Arată versiune întreagă : Domenii gartis cu extensia .tk
Cristi T
09.07.2008, 14:10
Odata ce ai creeat linkul cu extensia *.tk* , DomeniuGratis.tk va face restul. Subit vei primii sensibil mai multi vizitatori pe siteul tau iar in functie de tipul siteului,acesti vizitatori pot deveni cumparatori sau prieteni pe viata. Daca vei folosii serviciile noastre siteul tau va fi optimizat pentru o serie de motoare de cautare. In acest mod siteul tau mai primi chiar mai multi vizitatori. Iar cea mai buna parte este ca toate acestea sunt gratis pe viata !
Am descoperit de curand siteul http://domeniugratis.tk
Mi se pare alternativa perfecta dar mai modesta a domeniilor platite
Vrei un forum/site cat de cat de calitate , nimic mai simplu . Faci rost de un hosting gratis dupa te duci pe acest site cu linkul siteului tau kilometric iar aici iti vei face un redirect simplu de genul domeniulmeu.tk
bafta si spor la facut bloguri/siteuri/forumu etc !
( sper ca am incadrat bine threadul daca nu rog un moderator sa il mute )
FARA RECLAME !
Eu nu am observat nicio diferenta de optimizare intr-un subdomeniu si un domeniu .tk
Cristi T
10.07.2008, 20:53
Eu nu am observat nicio diferenta de optimizare intr-un subdomeniu si un domeniu .tk
nul vezi da o sal simti :)
de cat timp utilizezi serviciile .tk ?
Ce prezinti tu este un subdomeniu gratis + o redirectionare la un domeniu gratis.
Am facut si eu un site asemanator cu al tau intr-un minut :
http://domeniu-gratis.tk/
Siteul care se ocupa cu inregistrarea domeniilor .tk este :
http://www.dot.tk
nul vezi da o sal simti :)
de cat timp utilizezi serviciile .tk ? Utilizez redirectare .tk de mai bine de 2 luni si..............nema
Cristi T
14.07.2008, 11:11
Ce prezinti tu este un subdomeniu gratis + o redirectionare la un domeniu gratis.
Am facut si eu un site asemanator cu al tau intr-un minut :
http://domeniu-gratis.tk/
Siteul care se ocupa cu inregistrarea domeniilor .tk este :
http://www.dot.tk
Iar punctul tau de vedere este ?
Acum sa vorbim intre noi, voi vedeti in care rubrica ati deschis acest topic?
Rubrica se numeste: Vanzare si cumparare domenii/site-uri
...asta se refera la oferte de vanzare si cumparare si nicidecum la gratuitati, etc.
Am mutat topicul in rubrica adecvata.
Multumim pt. intelegere si mult succes.
Cu stima
shaddy_2222
14.07.2008, 16:08
Daca accesezi dot.tk poti face acelasi lucru...ei ofera domenii gratis tk ( unele sunt rezervate) dar nu recomand deoarece:
1. Automat in partea de sus a fiecarei pagini iti va aparea un frame pus de ei cu ad-uri in special de la Google.
2. De multe ori cand cineva da click pe link catre site-ul tau este directionat intai catre o pagina de-a lor ( tot cu reclame).
3. Un domeniu .info este 0,99 € .
Cristi T
14.07.2008, 17:04
Daca accesezi dot.tk poti face acelasi lucru...ei ofera domenii gratis tk ( unele sunt rezervate) dar nu recomand deoarece:
1. Automat in partea de sus a fiecarei pagini iti va aparea un frame pus de ei cu ad-uri in special de la Google.
2. De multe ori cand cineva da click pe link catre site-ul tau este directionat intai catre o pagina de-a lor ( tot cu reclame).
3. Un domeniu .info este 0,99 € .
prietene dot.tk au renuntat de mult la orice forma de reclama ... cat despre redirect asa ceva nu exista ... iar problema nu e acel dolar pentru domeniu .info ci deranjul si comoditatea omului.
shaddy_2222
14.07.2008, 19:01
prietene dot.tk au renuntat de mult la orice forma de reclama ... cat despre redirect asa ceva nu exista ... iar problema nu e acel dolar pentru domeniu .info ci deranjul si comoditatea omului.
la ce te referi cand spui "deranjul si comoditatea omului"?
darkston3e
15.07.2008, 06:41
la ce te referi cand spui "deranjul si comoditatea omului"?
El vrea sa spuna ca oameni cu toate ca au bani... ( nu imi ziceti mie ca nu aveti sa u ca nu puteti face rost de 10 $ ... ) le este lene/greu sa isi ia un domeniu ...
