Arată versiune īntreagă : Care sistem de monitorizare sa fie implementat la cwr.ro?
...parerea voastra ne intereseaza.
Ce vrem sa facem?
- vrem sa implementam un sistem de monitorizare a traficului pe cwr.ro
Care dintre sistemele listate in acest sondaj ete dupa parerea voastra mai eficient?
Utilizatorii care voteaza sunt rugati sa si descrie de ce sunt pro sau contra si nu doar *...eu zic ca X este cel mai bun*
...asemenea pareri nu sunt chiar adecvate.
Multumim
Trafic.ro dupa parearea mea ar fi bun. De ce trafic.ro ? Dupa mult dimp am ajuns la parearea ca este unul din scripturile concepute aproape perfect, acum nimic si nimeni nu-i perfect. Toate functiile sau mai bine zis calitatile acestuia le depasesc pe cele de pe neogen.ro, tinand cont de numarul maxim de vizite inregistrate, numarul de IP-uri, refferal si altele.
Eu zic Trafic.ro........neogen o fac de oaie in curand
Multumim Dorikut,
dar te rog sa ne oferi parerea ta mai detaliata, asa cum am descris in textul sondajului.
Utilizatorii care voteaza sunt rugati sa si descrie de ce sunt pro sau contra si nu doar *...eu zic ca X este cel mai bun*
...asemenea pareri nu sunt chiar adecvate.
Cu stima
Multumim Dorikut,
dar te rog sa ne oferi parerea ta mai detaliata, asa cum am descris in textul sondajului.
Cu stimaCa sa va explic si dece.............neogen a incalcat niste politici de confidentialitate........de exemlu in cokie-ul salvat in PC se poate gasi userul si parola in format md5 si poate fi foate usor decodata.............deci f.putini mai au incredere in neogen
darkston3e
03.07.2008, 08:49
Ca sa va explic si dece.............neogen a incalcat niste politici de confidentialitate........de exemlu in cokie-ul salvat in PC se poate gasi userul si parola in format md5 si poate fi foate usor decodata.............deci f.putini mai au incredere in neogen
Usor decodat?
Niodata Md5-ul nu va fi usor de decodat, de aceea si este md5 HASH, pentru protectie totala.
Nimeni pana acum nu a reusit sa faca un passfile in masura sa decodeze md5-uri gen: Mwejk324jfE
trafic,dar ar trebui actualizat mai repede
Ma intreb si eu dc nu ati pus acolo si GTop.ro, Statistics.ro etc ?
Trafic...
Am votat !
Nu era rau sa existe mai multe optiuni, cu alte motoare de cautare.
Am votat cu Trafic.ro, pentru Neogen.ro am ceva retineri.
darkston3e
04.07.2008, 12:04
Am votat !
Nu era rau sa existe mai multe optiuni, cu alte motoare de cautare.
Am votat cu Trafic.ro, pentru Neogen.ro am ceva retineri.
Ce fel de retineri?
Fi mai explicit :)
Ma intreb si eu dc nu ati pus acolo si GTop.ro, Statistics.ro etc ?
Trafic...Ca tot veni vorba eu as zice ceva si de Google Analytics....
Aveti dreptate, poate trebuiau listate mai multe site-uri pt. monitorizarea traficului, dar va trebui sa hotaram intre cei doi Trafic si Neogen.
Nu doream sa incarcam sondajul cu X sisteme de monitorizare din acest motiv, Statistics, Y, Z etc. lipsesc. Google este OK, dar nu este din Romania.
Multumim pt. vot si parerea exprimata.
Cu stima
Trafic.ro fara discutie. Eu am testat multe scripturi si siteuri pentru monitorizarea traficului, si dupa multe comparatii am ajuns la aceasta concluzie.
Sa nu uitam insa ca nu sunt singurele siteuri care ofera monitorizarea traficului. Bineinteles ca unele pot fi foarte complexe (cum e trafic.ro), sau altele mai putin complexe ... Trebuie insa tinut cont de mai multe, in special daca doriti si transfer de page rank ...
Legat de transferul de page rank, acceasi greutate poate sa o aiba de exemplu si http://top.ipn.ro , sau http://topd.ro , difera doar PR ( in acest caz PR 3, si ofera doar o monitorizare simpla ...) ...
Nu au insa ce cauta parerea mea top-urile care utilizeaza scripturi popup, sau alte scripturi care "forteaza" utilizatorul sa dea click in momentul in care intra pe site, adica "Apasa Ok pentru a vota acest site, bla bla blaaa" ...
