PDA

Arată versiune īntreagă : Schimb de Link-Uri

aZaLee
16.02.2008, 13:37
Cine doreste sa facem schimb de link-uri : www.zuma.ro.im

Dennis
05.07.2008, 11:08
dj_hack

...te rugam sa postezi in forumul adecvat in viitor. Inca un post in forum neadecvat si va trebui sa ne parasesti o durata de timp.
...cine vrea sa te contacteze, raspunde la mesajul tau sau o face prin sistemul de mesaje personale de pe acest site.

La cwr.ro nu este necesar sa-ti scrii datele de contact in mesaje.
CWR.ro este o comunitate, un forum de discutii si nicidecum un site de anunturi gratuite unde trebuie sa-ti inscrii datele de contact ;-)

Inscrie daca doresti datele de contact in profilul tau, cine este interesat de exchanges sau afaceri cu tine, te va contacta, fii sigur.

Paralel poti scrie in mesajele tale: *Contact: vezi profil*
...asta doara asa ca sa fii sigur ...

Cu stima si mult succes

Dennis
05.07.2008, 11:17
Revin!

...ti-am vizitat site-ul :-(

1. nici macar nu am vazut continutul ca si apare o fereastra de vot :(
...ce sa votez daca nu ti-am vazut inca continutul site-ului?! Ciudata etica de webmaster!

2. jocul respectiv este deschis de pe un alt site in iFrame :(
...ai depus multa munca sa realizezi asaceva? Banuiesc ca nu, asa este?

3. odata pe site, un programel incearca sa se instaleze la mine pe PC
...gasesti OK! acest demers? Descarcarea si instalarea automata de programe pe PC-ul vizitatorului?
Sunt multi novici in internet, crezi ca trebuie sa le umpli PC-urile cu programe daunatoare?
...te-ai gandit la acesti utilizatori vreodata? Sau chiar pe acest demers te bazezi :(

4. site-ul respectiv este o adevarata *jungla de link-uri* si din punct de vedere SEO egal cu Zero. Un site care-si doreste un PR mai ridicat, nu are voie sa detina mai mult se maxim 10 link-uri catre alte site-uri (ma refer la site-uri si nu la directoare web, etc.)
Un link pe site-ul tau ar aduce mai degraba o valoare unui site care se afla printre aceste link-uri. Deci un profit Zero din nou.

Daca vrei schimb de link-uri, ofera un site cu continut original, un site personal si nu subdomeniu gratuit :( si scoate prostiile de vot, instalare, etc. de pe site.

Nimeni nu-ti ofera un vot pana nu a vazut ce-i oferi pe acel site - gandeste cu capul stimat webmaster.

Cu stima

aZaLee
05.07.2008, 11:43
imi pare rau dar nu este un subdomeniu gratuit am dat mult pe el

dorikut
04.10.2008, 21:58
Scoate codul de votare al TOP123 acela este problematic..........