Arată versiune īntreagă : Yahoo si copilasi de 12 ani care vine cu politia
Ma injura unu de mama pe yahoo, iam zis sa taca .. se stersese din lista mea sa nu ii pot da ignore cu un program cred .. m-am enervat iam picat tot si iam bagat virusi , dupa vreo saptamana zice ca a intrat de la net si ca isi cere scuze se roaga de mine sa ii fac pcu ca i lam virusat si numai poata sa bage windousu, il injur si eu putin .. si ala a ramas fara calculator in fine, in cateva zile ma trezesc cu Mesaje pe telefon de la maicasa si nu numai in care ma ameninta cu politia .. nu am luat in serios , iam spus faza lu maicasa care a inchis ... acum sa vad aduce politia sau nu ;)
concluzie : pe yahoo sunt numai copii de 12 ani care habar n-au sa foloseasca netu au un cont amarat pe siteuri gen triburile si se dau mari bascalii .. vede ca ii distrug tot ameninta cu politia .
On: Mai bine este sa eviti prostia de Y!M . Adica sa ai un grup restrans de colegi si prieteni .. nu sa ai sute de id-uri si sa nu cunosti decat 15 din 800 . Ca asa se intampla .
oFF:Ce cauta asta la administrarea unui site ?? Topic mutat si tu ai o avertizare ;) .. ca sa fii mai atent altadata .
ionutz4u92
08.05.2009, 18:35
Eu nu vad avertizarea pe care i`ai promis`o. Acel user care a postat acest mesaj are un limbaj foarte "frumos" prin mesajele private.
Cumpara ochelari daca nu vezi .
Ionut .. adu niste dovezi concrete (print screen) si vom lua masuri . Pe cwr nu citim mesajele private ale userilor.
Am plecat dupa cwr ;) m-am prins ce comunitate e asta . 3- 4 oameni peste 18 ani restul copilasi care incearca sa devina programatori .
Nimeni nu te goneste de pe cwr . Si nu inteleg motivul plecari tale . Dar esti liber sa iei o decizie, daca vrei sa mai faci parte din aceasta comunitate sau nu .
Eu nu am priceput de unde are numarul tau de telefon...
gabygames
08.05.2009, 19:07
dar tie ti s-a intampalt faza nuh??? eu nu cred ca o sa vina cu politia ca nare dovezi :))))
ionutz4u92
08.05.2009, 19:08
Hmm. Interesnta povestea. Mai aveam si eu cativa prieten care inventau astfel de povesti. Pai numarul de telefon il avea k poate mama "copilului" lucra S.R.I. A fost interesanta povestea baiatului nu`i asa??? Cred ca acum ar trebui sa spunem " Mama ce smecher e baiatul asta. Iti dai seama ca a vorbit cu unu de 12 ani pe **** ai ala a zis ca cheama politia. E smecher rau."
Povestea ? : ) )
dati Idurile voastre de skype pe privat sa va explic la toti ;)
ce S.R.I ma? numarul se afla usor mai ales ca eu lam postat pe siteul meu ;)
ionut te rog abtine-te de la comentari inutile .
Inteleg ca este rubrica Smaltalk - dar asta nu inseamna sa deschideti topicuri fara rost pentru lumea asta.
O tema mai banala chiar ca nici nu se putea - topic inchis.