PDA

Arată versiune īntreagă : Spuneti-mi niste pareri, va rog

bogdantheone
04.06.2009, 20:29
Eu m-am apucat sa fac un script pentru un site de muzica (pe care probabil il voi oferi contra 5 euro) si as vrea sa spuneti ce ati vrea de la un astfel de script?

ionutz4u92
04.06.2009, 20:35
Pai sincer iti spun ca astfel de scripturi gasesti free pe net o groaza si se pot modifica foarte usor. Deci nu cred ca o sa gasesti un cumparator. Parerea mea . . .

elite
04.06.2009, 20:36
Ar fi bun un admin panel...

xroby17
04.06.2009, 20:41
deci.... daca il faci cu tot ce iti zic eu iti dau 5 euro pe el ... poate mai mult

1.Panou cu artisti
2.Cautare avansata
3.La fiecare melodie sa poti posta numele albumului si cate o poza (coperta) a albumului
4.Un design atragator
5.Sa aiba log in
6.Fiecare user logat sa poata trimite melodii si din adminpanle sa le aprobe administratorul
7.Pe prima pagina sa existe un Top10 , Un panou cu ultimele 20 de melodii adaugate
8.Prima pagina sa Cuprinda stiri din domeniul muzici
9.Sa aiba un panou si o pagina pentru a asculta posturi de radio online
Sper ca nu cer prea multe :D

gabygames
04.06.2009, 20:42
xroby47 iti zic eu ca deja sunt prea multe :)))))

xroby17
04.06.2009, 20:46
=))=)).....mi-e imi e lene sa fac un asemenea script ... eu ii dadeam banii daca facea :D .....

susp3kt
04.06.2009, 21:28
=))=)).....mi-e imi e lene sa fac un asemenea script ... eu ii dadeam banii daca facea :D .....

@xroby17 iti spun eu ca ceea ce ai cerut tu deja face mai mult de 5 euro :)

xroby17
04.06.2009, 21:29
am spus ca ii dau mai mult de 5 euro daca face ce ia-m zis

XtrimVerSuS
04.06.2009, 21:38
si oricum, omu nu-l vinde la un singur client, il vinde la mai multi si isi scoate banii, una cand faci un script unic, in functie de complexitate poate ajunge si la cateva mii de euro (dar poate fi si cativa centi :D ) si alta e cand faci un script de duzina, care sa-l imparti in stanga si-n dreapta, ii scade drastic valoarea si plus de asta de la 10 clienti deja si-a scos valoarea reala a scriptului ;) eu unu sa stiu ca am 10 clienti siguri, care imi dau cate 5 euro pe un astfel de script, chiar as face unul

susp3kt
04.06.2009, 21:40
si oricum, omu nu-l vinde la un singur client, il vinde la mai multi si isi scoate banii, una cand faci un script unic, in functie de complexitate poate ajunge si la cateva mii de euro (dar poate fi si cativa centi :D ) si alta e cand faci un script de duzina, care sa-l imparti in stanga si-n dreapta, ii scade drastic valoarea si plus de asta de la 10 clienti deja si-a scos valoarea reala a scriptului ;) eu unu sa stiu ca am 10 clienti siguri, care imi dau cate 5 euro pe un astfel de script, chiar as face unul

Asa da daca ai avea 5 clienti sa-l vinzi da , dar dupa se pune problema: crezi ca clientilor le va convine cand vor auzii ca tu mai vinzi scriptul respectiv si la alti ? :)..nu cred ca o sa le convina

bogdantheone
04.06.2009, 21:51
deci.... daca il faci cu tot ce iti zic eu iti dau 5 euro pe el ... poate mai mult

1.Panou cu artisti
2.Cautare avansata
3.La fiecare melodie sa poti posta numele albumului si cate o poza (coperta) a albumului
4.Un design atragator
5.Sa aiba log in
6.Fiecare user logat sa poata trimite melodii si din adminpanle sa le aprobe administratorul
7.Pe prima pagina sa existe un Top10 , Un panou cu ultimele 20 de melodii adaugate
8.Prima pagina sa Cuprinda stiri din domeniul muzici
9.Sa aiba un panou si o pagina pentru a asculta posturi de radio online
Sper ca nu cer prea multe :D

multam` mult ! :) cu admin panelu` va fi cam ciudat ca n`am facut niciodata unul... cred ca ma voi inspira din alte scripturi..

si pentru ceilalti care zic ca se gasesc si free si bla-bla, tocmai d`aia v-am cerut pareri.. ca sa nu fie ca celelalte! :)

oricum.. cred ca va fi primul meu script mai complex facut de la 0 de mine

nu stiu insa cat va dura sa-l fac :p

xroby17
04.06.2009, 21:52
oricum am inceput si eu unul :D:d.....

bogdantheone
04.06.2009, 21:54
muahaha.. intotdeauna mi-a placut concurenta :)) succes :) serios ;)

XtrimVerSuS
04.06.2009, 22:03
Asa da daca ai avea 5 clienti sa-l vinzi da , dar dupa se pune problema: crezi ca clientilor le va convine cand vor auzii ca tu mai vinzi scriptul respectiv si la alti ? :)..nu cred ca o sa le convina

Scuza-ma, dar un script de 5 euro este normal sa nu ai drepturi de autor pe el... unui utilizator de vBulletin ii convine ca-l mai au si altii? normal, a dat 30 de euro pe el (cam ata stiu eu ca e o licenta, sper sa nu ma insel), in loc de cateva sute cat ar costa un script unic de complexitatea asta

xroby17
04.06.2009, 22:09
nu o fac pentru concurenta.... o fac pentru mine :P......

bogdantheone
05.06.2009, 00:21
nu o fac pentru concurenta.... o fac pentru mine :P......

ce am zis eu cu concurenta, am zis-o in gluma.. :)

ionutz4u92
05.06.2009, 07:54
@google a cam intrecut masura. Sunt de parere ca astfel de limbaj nu are ce cauta in aceasta comunitate. Putea sa isi exprime parerea dar nu sa jigneasca cum vrea el, pe cine vrea el.