PDA

Arată versiune īntreagă : Earnitup

Cedik
15.07.2009, 10:24
A mai auzit cineva de plugin-ul de wordpress de la Earnitup ( earnitup.com )?
Acolo scrie ca iti maresc castigurile AdSense cu 30% si e gratis. N-am apucat sa il testez ca nu am nimic pe wordpress care sa aiba AdSense si sa aiba castiguri zilnice sa pot verifica, dar poate o face altcineva interesat si ne zice si noua. Eu l-am instalat deja pe mymovietown de proba, dar la cei 20 de unici pe care ii are pe zi site-ul ala si click-urile pe care nu le primeste, e cam greu sa imi dau cu parerea :D

Plugin-ul e gratuit si e facut de aceeasi persoana care a facut Uniquefier, care a functionat perfect si ma gandesc ca poate merge si asta. Din cate scria pe site, nu iti creste numarul de vizitatori si de click-uri, ca atunci ziceam sigur ca e teapa :)) Iti creste in schimb valoarea CPC si te ajuta sa castigi mai mult cu acelasi numar de click-uri, si asta o face crescand calitatea site-ului tau in ochii google.

radiofan
15.07.2009, 10:27
Parerea mea este ca cineva nu a avut ce face si a aruncat acest zvon (maresc castigurile AdSense cu 30%).

Gandeste-te un pic, cum ar putea un simplu script sa faca acest lucru?
Doar prin accesarea anunturilor de zeci de ori, dar acest lucru iti asigura un bilet pentru inchiderea contului Google!

Cedik
15.07.2009, 14:00
Aoleu, ce spui tu acolo?
Uite, in postul meu scria ceva:

Din cate scria pe site, nu iti creste numarul de vizitatori si de click-uri, ca atunci ziceam sigur ca e teapa :)) Iti creste in schimb valoarea CPC si te ajuta sa castigi mai mult cu acelasi numar de click-uri, si asta o face crescand calitatea site-ului tau in ochii google.

Eu m-am gandit un pic inainte sa postez asta, crede-ma. Nu e un plugin care sa iti creasca numarul de click-uri, nu e o metoda prin care faci anunturile sa sara in ochi si asa mai departe. Creste CPC-ul (probabil si CPM-ul). E o diferenta. De asta am zis sa postez si aici, ca e totusi diferit de zecile de metode "miraculoase" de sporire a castigurilor din AdSense. Stii ce e ala CPC/CPM? Stii la ce se refera?

Hai sa iti explic ca pentru nestiutori, sa fiu sigur. Suma pe care o primesti pentru un click are legatura cu nisa site-ului, calitatea traficului, keyword-urile si asa mai departe. De-aia anumite site-uri de pe anumite nise primesc click-uri de zeci de centi si de-aia anumite site-uri de pe alte nise primesc click-uri de 0.01 centi. De asemenea, conteaza si cat sta utilizatorul pe pagina pe care a aterizat, daca face ceva pe acolo si asa mai departe. Google stabileste asta in functie de anumite criterii, nu le stiu pe toate, recunosc, iar un mecanism care sa iti faca "valoarea" si calitatea site-ului sa creasca in ochii lui pare plauzibil mai ales ca restul pluginurilor de la Goscript au functionat fara probleme pentru mine.

In conditiile in care pluginul e gratuit nu cred ca are cineva ceva de pierdut daca il testeaza si ne spune daca merge sau nu, nu crezi? Eu n-am cum, am explicat asta, dar poate o face altcineva, care are un site bazat pe wordpress, care are deja un castig zilnic din AdSense si care ar fi amabil sa ne spuna daca exista vreo diferenta. Ai inteles acum sau tot crezi ca e vorba de zvonuri aruncate?

radiofan
15.07.2009, 14:50
Imi pare rau, cand am vazut ca scrie "creste castigurile la adsense cu 30%" am crezut ca nu mai trebuie citit restu pentru ca este teapa!

Imi cer scuze pentru mesaj!