PDA

Arată versiune īntreagă : cum fac sa functioneze office @ site.ro fara host platit?

gionix
08.07.2008, 14:03
salut
situatie des intalnita: micile firme cumpara un site.ro si il gazduiesc pe un an cu un contract aferent la o firma care ii da si domeniul. cum timp de un an tot folosesc mail ul si nu site ul fiind prea important la un moment dat, la expirarea contractului, totul ramane in aer.
solutia care am gasit o a fost doar pt site, cu ajutorul freedns.org. revin cu un tutorial cat de curand, pt a fi mai explicit.
ce nu reusesc sa fac, practic nici cel mai mic pas spre a intelege cum se poate, este sa fac sa mearga acel office @ site.ro, devreme ce eu nu mai am un hosting de mail la firma cu care a fost facut contractul initial incheiat; sau o redirectionare de la un office @ site.ro la mailu meu @ymail.com ;)
sper ca m-am facut inteles si merci in avans!

Dennis
08.07.2008, 15:26
Situatia este intr-adevar cunoscuta, tot mai multe firme, cauta (si gasesc) un hoster pt. site incl. mailhosting.

Este extrem de important pt. client sa-i oferi posibilitatea de a se informa despre serviciile si/sau produsele tale si bine inteles sa te poata contacta sau sa-l poti contacta prin/cu adresa eMail a domeniului tau si nu prin ceva gratuit gen YMail, GMail, etc.

Ce nu inteleg la tine este de ce te chinui cu redirect la domeniu si email cand poti sa-ti inchiriezi un spatiu web care sa-ti ofere ambele.
Unde este problema sa gasesti un hoster adecvat?
Chiar si eu pot sa-ti ofer ceva bun. Contra-cost bine inteles deoarece si eu platesc pt. server.

Server in ferma de servere a Strato GmgH in Germania, backup zilnic, hardware performant si software licentiat si securizat. Mai mult chiar ca nu ai nevoie pentru un site de firma incl. adresa eMail a domeniului.
E-Mail-urile le poti primi online in casuta ta eMail sau prin POP3 SMTP.

Cu stima

dorikut
09.07.2008, 11:13
Problema ta se poaqte numi "jumatate rezolvata" daca functia php(mail) este disponibila deoarece cu aceasta functie poti trimite mailuri folosind domeniul dar nu poti primi

dorikut
17.12.2008, 09:42
Google Aps isi propune sa rezolve aceasta problema...mai multe detalii pe siteul oficial google aps