PDA

Arată versiune īntreagă : Problema Laptop

Cosmin
31.05.2009, 16:52
De curand (2 luni), "m-am modernizat" :D , mi-am cumparat laptop . Dar decand l-am luat ma comfund cu o problema . Nu pot tine mai multe taste apasate in acelasi timp ... (de exemplu daca joc fifa , si tin aparat pe E sa alerg , si mai apas pe D sa sutez, nu merge , intai trebuie sa nu mai apas pe E si apoi sa apas si pe D , ca sa suteze , pana atunci alearga in continuare .. si cand scriu daca scriu mai repede nu apare unele litere ... Am tot cautat , dar nu gasesc , poate stiti voi ce poate fii.

Sper ca am fost destul de explicit .

ztunad
31.05.2009, 17:00
Daca aceasta problema o ai doar la fifa e de la joc, daca o ai peste tot, ori ai vreun virus ori e o problema de la sistemul de operare ori e lapotul atat de terminat incat chiar nu merge sa apesi doua taste simultan, de obicei ar trebuii sa mearga macar 3,4 chiar 5 taste, pe unele tastaturi vechi mergeau 7.
Daca dupa o reinstalare a sistemului de operare face lafel, eu zic sa le dai in cap cu el alora de unde l-ai cumparat.

Cosmin
31.05.2009, 17:13
Cred ca e o problema de la setari ... deci in jur de 4 taste merge odata , ca la fifa mai apas si pe sageti , ideea este ca pe pc mergea bine ... repet , cred ca tine de setari .