Cristi T
22.07.2008, 22:19
Siteul DomeniuGratis.tk deschide primul concurs !
Ti-ai facut cont pe domeniugratis.tk , vrei ca reclama ta sa fie pe siteul nostru , nimic mai simplu . Anunta-ti prietenii ca domeniugratis.tk ofera domenii gratis cu extensia .tk si fara nici o forma de reclama impusa , fa o lista cu prietenii care si-au facut cont din pontul tau . Trimite-ne lista pe adresa de mail yo_cristi04@4tuning.ro , noi o verificam si iti oferim spatiu de reclama ( banner 468x60 )
5 siteuri aduse de tine - 1 sapt reclama ta pe siteul nostru
10 siteuri aduse de tine - 2 sapt reclama ta pe siteul nostru
15 siteuri aduse de tine - 3 sapt reclama ta pe siteul nostru
20 siteuri aduse de tine - 1 luna reclama ta pe siteul nostru
Numai bine si trafic imens !
http://domeniugratis.tk
shaddy_2222
22.07.2008, 22:25
Siteul DomeniuGratis.tk deschide primul concurs !
Ti-ai facut cont pe domeniugratis.tk , vrei ca reclama ta sa fie pe siteul nostru , nimic mai simplu . Anunta-ti prietenii ca domeniugratis.tk ofera domenii gratis cu extensia .tk si fara nici o forma de reclama impusa , fa o lista cu prietenii care si-au facut cont din pontul tau . Trimite-ne lista pe adresa de mail yo_cristi04@4tuning.ro , noi o verificam si iti oferim spatiu de reclama ( banner 468x60 )
5 siteuri aduse de tine - 1 sapt reclama ta pe siteul nostru
10 siteuri aduse de tine - 2 sapt reclama ta pe siteul nostru
15 siteuri aduse de tine - 3 sapt reclama ta pe siteul nostru
20 siteuri aduse de tine - 1 luna reclama ta pe siteul nostru
Numai bine si trafic imens !
http://domeniugratis.tk
Poate nu am inteles eu bine dar voi faceti doar sa preluati serviciile oferite de www.dot.tk , nu?
Cristi T
22.07.2008, 22:27
and again your point is ? ..........
shaddy_2222
22.07.2008, 23:37
Pai sa incepem:
1. Prin redenumirea unui domeniu intr-unul cu extensia .tk singurul lucru positiv este ca ai posibilitatea de a alege un nume mai scurt decatcel initial si nicidecum nu vei beneficia automat de "mult mai multi vizitatori" cum este scris pe pagina initiala a site-ului prezentat de tine.
2. Din umilele mele cunostinte optimizarea Seo se face odata cu construirea paginilor care alcatuiesc site-ul respectiv.
3. Nu poti asigura utilizatorii ca serviciul oferit este "pe viata" atata timp cat tu nu faci decat sa preiei printr-un frame un serviciu oferit de dot.tk . Ce faci daca de maine acestia se otarasc sa stopeze furnizarea serviciului respectiv?
Cristi T
22.07.2008, 23:48
Pai sa incepem:
1. Prin redenumirea unui domeniu intr-unul cu extensia .tk singurul lucru positiv este ca ai posibilitatea de a alege un nume mai scurt decatcel initial si nicidecum nu vei beneficia automat de "mult mai multi vizitatori" cum este scris pe pagina initiala a site-ului prezentat de tine.
2. Din umilele mele cunostinte optimizarea Seo se face odata cu construirea paginilor care alcatuiesc site-ul respectiv.
3. Nu poti asigura utilizatorii ca serviciul oferit este "pe viata" atata timp cat tu nu faci decat sa preiei printr-un frame un serviciu oferit de dot.tk . Ce faci daca de maine acestia se otarasc sa stopeze furnizarea serviciului respectiv?
1. beneficiezi de mai multi vizitatori daca in loc de estipenibil.forumz.org reduci linkul la estipenibil.tk deoarece e mult mai usor de retinut + are un aspect mai placut ochiului
2. traducerea cu optimizatu este luata mot a mot de pe siteul lor oficial
3. exact ce se fac si ei , si ei la randul lor au vandut pe bani si oferit gratis domenii cu extensia .tk , atata timp cat nu platesc nimic utilizatorii in cazul in care serviciul pica nu au pierdut nimic revenind la vechiul link , iar faza cu oferitu chiar nu inteleg unde e problema atata timp cat ei ofera posibilitatea de asazis "reseller"
serviciul se adreseaza in special serviciilor de hosting si domenii gratis asa ca e un mare PLUS un domeniu .tk iar dot.tk furnizeaza domenii de ani buni , nu au picat pana acum si nu or sa pice prea curand n-avea teama ...
