Arată versiune īntreagă : [ofer] Ma ofer Uploader, pentru a ma ajuta la un script & design!
pad_vlad
13.07.2009, 11:46
Ma ofer Uploader, pentru a ma ajuta la un script & design, ca vreau sa-mi fac si eu site de muzica, va pot uploada pe zi peste 50-100 de fisiere sunt prefesionist, stiu modifica la propietati la Summary etc pe acolo sa pun reclama cum ar vine dupa titlu @ pad_vlad & URL/Adresa/Link site, cine doreste sa-mi spuna aici ....... sau sa-mi trimita un Mesaj Privat .....
Ma ofer Uploader, pentru a ma ajuta la un script & design, ca vreau sa-mi fac si eu site de muzica, va pot uploada pe zi peste 50-100 de fisiere sunt prefesionist, stiu modifica la propietati la Summary etc pe acolo sa pun reclama cum ar vine dupa titlu @ pad_vlad & URL/Adresa/Link site, cine doreste sa-mi spuna aici ....... sau sa-mi trimita un Mesaj Privat .....
Da-mi un pm . Te ajut eu ..
pad_vlad
14.07.2009, 13:59
ti-am trimis PM, si nu mi-ai raspuns ...
Rubrica in care ai postat este destinata gratuitatilor, ce faci tu este un Barter - si nu se mai accepta pe cwr - nu ne aflam in evul mediu 'dau la schimb cartofi pt. fasole'.
Topic inchis