PDA

Arată versiune īntreagă : Apel disperat, strigat dupa ajutor

catamari
25.04.2008, 09:06
Am primit mesaje de la forum si am raspuns cu acest apel :
Apel disperat, strigat dupa ajutor (http://catamari2007r.blogspot.com/2008/04/apel-disperat-strigat-de-ajutor.html)

Imi spune-ti va rog unde sa mai trimit acest apel, directoare web, situri, etc. unde se poate cere ajutorul, unde exista o sansa ca oamenii sa ajute pe alti oameni.

Multumesc anticipat pentru raspuns si mi-ar place sa-mi spuneti ce parere aveti despre astfel de gesturi din partea unui membru din familie, straini, etc. ?

Inca o data multumesc pentru orice raspuns!

Salutare

Dennis
25.04.2008, 10:40
@camatarii,
nu vreau sa fiu inteles gresit, dar tu chiar nu citesti in care forum postezi?

Uite ce titlu are acest forum:

Evenimente importante
Concerte, filme, teatru, sarbatori locale si multe alte evenimente din localitatea unde locuiesti.

Te rog sa postezi la rubrica adecvata, de ex. aici:

Smalltalk
Ce faceti la sfarsit de saptamana, cum a fost vacanta sau cncediul si unde gasiti cel mai bun celular. Informatii aici!

Recunosc, acest forum nu are o rubrica adecvata pentru 'Cereri de ajutor, etc.' dar nici nu are cum, tematica noastra este de a ajuta webmasterii in legatura cu site-urile web si administratorii de servere, nicidecum teme sociale.

Sorry, dar nu stiu unde gasesti un forum pe teme sociale, va trebui sa cauti tu in Internet.

Cu stima

catamari
25.04.2008, 22:40
imi cer scuze.. te rog sa stergi toate mesajele mele de pe forum..
multumesc anticipat..

snow
19.07.2008, 17:13
hai... hai, nu te supara, te rog :)

Cristi T
19.07.2008, 17:37
hai... hai, nu te supara, te rog :)

esti atat de capsoman incat poti sa fi ironic cu o pers care cere ajutor :|
roagate sa nu ajungi si tu asa prietene ca daca ajungi si tu sa postezi pe forumuri eu sunt primu care o sa incep cu ironiile !
jenibil ...

dorikut
19.07.2008, 20:41
Dincate am inteles eu transplantul de celule stem nu are o eficienta mai mare de 45% si persoana care face o asemenea operatie se supune unui riosc enorm............drept consecinta nu voi sustine aceasta campanie

Oricum.......multa bafta:rolleyes: