Arată versiune īntreagă : Stilul folosit
Mie nu īmi place acest stil din două motive, fiindcă este īnchis şi jos este un scrollbar fiindcă paginile sunt mai mari decāt are trebui.
De ce nu lăsaţi tema default de la vBulletin ? Sau cel puţin să alegem īntre aceasta şi cea default.
Dacă stau mult aici īncep să mă doară ochii. :biggrin:
Multumim.
O sa ne mai gandim la propunerea ta.
...in legatura cu scrollbar-ul - foloseste un monitor cu rezolutia mai mare.
Cu stima
Multumim.
O sa ne mai gandim la propunerea ta.
...in legatura cu scrollbar-ul - foloseste un monitor cu rezolutia mai mare.
Cu stima
Nu aveţi nimic de pierdut, doar foarte puţin spaţiu pe care īl ocupă tema.
V-aţi gāndit că puteţi pierde utilizatori din această cauză ? :rolleyes:
Folosesc 1027x768 şi doar pe acest forum am probleme. :smile:
Da. Ne-am gandit la (aproape) toate posibilitatile.
Adevarul este ca nu poti multumi niciodata 100% din utilizatorii sau vizitatorii unui site.
...un procent X este nemultumit cu butonul Y sau cu culoarea textului Z - tu ce zici?
Tu ce ai face pt. a-i multumi pe toti (100%) ?
In viitorul apropiat implementam o tema deschisa la culoare, speram sa putem multumi prin acest demers cel putin 90% dintre utilizatori/vizitatori.
Cu stima
Da. Ne-am gandit la (aproape) toate posibilitatile.
Adevarul este ca nu poti multumi niciodata 100% din utilizatorii sau vizitatorii unui site.
...un procent X este nemultumit cu butonul Y sau cu culoarea textului Z - tu ce zici?
Tu ce ai face pt. a-i multumi pe toti (100%) ?
In viitorul apropiat implementam o tema deschisa la culoare, speram sa putem multumi prin acest demers cel putin 90% dintre utilizatori/vizitatori.
Cu stima
Īn această situaţie aş pune două stiluri, cel standard şi acesta.
Ştii cum e, gusturile nu se discută. :tongue:
OK, am pus ambele stiluri!
Va trebui sa-l prelucram si pe acesta pentru ca utilizatorii sa detina acelasi aranjament.
Cu stima
Mulţumesc foarte mult, văd că sugestia mea a fost bună, mă bucur.
Acum, pe acest stil default pagina este normal, deci nu era de la rezoluţia mea. :smile:
Foloseste te rog stilul Clean Blue Fluid si ofera-mi un review despre acest stil.
...sper sa-ti placa si sa functioneze cum trebuie la tine.
Cu stima
de ce ai scos-o pe cea veche pt ca mie aia imi place mai mult :|
Nu am scos tema veche, aceasta o poti selecta acum singur
...vezi partea stanga a site-ului, jos de tot ;)
Cu stima
ieri asa era insa acum sunt doar 2: Standard-Style si Clean Blue Fluid, cea veche nu imi apare
Ciudat. Acceseata tasta F5 la tine si controleaza din nou daca tema respetiva este afisata.
Multumesc
Cu stima
gata, apare, multumesc ........
Noua temă este foarte bună şi īl felicit pe autor, am văzut-o zilele trecute pe vbulletin.org şi este foarte reuşită, se potriveşte perfect cu tema forumului.
Eu rămān totuşi la tema default, pagina se īncarcă mai repede şi mă descurc mai bine. :smile:
Ultimele două adăugate sunt foarte potrivite. :tongue:
Mie imi place greenfox.:biggrin:
Pentru ca ...dupa ce navighezi pe net si ajungi aici e o placere. Majoritatea site-urilor sunt pe fonduri de culoare mai deschisa. Mai nimeresti pe vreo 2-3 ce au culori tipatoare sau banere cu flash in exces.... vezi licurici.
Consider ca navigarea pe net trebuie sa fie placuta si nu obositare vazului sau, si mai rau, sa nu gasesti ceea ce cauti pentru ca ...nu apuci sa vezi nimic corect si nu la locul sau.
Daca ...ar fi caracterele putin mai mari si vreo doua nunate de gri mai deschis la Greenfox ar fi ideal (pentru mine).
In rest e bine.:smile: