesti aici (http://www.cwr.ro/showthread.php/13922-Loc-publicitar-vacant-marime-250x250-pixel-reclama-pt.-siteul-tau!).

Te rog sa ma anunti ce hotarare ai luat - nu doresc sa tin locul blocat.