Arată versiune īntreagă : ..::Salut::..
Salut baietzi, ma numesc Bogdan, am 16 ani(nu radeti :)) ) sunt din Piatra Neamt si sunt pasionat de web design. Am un site facut despre istoria muzicii house (nu stiu cat de interesant o fi asta) sper sa reusesc sal public pe net odata. In rest...stiu HTML si CSS foarte bine si oleaca de JS dar nu foarte mare lucru.cu PHP-ul stau mai prost :).Imi place foarte mult acest forum, are stil si sper sa deveniti mari baieti utile :). Bafta in continuare!!
Daca va voi putea ajuta cu ceva vreodata o voi face cu placere in limita cunostintelor mele, si in felul asta voi capata si eu experienta :)
Bine ai venit bobo4u,
...fiecare utilizator poate ajuta. Ajuta alti utilizatori, incarca scripturi, templateuri, etc.
Daca fiecare face ceva, ajungem departe.
...prezinta-ne si site-ul tau la rubrica de review. Inregistreaza-ti site-ul in directorul web inclus in portal ;-)
Mult succes si tie si sa ne re-vedem aici cat mai des.
Cu stima
darkston3e
27.06.2008, 06:36
Bine ai venit !
Nu conteaza ce varsta ai, conteaza cum te duce capul :)
Ne pare bine as te avem printre noi.
( Un sfat profesional, daca zici ca stii HTML si CSS, nu te avantura la java, incearca sa inveti PHP, si cand o sa ajungi la perfectiune cu PHP-ul, atunci poti invata si java ( indicat ar fi xml ) dar asta fiind dupa placul creatorului.
Cu bine,
DarkStone.
Mersi Darkstone pentru sfat. Chiar ma gandeam ce sa incerc sa invat prima data (JS sau PHP ) si cred ca ai dreptate.Oricum mie mi se pare mai usor JS decat PHP dar PHP poate fi mult mai folositor zic eu :)