PDA

Arată versiune īntreagă : caut de cateva zile

samfingcul
28.06.2008, 00:11
salut baieti
tot caut un script de cateva zile care sa permita userilor sa se logheze pe o pagina unde sa salveze un formular(tabel) care sa contina textarea, checkbox, radio, etc.
iar adminul sa poata da "search" dupa user si data si sa vada formularul salvat de userul respectiv. ar fi ideal daca userul-X n-ar putea sa vada formularele celorlalti.
aveti idee unde pot gasi ceva de genu` asta?
multumesc.

Dennis
28.06.2008, 07:24
Ce sa faca formularul nu am inteles in totalitate, dar daca ne spui ce vrei tu sa faci cu acesta etc.
...tot ce este posibil sa te ajutam. Am mai facut unele formulare pentru utilizatori.

Salvarea trebuie facuta intr-o baza de date si trebuie facut atunci si tabelul in baza respectiva.

Cu stima

darkston3e
28.06.2008, 07:44
Nu prea exista astfel de forumula, trebuie facut de la zero.
Speram sa te putem ajuta.

samfingcul
08.07.2008, 14:47
m-am angajat la o firma unde anumiti angajati trebuie sa faca un raport zilnic despre ce au facut ei in ziua respectiva. adica sa ma sune pe mine si incercam sa gasesc o solutie mai simpla.. gen aceasta cu formulare.
vreau ca formularele respective sa fie salvate intr`o baza de date. iar eu sa pot da search dupa user (angajat) si/sau data. sa vad daca au facut raportul in ziua respectiva.

Dennis
08.07.2008, 15:30
Cum spunea si Darkstone, asaceva trebuie facut de la Zero.
...Interfata, Logarea, Tabelul pt. user, Baza de date cu toate tabelurile si partea administrativa.

Care este bugetul tau pentru aceasta lucrare?
...posibil sa te pot ajuta eu.

Cu stima

samfingcul
08.07.2008, 19:40
sincer sa fiu, buget nu prea exista pentru ca eu nu am nimic de castig. nu o fac pentru mine, nu voi fi promovat. e doar sa nu mai primesc eu 20 de telefoane in care sa mi se confirme unele chestii. asa le completa online si nu mai era nevoie sa sune. de altfel, as putea sa le spun sa-mi trimita email dar am incercat sa gasesc ceva mai practic. dar daca nu se gaseste, asta e :)

edit:
zi-mi totusi pretul tau acum ca sti despre ce e vorba.

samfingcul
09.07.2008, 22:56
@admin - mi se pare mult 700 lei (spune aici ca poate vrea altcineva). pentru ca dupa cum ti-am zis, nu-l fac bani si nici nu am de castigat bani dupa urma lui. doar ma usureaza pe mine de niste telefoane. mersi de oferta oricum.

Dennis
10.07.2008, 12:52
Cu placere.
...programarea are pretul ei.

Oricum, mult succes in continuare.

Cu stima