Acestea nu au un trafic real, traficul este generat fortat, in plus, un site care are implementate scripturi popup de acest gen va pierde incet incet utilizatorii de calitate ...
Voi chiar doriti acel sondaj? Sau v-ati dat seama ca ceva nu e in regula cu unul din cele doua sisteme de monitorizare a traficului (nu`sh de ce dar banuiesc ca e neogen) si vreti sa ne dam seama singuri, sa cautam si noi. :D ;)
mihai_motorca
04.07.2008, 14:07
deci eu folosesc doar trafic.ro si gtop.ro ... de neogen nu pot sa spun nimic. Insa de trafic.ro sunt super multumit, foarte bun, doar o problema ... nu se actualizeaza chear asa de repede ca si gtop.ro de aceea le folosesc pe amndoua .. si gtop.ro are cv functii faine dar tot trafic.ro ii cel mai tare !
Ce fel de retineri?
Fi mai explicit :)
In sensul ca nu arata realitatea traficului. Am aflat acest lucru din marturiile altor utilizatori de pe alte forum-uri si din propria experienta.
Aveti dreptate, poate trebuiau listate mai multe site-uri pt. monitorizarea traficului, dar va trebui sa hotaram intre cei doi Trafic si Neogen.
Nu doream sa incarcam sondajul cu X sisteme de monitorizare din acest motiv, Statistics, Y, Z etc. lipsesc. Google este OK, dar nu este din Romania.
Multumim pt. vot si parerea exprimata.
Cu stima
Foarte buna ideea cu acest chestionar !
Daca imi ofera cineva o lista, cat se poate de completa, cu motoarele de cautare ce sunt disponibile pe net, ma ofer sa creez un chestionar in acest sens pe un site specializat unde am cont.
Motoare de cautare, sau directoare si top-uri ?
Sunt foarte incintat de tot ceea ce concepeti, se vede inteligenta
colectivului a selectiei naturale care se desfasoara inevitabil,fara
sa ne dam seama de lumea inconjuratoare atit de dificila de multe ori
neinteleasa ,haotica , diun mijlocul ei rasarind un embrion cu totul si cu totul diferit ,ca un nou nascut asimilind numai ceea ce este bun.
In final sunt de acord ca traficul pe saitul nostru sa devina chiar
mai puternic decit google!
Cu mult respect !!!!!!!!!
Ongygy
Sunt de acord ca traficul sa se desfasoare pe my yahoo
Motoare de cautare, sau directoare si top-uri ?
Multumesc pentru interventie !
Eu cred ca este bine sa incepem cu motoarele de cautare si nu trebuie scrisa toata adresa web, este suficient doar nimele. Sa speram ca cei care o sa voteze cunosc deja adresa.
Voi chiar doriti acel sondaj? Sau v-ati dat seama ca ceva nu e in regula cu unul din cele doua sisteme de monitorizare a traficului (nu`sh de ce dar banuiesc ca e neogen) si vreti sa ne dam seama singuri, sa cautam si noi. :D ;)
Daca nu aveam nevoie de acest sondaj, nu-l implementam.
...ce este sau nu este in regula, poti sa ne descrii detaliat aici. Asa avem o parere in plus, care de ce nu, este foarte importanta atat pentru noi cat si pentru ceilalti webmasteri de aici.
Multumim anticipat
Sunt de acord ca traficul sa se desfasoare pe my yahoo
Multumim frumos, atat pentru parerea ta cat si pentru cele descrise in mesajul anterior.
In moment dorim sa aflam care dintre (doar) cele doua numite sa fie implementat pe cwr.ro
Cu stima
Multumesc pentru interventie !
Eu cred ca este bine sa incepem cu motoarele de cautare si nu trebuie scrisa toata adresa web, este suficient doar nimele. Sa speram ca cei care o sa voteze cunosc deja adresa.
O idee foarte buna deschiderea unui sondaj cu aceasta tema.
Dar din pacate nu inteleg de ce sa deschizi acest sondaj pe un alt forum cand aici ai aceasta posibilitate.
...sa mergem pe un alt forum sa participam la un sondaj cand avem forumul nostru aici ;-)
Deschide un sondaj propriu aici, nu avem nimic impotriva, ba din contra, ne bucuram de participare.
Cu stima
Daca exista posibilitatea unui sondaj mai complex este ok, dar, spre exemplu, posibilitatea unui raspuns mai complex cum ar fi "Va rog sa argumentati de ce ati ales aest sistem de monitorizare", nu se poate, dupa cate stiu, dar este posibil sa ma insel.
