PDA

Arată versiune īntreagă : Scapa de virusi, cai troieni, spam si hackeri!

RedPoint
28.06.2008, 16:28
Nu mai aveti niciodata virus, troieni sau spam pe calculator!
Inchide gura oricarui Hacker si asta pentru totdeauna!

Apara-ti reteaua de atacuri nedorite!

Cumpara Ethernetkiller
...cu cea mai noua tehnologie S.D.O.C.

Asa repede si sigur nu ti-ai despartit niciodata calculatorul de la reteaua!
Acest produs ofera siguranta - te poti baza pe el - lucreaza repede - este flexibil si eficient

-----------------------------------------------------------------------------------

Cu acest cablu genial, desparti calculatorul tau sigur, repede si pentru durata nelimitata de la internet si-l aperi cu o siguranta extrem de ridicata de atacuri nedorite din afara.

http://www.cwr.ro/curiozitati/ethernetkiller.jpg

Doresc sa va atentionez inca odata ca acest cablu nu este adecvat sa-ti faci reteaua proprie prin prizele din locuinta ta!
Ba dinpotriva, acest cablu desparte repede si sigur oricare calculator de la oricare retea.
Acest cablu nu este un *Firewire* chiar daca in primele momente de functionare tinde sa-ti dea de inteles acest lucru!

Atentie:
Livrez acest cablu fara instructiuni de folosire (aceste sunt scrise in dialectul mandarin folosit in Taiwan) si ar putea duce la intelegerea in totalitate gresita a modului de folosire a acestui produs.

Date tehnice:
Cea mai noua tehnologie S.D.O.C (Sudden Death on Connecting)
Transmisie: Schuko => RJ45
Rata de transmisie: 50-60 Hz
Tensiunea de lucru: 110 v~ / 230 V~
Preluarea de tensiune: max. 16 A
Lungime cablu: cca. 250cm
Sistem de operare: indiferent
Adecvat pentru: Desktop-uri, Laptop-uri, Rutere, Servere, Swich-uri, Hub-uri, Modem-uri DSL, si multe alte hard-uri
Trece peste cei mai renumiti algoritmi de cifrare ca: WEP, WPA, WPA2, AES sau TKIP

Garantez ca: ce reusesti cu acest cablu, nu reusesti cu multe alte aparate pe care le cumperi cu mult mai scump pe piata autohtona.

Lamuriri:
Acest produs a fost expus la licitatie pe site-ul eBay.de
Traducerea a fost facuta pe intelesul utilizatorului, cititor de carti, stiutor de carte. ...ceilalti pot deduce din imagine ce se ofera aici ;-)
Pentru cei curiosi: Licitatia respectiva a ajuns la suma de 8,30 Euro (+2,20 Euro livrarea) iar suma a fost trimisa unui ospiciu de copii din Germania.
Cititorii limbii germane pot citi textul in intregime aici (http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110246774139)

Daca gasiti si voi astfel de curiozitati, postati aici. Nu fii lenes si inscrie doar o imagine ci scrie si un text insotitor, cel putin 100 de caractere.
Multumesc pentru intelegerea voastra si mult succes la citit.

darkston3e
28.06.2008, 17:50
O fi el bun, dar in viata mea nu am sa dau 8,30 euro pe un cablu.
Mai bine il fac eu ^_^
Poate am sa cumpar unu sa vad ce crossover are la fire facut, si dupa sa aplic aceasta tehnologie singur :)

Dennis
28.06.2008, 18:40
Suma nu este chiar relevanta, oricum a fost donata pentru un scop caritabil.
...dar efectul practic al acestui cablu, efect vizibil dupa primul contact cu priza, acesta este unul exemplar.
Cred ca nici macar doza vecinului nu ramane intacta daca folosesti acest cablu.
...iar virusii, troienii, etc. pot sa-si ia adio :D :D

darkston3e
28.06.2008, 18:47
Probabil.
Nu pot comenta odata ce nu am testat.

dorikut
24.07.2008, 18:26
Oare folosirea a unui asemenea cablu nu inseamna un risc?

Dennis
25.07.2008, 14:07
Nu stiu. Poate, daca te gandesti ca-ti zboara calculatorul prin camera daca folosesti acest cablu.

Voi nu vedeti ca este un Joke :D
...vai baieti, va stiu mai descurcareti ;-) Ce este cu voi, ati obosit?

Cu stima

z1gg7
06.10.2008, 12:21
Mkr face c promite :)) , poate imi fac si eu unul sau mai multe cadou vecinilor mei "pe sistem" sa se conecteze fara numar :))

hehe
15.11.2008, 21:07
misto....l-a testat cineva? :biggrin:

alexex90
16.11.2008, 18:07
dak vrei sa va ardeti compu e cea mai misto varianta ;)

Dennis
16.11.2008, 22:00
...dar asa scapi sigur de toate grijile, incl. virusi si troieni :-D

fulgerulde10
20.11.2008, 16:55
in total 10 euro + livrare suma e foate ieftina .. dupa parerea mea nu sunt cunascator
mai ales chiar ca spacpi de griji ai pc curat .. cum joc eu fifa e urat sa am virusi ca merge greu

Dennis
20.11.2008, 17:09
Frate Fulgere - daca-ti cumperi acest cablu si-l folosesti - are sa-ti zboare PC-ul prin camera ca si Libelula.
Tu chiar nu vezi ca este un joke? O gluma!

Cu stima

baghera
20.11.2008, 18:15
nu-l speria asa tare
doar placa de retea v-a sari in aer:D

Dennis
20.11.2008, 22:48
...atunci sunt linistit - o poate folosi pe post de ventilator :D

ChaosMedia
23.12.2008, 11:53
ce faza :)))

GABYYY
01.01.2009, 17:59
mi se pare amuzant !

vremy
02.01.2009, 08:30
Cu "metoda" asta nu iti arzi calculatorul cumva?? :))