Arată versiune īntreagă : Xpromo.ro - Locul unde site-ul tau creste
Xpromo.ro este un sistem de monitorizare si de clasament dupa voturi. Prin acest sistem se poate obtine un lucru mult dorit de webmaster, mai exact vizitatori noi. In timp ce acestia acumuleaza voturi (pot sa fie voturi de la aceleasi persoane zilnic) , primesc si vizitatori noi.
In privinta designului, ce pot spune, s-a muncit la el, este un design original, facut 100% de mine.
Astept pareri!
darkston3e
29.06.2008, 11:22
Desigunul este de nota 10.
Imi place site-ul mult, si securitatea este ok !
Felicitari.
Multumesc!
Ma bucur ca este pe gustul vostru! :D
design-ul e prea bestial .. oare ce mod foloseste ? :D
Design-ul nu se potriveste deloc ca tema, unui site de acest gen.
Ce exprima header-ul? Nicidecum un chart sau succesul unui site.
Screen-urile site-urile nu sunt afisate in IE7 - se pare a fi un bug.
Ca design este ok, dar pentru un cu totul alt site, alta tematica - nicidecum chart pt. website-uri
Cu stima
roscabgdn
18.01.2009, 12:18
foarte tare designul....mi-a placut foarte mult....si cel de la kisstop.ro [ care acum nu mai e activ ] mi-a placut foarte mult....cel din spatele designului se pricepe ce sa mai :P
Mie mi se pare ok designul, succes in continuare
xtremlaur
15.03.2009, 09:59
desig bestial.
bafta in continuare!
desig bestial.
bafta in continuare!
Cred ca postul tau este posthunting - de ce?
...uite ce scrie pe site-ul pe care tu-l lauzi azi
IN RECONSTRUCTIE MOMENTAN!
Urat demers din partea ta:((
xtremlaur
15.03.2009, 10:45
dennis stiu site-ul si d aia am zis ca e frumos
akum observ k nu merge
si marmota invelea ciocolata in staniol ..:)))
PhoeniXman
24.03.2009, 19:21
Aveam banner la ei ........... ce sa intamplat????:( cand veti reveni?? mai reveniti?? :((
Realtuning
24.03.2009, 20:18
si eu aveam campani la el pe site,din cate stiu eu din ce am vorbit cu el a avut o problema mare cu baza de date.
Nu stiu daca ati observat dar acum 3 sau 4 saptamani a fost o neregula pe internet.Circa 3 sau 4 minute nu mergeau siteurile,am incercat cred 20 d esiteuri si nu mergeau sau aveau erori partiale.cineva mi-a spus ca a fost ceva global.dupa accea am vorbit cu cel de la xpromo si a spus ca nu mai are baza de date.O fi sau nu adevarat eu vam spus ceea ce mi-a spus el.
PhoeniXman
24.03.2009, 20:57
WOW :O .... si eu am patito.... numi mergea nici un site, daca stie cineva despre aceasta situatie sau a auzit vreo stire , il rog sa ne anunte :?
IN RECONSTRUCTIE MOMENTAN! :? cand revine?
deci...a cazut si asta,s-a dus si el?:?
Chiar vroiam sa incerc programul lor , vad ca nu se mai poate.
cand isi revine siteul ?:)
eu am impresia ca nu o sa-si mai revina :(...
Realtuning
25.03.2009, 11:53
nu stiu,ca nici pe messenger nu mai e on,nici macar pe invi nu imi apare.cand am vorbit cu el a spus ca il va redeschide.Acum nu stiu ce sa va spun
Imi pare foarte foarte rau pentru problemele aparute la XPromo.ro. Va invit acum sa va reinregistrati, sau sa participati in reteaua de banner exchange. Va asigur ca de acum totul va merge perfect si vom tinde sa oferim servici cat mai profesioniste si lipsite de orice incident!
La trafic cat mai mare, si bine ati venit in retea (pentru noii membri)!
Imi pare bine sa aud asta , m-am inscris si eu acum am dat drumul la campanie.
Asta numiti voi design "bestial" ? Design`ul e bun, simplu... sigla de la logo are cateva greseli (nu mai stau sa le zic..) iar chenaru mare nu pare a fi web2.0 ca si chenarele mici de sus.. navigatie ? buttoane nimic? ce imi place este textul xpromo.ro si chenarele mici.. au un stil web2.0.
Imi pare rau ca nu-ti place, am mai modificat una alta pe site la design, oricum ideea e ca scriptul era foarte distrus si trebuie refacuta o mare parte din structura ca sa pot face un design cum vreau eu, ceea ce este incredibil de greu :(
PhoeniXman
26.03.2009, 21:42
Gata , mam reinscris, sa afisat si banerul, succes in continuare:D
fulgerul101
27.03.2009, 08:22
Dar unde sunt categoriile? Une poate fi gasit site-ul?
Ciudat ca nu a pus nimeni intrebarea asta..
Poti fi mai explicit te rog?
Dar unde sunt categoriile? Une poate fi gasit site-ul?
Ciudat ca nu a pus nimeni intrebarea asta..
Cum adica une poate fi gasit site-ul , ai un cod in inserezi la tine pe website si cite impresii face pagina ta de atatea ori va vii plasat siteul tau pe alte siteuri.
viper-cs
18.02.2010, 11:42
siteul este in constructie
va rugam reveniti
Din pacate e inchis.
Cam in cat timp va reveni?
indesign
18.02.2010, 11:47
Din pacate e inchis.
Cam in cat timp va reveni?
de atunci chiar si domeniul si a schimbat proprietarul.
Chiar nu te ai uitat cand a fost ultimul post? Acum aproape un an.
In acest moment domeniul este pe numele meu si inca nu stiu ce voi face cu el. Am cateva proiecte dar inca nimic sigur. Se poate inchide topicul.