PDA

Arată versiune īntreagă : Spam ...in numele Domnului?!

Dennis
16.06.2008, 12:13
...sau cum sa mai intelegem acest fenomen car se pare ca se petrece tot mai mult in Romania.

Acum chiar si bisericile fac reclama prin intermediul unor agentii sau 'webmasteri' de doi lei care trimit mesaje 'ceresti' via Spam?
...mai bine dadeau banii unui om sau familii sarace din Romania decat sa-i bage'n gatul unui sau unei firme pentru a le trimite 'enoriasilor' un mesaj de duh.

La ce ma refer? ...la acest e-Mail pe care l-am primit:
http://www.cwr.ro/curiozitati/spam_noul_ierusalim_ro.gif

Datele din Header:

Received: (qmail 25432 invoked from network); 14 Jun 2008 14:39:44 +0200
Received: from proxy3.romtelecom.net (86.35.15.32) by domeniu_editat.info with SMTP; 14 Jun 2008 14:39:44 +0200
Received: (qmail 29149 invoked from network); 14 Jun 2008 12:39:42 -0000
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.1.8 (2007-02-13) on proxy3.romtelecom.net
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=0.6 required=5.0 tests=AWL,HTML_40_50,HTML_MESSAGE, SUBJECT_EXCESS_QP autolearn=disabled version=3.1.8
Received: from unknown (HELO PC3) (Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro@[92.84.117.7]) (envelope-sender <Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro>)
by proxy3.romtelecom.net (qmail-ldap-1.03) with SMTP for <network@domeniu_editat.eu>; 14 Jun 2008 12:39:39 -0000
Reply-To: cuvantulluidumnezeu@gmail.ro
Message-ID: <a96c4bfb262885157a0da021001b9ffe@noul-ierusalim.ro>
From: <Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro>
To: <network@domeniu_editat.eu>
Subject: =?windows-1252?Q?In_ziua_alegerilor_locale,_1_iunie_2008,_Cu vantul_lui_Dumnezeu_graieste_neamului_roman?=
Date: Sat, 14 Jun 2008 15:10:31 +0300
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="----=SPLITOR00A_001_28533343D"

darkston3e
25.06.2008, 09:46
Doamne, ce oameni fara minte.... nu stiu din ce sa mai scoata bani.
Eu in locul lor, mi-as pune fundul in miscare si as incepe o afacere, dar nu legata de spam.
Sincer, sunt niste copii fara viitor, care chiar cred ca pot scapa fara sa pateaca nimic inseland lumea is castigand bani "necinstiti".
In fine, nu se va putea niciodata limita aceasta nesimtire.

voisms
05.09.2008, 15:07
Oameni buni!
In opinia mea credinta e una, religia e alta. Dar nu acesta e subiectul pentru dezbatut aici.

Pe mine stiti ce ma irita?!
Faptul ca abuzam de Dumnezeu! (nu conteaza al cui este sau cum se numeste)
Ma supara, si incetul cu incetul ma scot din minti, mesajele “religioase” de genul “da mai departe si ti se va intampla o minune iar daca nu atunci se va abate asupra ta nu`sh ce nenorocire sau moarte”.
Primesc cu zecile astfel de mesaje.
Sincer!
De unde are cineva tupeul sa trimita/scrie asa ceva?
Cum isi permite sa asmuta in halul asta?
E trist si revoltator! :mad:
As "intinde coarda" pana acolo incat sa incerc a presupune o noua forma de manipulare ?!

Eugenyus
25.09.2008, 18:10
"...Iarta-i Doamne caci nu stiu ce fac.."
Pentru ce va mirati ? Nu stiti ca de mai bine de 1900 de ani se abuzeaza de conceptul de Dumnezeu ? Daca cititi in istorie, chiar acei mari episcopi de prin biserica romano-catolica, introdusese asa zisele "indulgente" prin care oamenii plateau ca sa li se ierte pacatele.
Acum s-a mai modernizat lumea. Totul se face pe cale electronica.

voisms
26.09.2008, 11:49
Daca cititi in istorie, chiar acei mari episcopi de prin biserica romano-catolica, introdusese asa zisele "indulgente" prin care oamenii plateau ca sa li se ierte pacatele.

