PDA

Arată versiune īntreagă : Problema Yahoo



eevahn
19.06.2009, 15:17
Am fost nevoit sa ma confrunt cu o problema serioasa zilele trecute, un fel de virus sau troian care imi deschidea pagina "m.www.yahoo.com" cand intram pe "www.yahoo.com", problema aparea doar pe Internet Explorer, pe Mozilla sau Opera nu. Pagina era identica cu cea a Yahoo'ului dar iti cerea sa introduci Intrebarea si raspunsul corect. Am accesat mailul acum 2 zile la ora 15 fara sa-mi dau seama ca e ceva dubios iar la ora 18 aveam parola schimbata. In cele din urma am reusit sa o schimb si atunci am observat "m.www.yahoo...", cu un ping si tracert m-am lamurit. Cine afla cum se numeste si cum se transmite virusul, sau alte detalii despre asta, sa impartaseasca cu noi informatiile :)

zeustl
19.06.2009, 21:54
hmm eu daca introduc adresa aceasta ma duce pe pagina la yahoo am incercat si pe Firefox si pe IE adresa m.yahoo.com ... nu se intampla nimic

eevahn
20.06.2009, 01:46
Probabil e un virus, la mine pe IE daca introduc "www.yahoo.com" ma redirectioneaza catre "m.www.yahoo.com", si nu sunt singurul. Problema e ca nu gasesc visurul sau ce o fi cu nici un antivirus. Stie cineva cum se numeste fisierul din Win care se ocupa cu redirectionarea paginilor din browser?

zeustl
20.06.2009, 09:49
Nu e nici un virus, am gasit raspunsul la problema ta . Aparent Yahoo! a ales useri la intamplare pentru a testa un nou layout al paginii lor. nu esti singurul si probabil nu vei fi nici primul user suparat cum spuneau si altii. nu au anuntat pe nimeni si din aceasta cauza userii tind sa creada ca este vorba de un virus. pagina m.yahoo.com nu se va incarca la toti cum spuneam am incercat si eu si mie nu mi-a aparut, v-a aparea doar acelor useri care au fost selectati...ai putea sa incerci sa stergi cooki-urile si cache-ul din browser dar altii au spus ca nu ajuta cu nimic. So don't panic , it's not a virus

Dennis
20.06.2009, 19:57
eu citesc aici de ex cu totul altceva - este malware :http://www.freepcclinic.com/how_to_remove_m.www.yahoo.com.html

Cu stima

zeustl
20.06.2009, 20:13
pai da daca ai fi citit acolo scrie sa stergi cookie-urile si cache-ul mai exact ceea ce am spus
Don't worry ,Don't fear this is not a Yahoo's bogus site.

Just you are getting redirected to the test version of new Yahoo! Homepage, "m.www.yahoo.com". Yahoo! randomly expose test pages to a fraction of yahoo users.They are testing out a new layout.

Si zice exact ce am spus si eu ... trebuia sa citesti inainte sa zici ca am vb aiurea

Dennis
20.06.2009, 20:19
pai da daca ai fi citit acolo scrie sa stergi cookie-urile si cache-ul mai exact ceea ce am spus

Si zice exact ce am spus si eu ... trebuia sa citesti inainte sa zici ca am vb aiurea

...gaseti in mesajul meu undeva scris ca vorbesti aiurea?

eu citesc aici de ex cu totul altceva - este malware :http://www.freepcclinic.com/how_to_remove_m.www.yahoo.com.html
Cu stima

Banuiesc ca in viitor gasesti un ton adecvat situatiei - fara sa devii 'batos' - strica la frumusete.

Cu stima

zeustl
20.06.2009, 20:34
Scuze daca ti-am dat impresia de un ton neadecvat nu am vrut sa fie asa .

Dennis
20.06.2009, 20:39
Scuze acceptate - fiecare dintre noi are uneori momente incarcate :)

Cu stima