Arată versiune īntreagă : pentru Dinamovisti @
http://i278.photobucket.com/albums/kk108/filip10cs/dinamo.gif
:D:D:D
Andreiutzu
19.06.2009, 22:03
Am mai vazut-o pe un forum dar e tare ;))
popa_peb
19.06.2009, 22:22
:)))hihihihi,,, e bn:))
frunos:))
PhoeniXman
19.06.2009, 22:25
Nu stiu cum va vin ideile, dar e buna .
gh0sTz0r
20.06.2009, 10:26
cunosc autoru , gj , funny
Nu sunt microbist si nu dau doi bani pe ce se intampla in fotbalul romanesc dar parerea mea este ca va bucurati prosteste pentru ca a pierdut Dinamo.
Ganditi-va si voi putin, odata ajunsa in Champions League, o echipa ca Urziceni are un stadion apt de a primi o echipa straina? Are fani indeajuns de multi si de infocati incat sa mearga sa o sustina in deplasare? Are un suport financiar precum are Dinamo?
Recunosc ca habar nu am cat de bine joaca Unirea Urziceni, dar ma indoiesc ca este o echipa atat de fantastic de buna in comparatie cu restul echipelor atata vreme cat, din cate am inteles, cei mai multi se asteptau ca Dinamo sa castige campionatul.
Acum radeti si va amuzati ca tot romanul bucuros ca i-a murit capra vecinului, fara sa va dati seama ca e in interesul tuturor ca in Champions League sa fi ajuns o echipa ca Dinamo, Steaua, Rapid sau orice alte echipe mari mai sunt pe acolo. Consider ca ar trebui sa va para rau dar deh... ce conteaza parerea mea, un tip ce nu are nici in clin, nici in maneca cu fotbalul?