nu iti inteleg frustrarea ... ? te incomodeaza cu ceva serviciile oferite de mine prin intermediul dot.tk ? ... ai plecat in italia probabil cu ultimu "zbor" , te-ai vazut mare si ai mentalitate de "bashtan" ?
shaddy_2222
23.07.2008, 00:11
1. beneficiezi de mai multi vizitatori daca in loc de estipenibil.forumz.org reduci linkul la estipenibil.tk deoarece e mult mai usor de retinut + are un aspect mai placut ochiului
2. traducerea cu optimizatu este luata mot a mot de pe siteul lor oficial
3. exact ce se fac si ei , si ei la randul lor au vandut pe bani si oferit gratis domenii cu extensia .tk , atata timp cat nu platesc nimic utilizatorii in cazul in care serviciul pica nu au pierdut nimic revenind la vechiul link , iar faza cu oferitu chiar nu inteleg unde e problema atata timp cat ei ofera posibilitatea de asazis "reseller"
nu iti inteleg frustrarea ... ? ai plecat in italia cu ultimu "zbor" , te-ai vazut mare si ai mentalitate de "bashtan" ?
Nu este o frustrare ci doar aveam nevoie de ceva lamuriri si iti multumesc ca ai cutezat sa raspunzi.
Cat despre ironia ta: poate ca ai observat ca eu nu am jignit ci doar mi-am expus punctul de vedere iar faptul ca locuiesc in Italia nu are nicio importanta, puteam sa locuiesc si in Somalia si tot lafel gandeam. Probabil ca ar fi mai bine sa iti pastrezi jignirile pentru persoanele pe care la cunosti si care iti permit aceste remarci.
Cu tot respectul, nu cred ca cele 10 randuri postate de mine te-au ajutat sa imi citesti mentalitatea iar daca te-am deranjat cu faptul ca am facut cateva remarci imi cer scuze dar atata timp cat suntem, intr-un loc public imi rezerv dreptul la libera opinie.
Multumesc pentru atentie.
Cristi T
23.07.2008, 00:23
Nu este o frustrare ci doar aveam nevoie de ceva lamuriri si iti multumesc ca ai cutezat sa raspunzi.
Cat despre ironia ta: poate ca ai observat ca eu nu am jignit ci doar mi-am expus punctul de vedere iar faptul ca locuiesc in Italia nu are nicio importanta, puteam sa locuiesc si in Somalia si tot lafel gandeam. Probabil ca ar fi mai bine sa iti pastrezi jignirile pentru persoanele pe care la cunosti si care iti permit aceste remarci.
Cu tot respectul, nu cred ca cele 10 randuri postate de mine te-au ajutat sa imi citesti mentalitatea iar daca te-am deranjat cu faptul ca am facut cateva remarci imi cer scuze dar atata timp cat suntem, intr-un loc public imi rezerv dreptul la libera opinie.
Multumesc pentru atentie.
dreptul la libera opinie e castigat prin constitutie si drepturile omului si nu e valabil doar in "locurile publice" asa e la noi in Romania cel putin .
atata timp cat nu am promis nimic in plus fata de ce promite dot.tk nu inteleg unde am gresit , n-am alterat nici un cod din scriptul oferit de ei , nam promis spatiu pe luna .
Daca tot ai facut acele remarci la adresa siteului inseamna ca esti documentat,daca inainte sa arunci cu afirmatii inutile te uitai pe siteul oficial a-i fi vazut ce "servicii ofera" si nu a-i mai fi poluat inutil topicul plus ca mi-ai facut o anti reclama de zile mari :)
Asadar toate neintelegerile se rezolvau daca ti-ai fi dat interesu sa citesti putin inainte sa intrebi dar nu era la fel de amuzant ... what ever ... insa imi cer scuze pentru acele vorbe urate de care nu sunt deloc mandru !
shaddy_2222
23.07.2008, 00:51
imi cer scuze daca ti-am facut anti-reclama...nu asta era scopul meu.
Cat despre documentare: crede-ma ca am citit demult ceea ce e scris pe dot.tk si avand in vedere ca sunt utilizator al serviciului oferit de ei de aproape 2 ani cred ca stiu cat de cat despre ce e vorba.
Imi cer scuze incaodata pentru neplacerile cauzate de posturile mele anterioare...probabil am avut o zi mai proasta :)
Cristi T
29.08.2008, 23:56
siteul domeniugratis.tk si-a schimbat infatisarea in aceasta seara si in plus va ofera optiunea inregistrarii unui nou set de extensii "co.cc" cu ajutorul caruia aveti control asupra DNS urilor .