PDA

Arată versiune īntreagă : [ofer] Script excelent - Online Photoshop Script

sorinake23
01.05.2009, 11:44
Titlul spune totul.
Download: http://www.cwr.ro/forum/downloads.php?do=file&id=1791
Demo: http://laukpauk.net/photoeditor/

Astept pareri. :D

tolby
01.05.2009, 20:18
interesant insa ii lipsesc multe fata de photoshopul desktop

GamesPhone
01.05.2009, 21:15
offTopic: Deci sincer sa fiu , tu faci acest lucru pentru posturi.Am mai vazut cateva topicuri tot de tine deschise cu alte scripturi.Dupa parerea mea aceste scripturi se puteaui vedea sila descarcari.Nu te supara pe mine

sorinake23
02.05.2009, 09:29
offTopic: Deci sincer sa fiu , tu faci acest lucru pentru posturi.Am mai vazut cateva topicuri tot de tine deschise cu alte scripturi.Dupa parerea mea aceste scripturi se puteaui vedea sila descarcari.Nu te supara pe mine

Uite ca ma supar. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca fac asta pentru posturi insa nu consider ca ai argumente concrete. Utilizand butonul 'search' de la platoul de download vei observa ca scriptul este urcat de mine personal si nu mai exista vreunul pe cwr.ro. O zi buna iti doresc si te rog sa numai umblii cu intrigi proaste.

GamesPhone
02.05.2009, 09:36
Nu ai inteles ce am vrut eu sa spun.Nu am spus ca mai sunt si altele la fel la download.Am spus ca nu le trebuia neaparat un topic se vedeau si la descarcari

indesign
02.05.2009, 11:37
Parerea mea e ca este un script super mai ales pentru cei care nu stiu ce este photoshop si pot face o idee, ori pentru niste aplicatii usoare pe care poti face chiar daca nu ai photoshopul instalat, cu este de exemplu sa faci un baner simplu etc.
Lipseste insa cea ce pentru mine este foarte important, sa poti salva in format psd, care contine layere, un format de lucru pe care poti face schimbari ulterior. Pentru un web designer acest lucru este foarte important. Al doilea lucru ca nu merg scurtaturile, si asa ingreuneaza munca la unu care deja lucra tot din taste. :)
Asta insa nu inseamna ca nu este un script bun, si chiar daca este limitat ma bucur ca l-am gasit. Pacat ca dintr-un motiv sau altul nu pot da thanks ca nu apare la mine butonul :(

tolby
02.05.2009, 13:57
Te contrazic ca face posturi aiurea.Cel putin a facut un post cu ceva folositor spre deosebire de altii care au deschis niste topicuri care nu aduceau nici un fel de utilitate nimanui.

sorinake23
02.05.2009, 14:16
Multumesc pentru intelegere. Am remarcat scriptul si m-am gandit sa afle si altii despre el.

klaw
02.05.2009, 21:14
Hmm...daca ar faceo pentru posturi ar remarca si Dennis si nu i'ar da drepturi daca mai face...deci nu judeca tu:)

ionut34
02.05.2009, 22:26
GamesPhone, sorinake23 - daca ai pus un script nu il puneti aici .. asa ar insemna sa se deschida sute de topicuri, aici puneti cele mai importante scripturi.. sau cel putin cele cautate ( :) sau poate nu , dennis corecteaza-ma daca gresesc dand un reply)