PDA

Arată versiune īntreagă : Ajutor SEO

tolby
03.05.2009, 22:33
Am un site care ma dispera.Acesta este ww.aerconditionat.nu si trebuie sa il aduc pe prima pagina pe google cand scrii cuvantul cheie: aer conditionat .Era pe pagina 3 acum a luat-o de bezmetic in spate pe pagina 7 dar de obicei mai oscileaza si se intoarce pe pagina 3.Iam facut toate trucurile SEO care le stiu eu, pana ce si imaginile le-am denumit aer conditionat,chiar si sablonul grafic,l-am inscris in directoare etc.Site ul este facut in html simplu special pentru a putea urca mai repede insa din pacate se duce la vale.Rog pe cineva care se pricepe la SEO sau stie vreun truc care sa il face sa urce i-as fi recunoscator chiar si financiar.Atentie nu vreau sfaturi Black Hat.

fulgerul101
04.05.2009, 07:04
Pei cred ca tu ai facut putin Black Hat.
Avand in vedere ca cunosc talentele tale grafice, contra o thema pentru wordpress facuta pe placul meu o sa iti spun cum se obtin cele mai bune link-uri, prin pm, nu public. Pentru ca este greu sa aflii aceste lucruri, trebuie sa citesti mult articole in limba Engleza, pentru ca in Romana nu ai sa gasesti.

Fabius
04.05.2009, 07:20
Scriu un articol despre aer conditionat, baga 2-3 linkuri in el pe ancora "aer conditionat" catre site-ul tau si inscrie-l in directoare de articole. Daca ai buget te-as sfatui sa cumperi si cateva linkuri si eventual review-uri sau posturi platite care iti vor aduce si un beneficiu SEO si vizite in acelasi timp. Vezi ca pe langa directoarele web in care l-ai inscris il mai poti inscrie si in directoarele si cataloagele pt firme ceea ce nu poti face cu un site obisnuit. Sunt multe astfel de cataloage. Incearca sa-l prezinti si pe forumuri de specialitate si mai bagi si acolo cate un link. Baga-l in webmaster tools. Studiazati concurenta, vezi pe unde au linkuri si incearca sa obtii si tu linkuri pe aceleasi pagini. Fa si link exchange cat mai multe cu bloguri, pt ca de la bloguri obtii foarte multe linkuri si incearca sa creezi o pagina diferita gen parteneri unde sa pui linkurile, astfel nu iti vei umple prima pagina de linkuri, in caz contrar le poti pune in footer. Oricum, vad ca pt cuvintele "aparate de aer conditionat" esti pe pagina a3-a, ceea ce ma face sa cred ca ai fost putin penalizat pt cuvintele "aer conditionat" pt ca mai mult ca sigur i-ai obtinut foarte multe linkuri cu anchor textul asta intr-un interval relativ scurt de timp. Incearca sa obtii linkuri cu ancore cat mai diferite acum ca sa-ti ridici penalizarea cum ar fi "aer conditionat de vanzare" "aparate aer" etc. Ai inteles ideea sper.
Mult succes !

fulgerul101
04.05.2009, 07:26
Fabius are dreptate in unele privinte, inscri-el in cataloage de firme, cu titlul Aer Conditionat, dar este o metoda prin care obtii link-uri foarte slabe. Sa il pui pe forum este o metoda medie spre slaba.

tolby
04.05.2009, 08:18
Scriu un articol despre aer conditionat, baga 2-3 linkuri in el pe ancora "aer conditionat" catre site-ul tau si inscrie-l in directoare de articole. Daca ai buget te-as sfatui sa cumperi si cateva linkuri si eventual review-uri sau posturi platite care iti vor aduce si un beneficiu SEO si vizite in acelasi timp. Vezi ca pe langa directoarele web in care l-ai inscris il mai poti inscrie si in directoarele si cataloagele pt firme ceea ce nu poti face cu un site obisnuit. Sunt multe astfel de cataloage. Incearca sa-l prezinti si pe forumuri de specialitate si mai bagi si acolo cate un link. Baga-l in webmaster tools. Studiazati concurenta, vezi pe unde au linkuri si incearca sa obtii si tu linkuri pe aceleasi pagini. Fa si link exchange cat mai multe cu bloguri, pt ca de la bloguri obtii foarte multe linkuri si incearca sa creezi o pagina diferita gen parteneri unde sa pui linkurile, astfel nu iti vei umple prima pagina de linkuri, in caz contrar le poti pune in footer. Oricum, vad ca pt cuvintele "aparate de aer conditionat" esti pe pagina a3-a, ceea ce ma face sa cred ca ai fost putin penalizat pt cuvintele "aer conditionat" pt ca mai mult ca sigur i-ai obtinut foarte multe linkuri cu anchor textul asta intr-un interval relativ scurt de timp. Incearca sa obtii linkuri cu ancore cat mai diferite acum ca sa-ti ridici penalizarea cum ar fi "aer conditionat de vanzare" "aparate aer" etc. Ai inteles ideea sper.
Mult succes !
Binenteles ca este inscris in webmster tools unde imi arata ca am 340 de linkuri externe si vreo 300 interne.Am scris un articol pe care l-am pus in site despre istoria aerului conditionat cand a aparut el, ma rog o sa il scriu si in directoare. Cat priveste condurenta este acerba.Cel care e pe primul loc are vreo 20 de demenii cu nume de aer conditionat (ca exemplu service-aerconditionat.ro,montaj-aerconditionat.ro etc)care dau backlinuri de calitate catre site-urile lui.Chestia este ca nu stiu ** naiba e mai sus pe yahoo decat pe google.Pe yahoo am fost si pe prima pagina.

