PDA

Arată versiune īntreagă : Spam la greu



draku
10.05.2009, 20:09
Salutare !
Dupa zi de munca obositoare vin acasa si primul lucru imi verific casuta de email pentru ca asteptam un mail important cand surpriza in inbox aveam 14 mailuri dintre care 11 cu mesajul :

Bine ati venit pe forumul Yahoo!Messenger

Va rug&m sa pastrati acest mesaj. Informatia pentru contul dvs. pe "Yahoo!Messenger" - http://yahoomessenger.forumz.ro urmeaza aici:

--------------------------------------
Nume utilizator : adydraku
Parola : adydraku1
--------------------------------------

Contul dvs. este deocamdata inactiv. Nu-l puteti folosi decat dupa selectarea linku-lui urmator:
http://yahoomessenger.forumz.ro/act?u=11&ak=b0df84a0d

Daca stergeti acest email si daca va uitati parola, veti putea cere o parola noua care va fi activata la fel cum a fost activat acest cont de utilizator.

Va multumim pentru inregistrare.

--
Va rugam sa va inregistrati si pe acest forum http://www.pkgzone.com/forum.htm

si inca 2 cu :

Hello adydraku,

Your account on "Yahoo!Messenger" has now been activated, you may login using the username and password you have received in a previous email.

--
Va rugam sa va inregistrati si pe acest forum http://www.pkgzone.com/forum.htm

Precizez ca nu stiam si nu am intrat niciodata pe forumul ala.
Daca nu ma insel posesorul activeaza pe cwr.ro.
Asa metode de promovare a unui site/forum nu am mai vazut pana acum sa ii fie rusine celui care incearca sa promoveze ceva prin asemenea metode.
Scuzati-ma si mutati-mi topicul daca nu am postat unde trebuia.

O seara buna tuturor!

GamesPhone
10.05.2009, 20:12
Aceste mesaje le-am primit si eu si tot in numar mare.Si da la yahoo a ajuns la pkgzone.com

Mihai1555
10.05.2009, 20:15
dar cum se fac spamurile pe yahoo?

ionut34
10.05.2009, 20:16
Si eu am primit,..

ionut34
10.05.2009, 20:17
Bine ati venit pe forumul Yahoo!Messenger

Va rug&m sa pastrati acest mesaj. Informatia pentru contul dvs. pe "Yahoo!Messenger" - urmeaza aici:

--------------------------------------
Nume utilizator : ionutstefan34
Parola : ionutstefan341
--------------------------------------

Contul dvs. este deocamdata inactiv. Nu-l puteti folosi decat dupa selectarea linku-lui urmator:


Daca stergeti acest email si daca va uitati parola, veti putea cere o parola noua care va fi activata la fel cum a fost activat acest cont de utilizator.

Va multumim pentru inregistrare.

--
Va rugam sa va inregistrati si pe acest forum

Mihai1555
10.05.2009, 20:17
nu cred ca este necesar sa faci dublepost

GamesPhone
10.05.2009, 20:18
Daca autorul acestor email-uri vede aceste mesaje il rugam sa nu ne mai treimita email-uri.

xroby17
10.05.2009, 21:00
si eu am primit vreo 24 de email-uri X(

ellada
10.05.2009, 23:01
1. Puteti foarte usor sa cereti printr-un mail celor de la yahoo sa blocheze intrarile pe acel ip. Au un sistem de filtrare foarte bun, si pot stopa mailurile trimise.


2. Cei de la forumz se vor sesiza singuri pana la urma, dar pana atunci ii puteti anunta. Intr-un mail puneti un ss si numarul de mailuri care il primiti si pot lua si ei masuri...

klaw
11.05.2009, 06:18
Si eu am primit...nu m'am uitat de mult pe mailu' de la yahoo...am gasit peste 100 de reclame ...trimise de persoane diferite....pe langa cele de la pkgzone aia sau cum le zice...am laut id'ul celui care a trimis mailu' sa vb cu el si am putea sa il oprim intrun fel sau altul

Fabius
11.05.2009, 10:48
Ti-a explica mai sus ellada cum il opresti fara sa stai de vorba cu respectivul care probabil n-o sa dea doi bani pe tine din moment ce-ti trimite spam.
Ai deasemenea optiunea de a marca mailul ca spam.

ionut34
11.05.2009, 12:03
Daca v-ati saturat de Spam - folositi skype .

Fabius
11.05.2009, 12:19
Si care ar fi legatura skype-ului cu spamul primit pe mail ?
Skype nu ofera servicii de mail din cate stiu.

ionut34
11.05.2009, 13:22
Folositi gmail sau skype ;)

draku
11.05.2009, 13:35
alexarnautu am adresa de mail de la google dar si acolo primesc astfel de mail-uri, nu conteaza de unde ai email conteaza pe unde iti publici adresa, prin acest topic am facut referire la una din cele mai "urate" metode de promovare facuta de un asa zis webmaster.

O zi buna!