PDA

Arată versiune īntreagă : [ofer] Hosting si programare

ionut34
24.05.2009, 13:13
Salutare, un grup de prieteni dintre care fac parte si eu ne-am gandit sa ne deschidem o `firma`.

Sa va explic despre ce este vorba ... Pentru incepatorii care doresc sa-si faca propriul site si sa invete in acelasi timp.

Pentru inceput web hostingul care il aveti la dispozitie :

Spatiu 250 MB

Trafic pe luna - Nelimitat

Subdomenii - Nelimitate

Domenii parcate - Nelimitate

Conturi e-mail - 100

Baze de date - Nelimitate

Suport PHP
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Domeniul

Acum daca nu aveti un domeniu va oferim domeniu .co.cc la inceput si daca site-ul dumneavoastra trece de 1000 unici se muta pe domeniu .com

------------------------------------------------------------------------------------------------

Suport instalare scripturi

Instalam bineinteles si orice script fara probleme timp de 5 luni, timp de 5 luni va instalam orice script doriti, dupa 5 luni va puteti instala singuri. Pentru ca noi va vom explica in timp ce va instalam scriptul respectiv. (Cursuri HTML incluse)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Totul de mai sus pentru doar 5 euro PayPal pe an ! Credeti-ma ca nu gasiti oferta de mai sus pe niciun alt site. NOU!!! - SE ACCEPTA SI PLATA PRIN SMS!

- Acesta este doar primul pachet pe viitor daca totul mergem scoatem si alte pachete.

ATENTIE: Acest serviciu este doar pentru incepatorii care doresc sa isi faca propriul site si sa invete in acelasi timp.

Marian.
25.05.2009, 06:13
ceea ce oferi tu co.cc e subdomeniu si totusi..cu banda nelimitata(trafic lunar) si 1000 mail pare..cam exagerat cum sa te credem?ca nu tragi plasa...?

ionut34
25.05.2009, 10:37
Ofer inainte un fel de Demo .. stati pe subdomeniu daca treceti de 1000 vizitatori bag .com ...

Cine este interesat PM!

PhoeniXman
25.05.2009, 11:50
Ce gluma buna... cine are 1000 de viz pe zi crezi ca are nevoie de gazduire gratuita, sa se trezeasca cand ajunge la 1000 ca ramane fara site... ;)

ionut34
25.05.2009, 19:09
Dar omule tu nu intelegi ca nu mai am nici o legatura cu site-ul lui ?? Eu numai am acces la niciun site care il `vand` si nici la hosting.

NU posta aiurea mai ales daca nu stii .

Cine vrea PM pentru Demo si detalii

ionut34
27.05.2009, 09:11
Vrea cineva?