Fabius
04.05.2009, 08:27
Yahoo are cu totul si cu totul alt algoritm decat google. Am site-uri care sunt pe prima pozitie in google iar pe yahoo nici macar nu sunt indexate.
Oricum de pe yahoo nu iti vine trafic.

roscabgdn
04.05.2009, 12:31
si eu patesc frecvent cu site-urile mele ...google dance ;) cam asta e :P
mentine inscrierea in directoare constanta [ 2 3 pe zi ]
schimbul de linkuri cu ancore diferite ..nu abuza de aceeasi ancora...ca se poate considera spam [ din cate stiu eu ]
+ ce a mai zis Fabius cataloage directoare de firme cumpara reviewuri pe bloguri cu pr mai mare ca al tau :P link ex cu bloguri [ pentru ca apare pe fiecare pagina linkul si deci o sa ai si mai multe backlinkuri ] :P
si daca nici asa nu da rezultate apeleaza la o firma de seo ;)
bafta

tolby
05.05.2009, 05:34
Am citit cu atentie posturile voastre,insa din pacate nu am timp sa patrulez netul sa caut bloguri si sa pun comentarii,de aceea vin cu o propunere: Cine ma ajuta sa ajunga site-ul pe prima pagina si sa mentina acolo sunt dispus sa ii platesc 80 de euro prin transfer bancar. Plata se va face cand acesta va ajunge acolo pentru ca atunci voi lua si eu banii insa trebuie sa ajunga cat mai repede pentru ca vine vara si lumea cauta aer conditionat.

fulgerul101
05.05.2009, 07:45
tolby eu daca ma apuc acum si iti urc site-ul iar dupaia vine unu si zice ca la urcat el..?
Vrei sa discuti cu cineva in particular sau cu toti deodata?

tolby
05.05.2009, 09:00
@fulgerul101
Nu imi bat joc de nimeni.Va fi ales doar un singur colaborator care va prezenta nijte site-uri optimizate de de el pentru anumite cuvinte cheie grele.Deocamdata te-ai oferit doar tu,daca pana diseara numai prezinta nimeni oferte cu portofoliu continui cu tine.Poti sa imi dai pe pm site-ri optimizate de tine si pe ce cuvinte cheie?

fulgerul101
05.05.2009, 09:32
Ti-am trimis pm!

Fabius
05.05.2009, 10:13
Daca poti plati prin paypal ti-l optimizez eu.
Iti trimit si un portofoliu daca doresti.

tolby
05.05.2009, 10:25
Daca poti plati prin paypal ti-l optimizez eu.
Iti trimit si un portofoliu daca doresti.
Nu pot sa platesc prin paypal imi pare rau pentru ca nu am cont. Daca doresti iti pot platii prin transfer bancar in lei la cursul valutar al acelei zile la orice banca in contul tau sau pe al unei cunostinte.Daca iti convine acest tip de plata astept pm cu un portofoliu. Atentie cum am mai specificat plata se va face atunci cand va fi pe prima pagina pentru ca atunci primesc si eu banii de la cel care are site-ul.Si binenteles va intrebati: si daca nu o sa vad banii dupa ce l-am pus pe prima pagina?
Raspunsul este simplu: ii ve-ti primii garantat pentru ca sunt un om de cuvant. Cine ma cunoaste de pe forum stie ca i-am ajutat si gratis fara sa le cer nimic.Daca reusim sa ridicam site-ul asta mai aveam si alte comenzi,totul depinde de noi cat de repede il urcam.

fulgerul101
05.05.2009, 10:33
Ma retrag! Exista riscul sa muncesc degeaba, pentru ca nu cred ca o sa il pot pune pe prima pagina, decat daca as avea cunostinte php..

tolby
05.05.2009, 10:37
Ma retrag! Exista riscul sa muncesc degeaba, pentru ca nu cred ca o sa il pot pune pe prima pagina, decat daca as avea cunostinte php..
Ce legatura are php ul cu optimizarea seo si apoi site-ul este static in html.Ma rog decizia iti apartine.

Fabius
05.05.2009, 10:44
Are dreptate tolby, nici eu nu stiu cod deloc, poate doar putin html.
Ti-am dat PM tolby.

fulgerul101
05.05.2009, 11:04
tolby CONTEAZA mai mult decat crezi, pot ridica page rank la 2 imediat daca as avea anumite cunostinte (evident ca nu spun) despre un anumit lucru..

dorikut
07.05.2009, 22:25
@Tolby

Ai rezolvat problema cu optimizarea siteului? Te pot ajuta eu, dar numai contra-cost deoarece timpul imi este limitat. Portofoliul meu nu este impresionant, dar rezultatele vor vorbi de la site.

Accept si plata prin transfer bancar il RON sau Dolari.

Trimite-mi un PM pentru detalii.

tolby
08.05.2009, 14:22
@Tolby

Ai rezolvat problema cu optimizarea siteului? Te pot ajuta eu, dar numai contra-cost deoarece timpul imi este limitat. Portofoliul meu nu este impresionant, dar rezultatele vor vorbi de la site.

Accept si plata prin transfer bancar il RON sau Dolari.

Trimite-mi un PM pentru detalii.
Ti-am trimis pm