Arată versiune īntreagă : instalare thema vbulletin
andutzel
09.04.2008, 13:00
Salut, imi spuneti si mie cum instalez o thema in VBulletin?
Am incercat ceva, am uploadat xml , dar cand dau pe forum , nu imi arata imaginile. Cum fac?:frown:
...ce ai incarcat? ...ma gandesc ca ai incarcat fisierele respective livrate cu tema respectiva!
Dupa incarcare, in adminarea gasesti posibilitatea de a seta tema ca standard.
Trimite un PM daca ai nevoie de ajutor direct, URL si celelalte date de acces, ulterior pe poti schimba pentru siguranta.
Ciao
andutzel
17.04.2008, 20:16
Cum fac sa :
1. activez quik post
2. pe pagina principala a forumului , sa imi arate subforumurile.
Folosesc VBulletin. Mersi.
Salut,
Adminarea => vBulletin Options:
1. Message posting and Editing Options => bifezi *Yes. Click not Required*
2. Forum Listings Display Options
Depth of Forums - Forum Home => scrie cate subforumuri sa fie afisate (la noi *2*)
Depth of Forums - Forum Display => scrie cate subforumuri sa fie afisate (la noi *2*)
...sper sa te fi putut ajuta
andutzel
18.04.2008, 12:26
da , a mers. Mersi mult.
Revin cu probleme aici daca mai intampin!
...cu placere
Mult succes in continuare si daca nu deranjeaza si ai posibilitatea sa plasezi un link pe site-ul tau, ne bucuram!
Ciao
andutzel
22.04.2008, 11:37
salut.
Am instalat un script de matrimoniale pe site. Cand vreau sa il accesez la nume.ro nu merge, imi apare ce este in ftp.
Ca sa accesez prima pagina trebuie sa scriu : www.nume.ro/index.php , stiti cumva cum sa fac sa accesez simplu nume.ro
...controleaza setarile spatiului tau web sau ale serverului tau daca detii un server.
Este greu sa oferim o diagnoza de la distanta despre ce ar putea fi sau nu, dar putem sa intrebam globul de cristal si poate asa aflam si noi mai mult despre domeniul tau si problemele aparute acolo :-)
Ciao