Arată versiune īntreagă : Maine este prima zi de BAC !
Maine 22 iunie este prima zii de BAC . Absolventii claselor a XII a sustin maine probla Orala la Limba Romana. Cu acest prilej tin sa le urez tuturor celor ce incep "campania" multa bafta . SA DEA DUMNEZEU SA IA CU TOTI :P .
Cristi T
21.06.2009, 21:53
marti 15:35 oral romana ... doamne ajuta :)) sper sa le fie foame profesorilor anu asta
marti 15:35 oral romana ... doamne ajuta :)) sper sa le fie foame profesorilor anu asta
in fiecare an e la fel ..
gh0sTz0r
22.06.2009, 06:19
Bafta la toti :D
maddalinio
22.06.2009, 07:21
Bafta la toti si din partrea mea ;)
grande_ecks
22.06.2009, 08:38
Mult succes la bacalaureat baieti, sa ne spuneti la ce facultate intrati...daca mai continuati, bineinteles. ;)
E cineva care da bacu pe aici ?
fulgerul101
22.06.2009, 08:45
Va urez numai note de 2 si as dori sa picati bacul :) . Glumesc.. multa bafta mie cand o sa il dau :))
Cristi T
22.06.2009, 09:37
Va urez numai note de 2 si as dori sa picati bacul :) . Glumesc.. multa bafta mie cand o sa il dau :))
asta e in top 5 cel mai bun banc ...
@ unknown : da eu dau bacul :D
A fost destul de fail gluma din perspectiva mea. Bafta celor care mai dau bacul in continuare.
Cristi T
23.06.2009, 17:34
nota 10 romana oral . examen : spiru haret bucuresti :x
Cristi T
27.06.2009, 08:28
10 engleza oral :x ... la romana scris am dat vineri si treaba a mers bine . doamne ajuta
Bravo ;) inseamna ca esti "bun"
Nu inteleg ce legatura are topicul asta cu bransa forumului chiar daca este la rubrica smalltalk.Maine poimaine o sa vad topicuri gen: Guta are concert in Barlad,stie cineva de unde se pot cumpara bilete?
Nu vreau sa supar pe nimeni,dar cateodata faceti niste topicuri chiar aiurea, gen subiecte OTV.
Asta se intampla odata pe an , si eu sunt vinovat , ca m-am gandit sa le urez bafta celor ce "dau " Bac anul asta .
Cristi T
27.06.2009, 14:09
Nu inteleg ce legatura are topicul asta cu bransa forumului chiar daca este la rubrica smalltalk.Maine poimaine o sa vad topicuri gen: Guta are concert in Barlad,stie cineva de unde se pot cumpara bilete?
Nu vreau sa supar pe nimeni,dar cateodata faceti niste topicuri chiar aiurea, gen subiecte OTV.
nu-ti inteleg frustrarea insa imi place sa lamuresc lumea . asadar "Ce-ai facut in săptămānă asta? Ţi-ai cumparat un hamster cu doar trei picioare? ...goleşte-ţi porţia de nervi īn această rubrică." aceasta este descrierea subforumului motiv pentru care nu vad unde s-a gresit ?
Cristi T
05.07.2009, 13:13
astazi s-au incheiat emotiile "bacalaureanzilor" . rezultatele au fost afisate !!!
eu unul ma mandresc cu o medie de 9.01 a probelor de la bac , mai avem prieteni pe forum care au dat bacul ?