Arată versiune īntreagă : Ce se intampla cu Webarea.ro ?
Salutare,
am accesat google in cautare de 'concurenta' ;-)
...spre surprinderea mea, am vazut ca site-ul webarea.ro este inactiv.
Cine stie ceva despre ei?
...de ce au inchis 'usile'? ...nu si-au platit hostingul? ...s-au certat intre ei?
Speculatii, speclatii, speculatii :-)
34 35
darkston3e
27.06.2008, 11:09
Salutare,
am accesat google in cautare de 'concurenta' ;-)
...spre surprinderea mea, am vazut ca site-ul webarea.ro este inactiv.
Cine stie ceva despre ei?
...de ce au inchis 'usile'? ...nu si-au platit hostingul? ...s-au certat intre ei?
Speculatii, speclatii, speculatii :-)
34 35
Eu am auzit ca au fost 'hackeriti' pentru ca nu aveau sql_inject bagat in acel momen updatau site-ul, si au pierdut aproximativ 90 % din tot ce aveau.
A fost postat acest anunt chiar de catre ei pe un 'forum' nu mai retin care , dar oricum o sa incerc sa il regasesc.
hmm, ce sa spun, se poate intampla si la cele mai bune *case*
...dar parca acolo erau webmasteri cu experienta, asa-ceva nu are voie sa se intample.
Nu au facut niciun Backup? ..asta este obligatoriu pt. un forum ...nu au auzit de cronjob?
Ce forum foloseau acestia? PhpBB3 sau ceva de acest gen?
darkston3e
27.06.2008, 17:49
hmm, ce sa spun, se poate intampla si la cele mai bune *case*
...dar parca acolo erau webmasteri cu experienta, asa-ceva nu are voie sa se intample.
Nu au facut niciun Backup? ..asta este obligatoriu pt. un forum ...nu au auzit de cronjob?
Ce forum foloseau acestia? PhpBB3 sau ceva de acest gen?
Degeaba sunt moderatori "buni" daca nu au si o mentalitate destul de dezvoltata.
Am intalnit multi moderatori / administratori "buni" , dar tot au pierdut multe.
Dintr-un moment de neatentie uite ce se poate intampla.
Deobicei inainte de update un webmaster care a muncit atata timp la un site face backup.......ce or fi avut in minte?
...un lapsus:D
ca altfel era site-ul si in ziua de azi functionabil.
Cu stima