Mda....asa este....
Si ...cse afirma ca in mileniul III... suntem "mai" civilizati ....:rolleyes:

Eugenyus
26.09.2008, 14:43
Nu civilizatia este problema. Traditia i-a stricat pe oameni foarte mult. Daca citesti tot in istorie, originea bisericii ortodoxe.. din primii ani.... tineau Sabatul Biblic adica Sambata asa cum este scris in Sfanta Carte. Dar odata cu despartirea bisericii ortodoxe de cea romano-catolica s-au preluat cele mai proaste obiceiuri si traditii. Tot ce nu trebuia luat, aceea s-a luat. Si cum raul influenteaza f mult, asa zisii conducatori ai acestei religii, care astazi dau legi in locul lui Dumnezeu, au luat un drum gresit si au indus in eroare milioane de oameni.

skater
27.09.2008, 18:55
Nu civilizatia este problema. Traditia i-a stricat pe oameni foarte mult. Daca citesti tot in istorie, originea bisericii ortodoxe.. din primii ani.... tineau Sabatul Biblic adica Sambata asa cum este scris in Sfanta Carte. Dar odata cu despartirea bisericii ortodoxe de cea romano-catolica s-au preluat cele mai proaste obiceiuri si traditii. Tot ce nu trebuia luat, aceea s-a luat. Si cum raul influenteaza f mult, asa zisii conducatori ai acestei religii, care astazi dau legi in locul lui Dumnezeu, au luat un drum gresit si au indus in eroare milioane de oameni.

un subiect mai iesit din comun decat asta se putea?

Dennis
27.09.2008, 19:01
Este un forum liber, oamenii au voie sa discute despre ce doresc ei indiferent de 'culoarea de credinta' iar daca un retardat trimite mesaje publicitare cu aceasta tema, nu putem trece toate cu vederea.

Cu stima

Eugenyus
27.09.2008, 21:03
multumesc admin.
Si "culoarea aia de credinta" nu cred ca e valabil la noi ca nu crezi in Budah sau Alah, ci banuiesc ca si tu crezi in Dumnezeul adevarat.

voisms
28.09.2008, 10:01
@Admin
Fa ceva, te rog.
Probabil ca ar fi bine inchis topicul.
Degenereaza situatia si va fi cearta.

Dennis
28.09.2008, 12:23
@voisms
...nu va fi nicio cearta, este banal sa te certi pe teme politice sau religioase.
Fiecare individ dispune de libertatea de a spune parerea personala libera si de a adera unei credinte aleasta de el, atata timp cat celor din jurul lui nu le este aduse pagube prin aceste demersuri.

Cu stima

voisms
28.09.2008, 12:46
@voisms
...nu va fi nicio cearta, este banal sa te certi pe teme politice sau religioase.
Fiecare individ dispune de libertatea de a spune parerea personala libera si de a adera unei credinte aleasta de el, atata timp cat celor din jurul lui nu le este aduse pagube prin aceste demersuri.
Cu stima
Eu sunt de acord cu asta. :smile:

sisbis
28.09.2008, 15:14
" in the name of God ..."

de ce sa il inchida , ..care nu e civilizat .....OUT ! :)

z1gg7
06.10.2008, 11:44
Chestia asta imi aminteste de filmul "God for a day" :))

artistul87
15.12.2008, 16:38
De ce sa nu reclamam spamurile daca ne ocupa timpul si nu ne plac?

diamondnetwork
30.12.2008, 08:14
Daca ai cont pe Yahoo...ia incearca tu sa reclami toate spamurile... :))

Nu cred ca ocupa timpul nimanui...de aceea se si duc acolo...cele importante raman in "Inbox" ...nu esti obligat sa "cureti" Bulk-ul ( Spam )

dorikut
30.12.2008, 12:51
"...Iarta-i Doamne caci nu stiu ce fac.."
Pentru ce va mirati ? Nu stiti ca de mai bine de 1900 de ani se abuzeaza de conceptul de Dumnezeu ? Daca cititi in istorie, chiar acei mari episcopi de prin biserica romano-catolica, introdusese asa zisele "indulgente" prin care oamenii plateau ca sa li se ierte pacatele.

Modernizatu' o sa le ruineze credibilitatea.