PDA

Arată versiune īntreagă : Problema script

abramburel
29.06.2008, 19:48
am si eu o intrebare pentru voi am descarcat un script de aici de pe site si nu prea ma descurc ... sunt destul de nou in breasla.... eu de obicei faceam site-uri cu ajutorul Macromedia Dreamweaver 8 si am incercat sa deschid scriptul cu el si imi apar codurile aiurea... cum ce program pot sa lucrez in scripturile de pe site... sau cum ma puteti ajuta sa le folosesc.... va multumesc.

Dennis
29.06.2008, 21:26
Scripturile trebuiesc incarcate pe server/spatiu web, configurate daca se cere (baza de date, parola, etc.) si adaptate design-ului tau sau cel pe care-l doresti.
...ulterior functioneaza totul.

Pentru prelucrarea scriptelor direct pe server, personal folosesc Editor2.
...daca nu te descurci, nu este nicio problema, contacteaza un utilizator de aici care sa te ajute sau gratuit sau contra-cost.

Cu stima

abramburel
30.06.2008, 13:46
am incercat sa il incarc pe un host si nu merge .... imi arata ca nu exista si cand ii dau din folderul de unde este el pus pe net imi deschide plin de erori.....am sa incerc sa desc si programul ala sa vad....

Dennis
30.06.2008, 19:32
...mi-am permisa sa-ti mut mesajul intr-o tema a ta, personala.
Unde ai postat anterior era o tema a unui alt utilizator cu o alta tematica.

Te rog ca in viitor sa deschizi o tema personala si sa nu postezi mesaje in temele existente decat daca mesajul tau este adecvat temei respective.

Multumesc pentru intelegere,
...daca postam mesajele unde nu se potrivesc, avem in curand haos aici.