PDA

Arată versiune întreagă : [ofer] Banner sau link - Concurs Fan-Fotbal.Com

roscabgdn
06.05.2009, 14:51
Primul concurs organizat de Fan-Fotbal.Com.

Cu ocazia semifinalelor Champions League,Fan-Fotbal.Com organizeaza un concurs, cu tema “Pronosticuri Champions League“.

Concursul se va desfasura in felul urmator :

1. va trebui sa postati un comentariu cu pronosticul dvs. [ Ex : Chelsea - Barcelona 1 ]

2. timpul pentru concurs : pana la inceperea meciului.

3. nu vor fi acceptate pronosticurile dvs. dupa inceperea partidei.

4. nu se vor lua in considerare numai rezultatele din primele 90 de minute

5. se va accepta numai un comentariu / persoana.

Ce castigati :

Locul 1 :un banner 125×125 + un link timp de o luna.

Locul 2 : un banner 125×125 timp de 2 saptamani

Locul 3 : un link timp de 2 saptamani.

Bafta.
Comentariile le faceti la postul Concurs Pronosticuri Champions League !

shnetz
06.05.2009, 17:41
Te-ai gandit ca multi care ar fi interesati sa participe la un asemenea concurs de pronosticuri nu sunt in aceeasi masura interesati si de premiul care il oferi?

roscabgdn
06.05.2009, 18:06
@shnetz : eu asta pot sa ofer in momentul asta.
Preferai sa iti zic ca iti dau bani pe care nu ai sa ii vezi niciodata ? nu cred....
multumsc pentru intelegere
bafta

google
06.05.2009, 18:09
neinteresant

roscabgdn
06.05.2009, 18:10
@google : fiecare cu parerea lui
si inca o chestie...fara posthunting ;)
bafta

google
06.05.2009, 18:21
dupa cum observi sunt inregistrat de 2 luni aproape si am doar 20 posturi, deci nu caut posturi.Stai linistit. doar ca premiile oferite de tine sunt ''frectie la picior de lemn'' , incearca cu ceva mai tentant , si daca preferi din materie WEB , ar fi frumoase niste pachete de webhosting sau domenii .com .net

Cu stima,

roscabgdn
06.05.2009, 18:25
dupa cum ai vazut...sau daca nu ai vazut iti reamintesc :
asta e tot ce pot oferi in acest moment....iti convine ..participi ..nu iti convine ...stai relax :P ;) cand o sa am profit cu site-ul atunci o sa pun si domenii ;)
bafta
LE : Inregistrat din: 26.04.2009 ...cam asa e ...dar puteai sa iei si warn sa nu ai mesaje sau datorita counterului de mesaje [ unele categorii nu se iau in calcul ] :))

Fabius
06.05.2009, 18:29
@google daca nu esti interesat treci mai departe fara sa postezi, poate ca altii sunt multumiti de premii.
@roscabgdn pt mine un lucru este neclar, si anume daca iei in considerare scorul dupa 90 de minute sau si dupa eventualele prelugiri ? Din exprimarea ta nu am inteles foarte bine.

roscabgdn
06.05.2009, 18:31
@fabius : doar primele 90 de minute se iau in considerare . Imi cer scuze daca am formulat ambiguu....
bafta

Fabius
06.05.2009, 18:33
4. nu se vor lua in considerare numai rezultatele din primele 90 de minute
Multumsc. Iti sugerez sa stergi nu-ul ala din fata pt ca se intelege exact invers.

later edit:
acum imi dau seama ca mai sunt cateva chestii neclare. Cum deosebesti locul 1 de locul 2 si 3 ? Ori e alba, ori e negra, adica fie nimeresti fie nu. Si inca ceva, cu siguranta vor fi mai multi castigatori. Dai la toata lumea ?

roscabgdn
06.05.2009, 21:50
Locul 1 :un banner 125×125 + un link timp de o luna.

Locul 2 : un banner 125×125 timp de 2 saptamani

Locul 3 : un link timp de 2 saptamani.

din cei ce au postat pronosticul corect primul care a postat ocupa primul loc si asa mai departe

concursul s-a incheiat iar castigatorul a fost anuntat pe site
topicul se poate inchide
felicitari participantilor.

GeorgeSoft
07.05.2009, 10:56
Nu mai am nici un site in acest moment asa ca poti da banner-ul celui care s-a clasat pe locul 2 (daca e cineva).Din cate am vazut nu e nimeni, toti au mizat pe victoria unei echipe.Bafta !

roscabgdn
07.05.2009, 11:05
@GeorgeSoft : pentru ca sa fie totul ok te rog frumos posteaza un comentariu si pe site...sa stie lumea ca nu e vrajeala ...nu vreau sa se creada ca am participat eu cu numele respectiv.
ms...si imi pare rau :(
bafta

LE : Topicul se poate inchide din acest moment