Sondajul nu-l creez pe un alt forum ci pe un site specializat (http://www.surveypro.ro), unde in urma crearii chestionarului primesc un linck si acesta o sa fie vizibil doar pe acest forum dupa terminarea perioadei de chestionare.
Chestionarul o sa aiba mai multe variante de raspuns si o sa dureze o perioada, sa spunem 30 de zile, dupa care o sa prezint rezultatele tot pe acest forum, rezultate care nu pot fi vazute in alta pagina web.
La ce foloseste un astfel de chestionar ?
Importanta unui chestionar cu mai multi itemi, este mult mai precis din punct de vedere al veridicitatii raspunsurilor. Se pot trage concluzii in functie de nivelul cognitiv a celor care raspund la chestionar, de experienta fiecaruia din punctul de vedere al unui webmaster etc.
In concluzie, nu doresc sa directionez pe nimeni spre alte pagini web cu intentia de ai indeparta de acest forum. Nu pot sa-mi permit acest lucru, mai ales ca ma bucur personal de existenta acestui proiect (CWR), care dupa cate am observat are un scop precis si este bine venit.
Deschide un topic personal ca si test, seteaza inainte de salvare ca acel mesaj este un sondaj public, ulterior au sa-ti fie listate utilitatile pt. sondaje.
...sper ca acestea sa fie ce cauti tu sau ce-ti doresti.
Fa un test si convinge-te de ce poate un sondaj aici.
Cu stima
Deschide un topic personal ca si test, seteaza inainte de salvare ca acel mesaj este un sondaj public, ulterior au sa-ti fie listate utilitatile pt. sondaje.
...sper ca acestea sa fie ce cauti tu sau ce-ti doresti.
Fa un test si convinge-te de ce poate un sondaj aici.
Cu stima
Nu este o dorinta personala sa aflu rezultatele, am vrut doar sa dau o mana de ajutor celor care doresc sa afle o statistica pe aceasta tema, daca exista.
Aici nu ma pricep cum se poate creea un chestionar cu mai multi itemi, dar o sa fac o incercare.
Mai are cineva o parere in legatura cu sistemele de monitorizare a traficului listate in acest sondaj?
Multumim anticipat pentru pareri si sugestii.
iGraphiX
23.07.2008, 21:36
Am votat trafic.ro pentru ca am folosit cu ceva in urma neogen, pentru site-ul unui client, si-am ramas profund dezamagit de tipul de informatii si modul de catalogare. Nu se compara cu trafic.ro
Dar si trafic.ro au o problema, daca la neogen mai primesti un mesaj de la autoresponder, la trafic.ro nu primesti nimic. Am un site pe care l-am adaugat si nici pana acum nu apare in panel. Dar cand incerc sa-l adaug din nou, imi da prompt ca e deja adaugat. Am contactat dept. Support si n-au raspuns. Asta s-a-ntamplat in noiembrie anul trecut, eu cred ca e timpul sa raspunda.
Oricum, trafic.ro cred ca e cel mai okay din Romania (pentru moment). Asta nu inseamna ca ceilalti nu sunt buni sau orice altceva, inseamna ca eu n-am folosit decat trafic.ro si neogen. Acum nu mai folosesc nici un sistem de monitorizare, am in cPanel awStats si e de ajuns daca vreau sa vad rezultate detaliate, si evident Google Analytics.
In fine, dar aici e vorba si de rezultate care vor fi publice, deci, poporul sa aleaga :smile:
Multumim Dorikut,
Cu stima pai daca voi nu ati observat in cokie-ul ce ramane stocat in calculator se gaseste si parola codata in md5 putand fi aflata destul de usor..........ASTA ESTE DOAR UNA DIN VULNERABILITATILE NEOGEN
OK! Stocarea parolei in Cookie nu este chiar o idee ingenioasa dar nici nou pe piata internet.
In legatura cu parolelel codate in md5 aici va trebui sa te contrazic.
...pentru a sparge o parola md5 ai nevoie de cunostinte extrem de avansate in aceasta codificare, de softuri extrem de bune si costisitoare cat si de enorm de mult timp.
Md5 este cel mai avansat sistem de codificare a datelor si nu este usor de recodat/spart.
...cu placere te las sa dovedesti cat de usor se poate sparge o parola codata in md5 dar tare ma tem ca nu am sa mai traiesc atat de mult ;-)
Cu stima
Asa cum majoritatea utilizatorilor acestui forum au votat si in acelasi timp hotarat, implementam sistemul de contorizare de la trafic.ro
Multumim tuturor pentru voturile si parerile oferite. Sunteti o comunitate foarte placuta, suntem mandri pentru faptul ca v-am intalnit.
Cu stima