Arată versiune īntreagă : Yahoo Messenger 10
Yahoo Messenger 10 | O versiune nelansata oficial, dar reala.
Interfata
fereastra principala este acum compusa din 2 file (tab-uri): Contacts (IDuri), Y! Updates - reprezinta fila in care putem observa ce fac prietenii nostri din lista de contacte
in tab-ul "Contacts" poate fi accesat meniul ce contine optiuni cu privire la sortarea, dimensiunea si starea IDurilor
"Y! Insider" poate fi accesat oricand din butonul de pe fereastra principala
fereastra de conversatie are doar anumite butoane schimbate ca pozitie si parca sunt mai mari iconitele ce le reprezinta
De retinut: Versiunea 10 se instaleaza peste 9, nu poate fi instalata separat deoarece nu poti alege directorul unde sa fie trimisa. Dupa instalare este necesar sa restartati sistemul pentru ca altfel o sa se inchida fortat.
Eu l-am testat pe XP Home Editon sp2.. dar din cate am citit pe internet trebuie sa instalati .NET Framework 3
gabygames
28.06.2009, 13:43
tot la messenger 8 raman :) e cel mai bun si se incarca si repede...
In primul rand esti jalnic.
Eu l-am testat pe XP Home Editon sp2.. dar din cate am citit pe internet trebuie sa instalati .NET Framework 3
Toata stirea este luata de pe internet.
Si macar data viitoare cand mai copiez stiri de pe stiu eu ce site, ar fi bine sa te documentezi total. Asta nu este o noua versiune, este Yahoo messenger pentru Vista.
In primul rand esti jalnic.
Toata stirea este luata de pe internet.
Si macar data viitoare cand mai copiez stiri de pe stiu eu ce site, ar fi bine sa te documentezi total. Asta nu este o noua versiune, este Yahoo messenger pentru Vista.
De pe internet ii luata logic! Nu cred ca a zis la stiri asa ceva.. dar dintr-un articol de cateva randuri l-am scurtat putin..
Am copiat doar ideea..
gabygames
28.06.2009, 18:39
ellada in loc sa comentezi de altii mai bine ai incerca sa creezi topicuri utile...majoritatea stirilor sunt luat de pe internet... ;)
Ba tu taci draq din gura, ca esti paralele cu forumul asta, din 240 de mesaje daca ai 50 la subiect e bine.
Eu faceam referire la faptul ca a spus-o ca si cum ar fi facut de el descrierea si ca nu a pus sursa.
Macar am spus ceva util, crezi ca interesa pe cineva ca folosesti tu messenger 8? ..
Nu stiu voi dar eu sunt oldschool , design cit mai simplu si eficient. Yahoo Messenger 8 folosesc.
Ala nu e Yahoo! Messenger 10 :P
Yahoo! Messenger 10 nu exista. Din cate am inteles, ce ne-a aratat el acolo este versiunea Yahoo! Messenger pentru vista, un fel de Y!M 9 modificat.
Si eu am mesanger 9 si seamana extrem de mult cu 9;)
Este aproape sigur mesanger 9 modificat;)
Cu respect,
toni
grande_ecks
29.06.2009, 23:15
...se poate si un link de download pentru messenger vista? Am cautat pe google si pe toate blog-urile era link catre messenger 9.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=download+yahoo+messenger+10+for+xp&btnG=C%C4%83utare&meta=
grande_ecks
30.06.2009, 00:23
Imi cer scuze, am uitat sa scriu ca vreau messenger vista, nu 9 sau 10.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=download+yahoo+messenger+10+for+xp&btnG=C%C4%83utare&meta=
Ma copii numai deschideti subiecte ca sa primiti dreptu de download si voi .
Ma copii numai deschideti subiecte ca sa primiti dreptu de download si voi .
Uitate ca eu am pot descarca..
Am zis ca poate intereseaza pe cineva.. ca in romania sunt multi care folosesc Yahoo Messenger.
Ma baiete nu exista Y!M 10
apropo numai te 'sfasia' pe chatu tau xat de tot rahatu pe care il ai , LIMBRICULE.
apropo numai te 'sfasia' pe chatu tau xat de tot rahatu pe care il ai , LIMBRICULE.
Noutăţi (d)in web - ştiri şi zvonuri...
Si.. cred ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa..
Si inca ceva: http://img230.imageshack.us/img230/8540/yahoo10.jpg sa nu mai aud ca nu exista asa ceva...
Ce se intampla cu tine ionut??
Pentru injurii - ne vedem in 2 saptamani
...la revedere
Cel mai bun messenger este 'Yahoo Messenger 8' .. Eu personal folosesc 9 pentru ca am acea optiune pentru status :D.
mie imi place... nu stiu daca e 9 sau 10 ..dar tin 51% sa cred ca e versiunea 10 .. pentru ca se vorbeste demult despre aceasta versiune :) in fine imi place ca e destul de simpla:)..dac ar putea face si ceva in legatura cu spameri de pe mess:)) ar fi bine
XtrimVerSuS
01.07.2009, 16:48
Cel mai bine ar fi daca ar implementa o optiune "anti-mass". Adica sa nu mai primesti massurile. Ca daca va uitati mai atenti, cand primiti mass nu va arata avatarul vorbitorului. Daca apoi dati un mesaj, ii apare avatarul imediat.
Mai cum sa se implementeze anti-mass:))
Vrei ca acei faimosi webmasteri romani (care stiu sa faca detoate) si care detin situri cu sute de mii de vizitatori zilnici (adica siturile de manele si altele de acest gen) sa nu ISI MAI POATA FACE RECLAMA
Adica va ramane romania fara webmasteri "PROFESIONISTI" (sper sa observati ghilimelele)
Bine am glumit dar asa ar zice toti acei WEBMASTERI:))