PDA

Arată versiune īntreagă : In Internet nu exista *...nu gasesc, nu pot, nu stiu*

Dennis
15.04.2008, 18:51
...de acest lucru ne-am convins cand am gasit un site, de care de ce sa nu recunoastem unii teenageri au nevoie.

Stimati utilizatori, va prezentam site-ul de si cu sireturi (http://www.sireturi.8k.ro) - special admir aceasta idee, felicitari webmaster-ului respectiv.

Pareri si idei despre insiretat sunt *incrucisat* de bine-venite :smile:

dassad
16.04.2008, 04:49
Aham. Deci prima data asa l-ai gasito:
<!-- Arhivarul.ro - Start cod verificare --> :D

si

ai grija:
"Powered by ßųń3§™ .&nbsp; ® Toate drepturile rezervate . 2008"

:D:D:D

Dennis
18.04.2008, 12:11
Iar m-ai prins Dassad :-)
...jep, am sa ma pazesc ca de cel *rau* :-)

ciao

shaddy_2222
14.07.2008, 15:58
@admin: poate nu am inteles eu bine ideea (abia m-am trezit) dar cu tot respectul: ce ti se pare interesant la site-ul respectiv?
Nici nu s-a incarcat bine pagina ca mi s-a cerut sa apas ok pentru a intra pe site, care defapt era o madalitate de votare a site-ului...iar site-ul are doar o pagina pe care sunt aruncate cateva poze.

Dennis
14.07.2008, 17:58
Partea cu fereastra de vot nu era pe acel site la vizita mea in urma cu 1,5 ani ;-)
...nu o gasesc nici eu buna, asaceva apartine in cosul de gunoi al fiecarui webmaster, dar in fine este o alta tema.

Interesant este ideea de a crea un astfel de site si nicidecum partea informativa a acesteia sau complexitatea scriptului sau a design-ului.

Cu stima

shaddy_2222
14.07.2008, 19:02
Partea cu fereastra de vot nu era pe acel site la vizita mea in urma cu 1,5 ani ;-)
...nu o gasesc nici eu buna, asaceva apartine in cosul de gunoi al fiecarui webmaster, dar in fine este o alta tema.

Interesant este ideea de a crea un astfel de site si nicidecum partea informativa a acesteia sau complexitatea scriptului sau a design-ului.

Cu stima
Am inteles....multumesc de lamurire ;) Ideea si mie mi se pare interesanta.

dorikut
16.08.2008, 23:16
Ideea e originala 100%...nu am mai vazut un asemenea site!! :)