PDA

Arată versiune īntreagă : Cum scap de Genuine

Oliviu
18.07.2009, 07:11
Salut am si eu windows lastxp 21 si mi-a aparut genuinu ala stresant cum scap si eu de el?

indesign
18.07.2009, 08:25
Incearca sa faci un System Restore cu o data inaite de instalare la Geniune. Eu asa am scapat de al odata. Oricum o sa incerce sa se instaleze din nou:P

Oliviu
18.07.2009, 10:42
Voi nu ati inteles bine problema
Am instalat lastxp 21 prima oara nu a aparut dar a doua oara nush cum de a aparut genuine dar update era pe off

diamondnetwork
18.07.2009, 14:23
Ai facut update..e singura posibilitate in care apare geniune. :) Reinstaleaza XP si apoi dezactiveaza imediat "Automatic Updates". :)

Succes!

Dennis
18.07.2009, 15:53
Chiar daca nu este pe gustul multora dintre voi, totusi,
...m-ar bucura daca cei de la Microsoft ar implementa un script care, atunci cand descopera versiuni ilegale pe pc-uri, laptopuri, etc. - sa stearga frumos toate datele din foldere, si sa faca acest lucru aleatoriu, azi un folder, maine altul, pana la urma, cand vezi ca-ti lipsesc date importante, te lasi de meseria de a folosi sisteme de operare ilegal :D

Ca sa nu-ti apara Genuine - cumpara-ti licenta la sistemul de operare - nu ai bani? ...nu-i problema mea, vinde-ti 'celularul cel tare', cauta-ti un loc de munca pt. durata vacantei, ajuta-ti bunicii contra-cost - exista X posibilitati de a face ros de bani (legal).

diamondnetwork
18.07.2009, 16:37
Corect Dennis,dar cum sunt romanii invatati,sa fure... si mai rau...sa nu stie ce face un sistem de operare sau minimul de limba engleza .. normal ca fac numai prostii...

Am Windows XP Home Edition ... cu licenta. Am dat 350 RON acum 2 ani..il poti gasii pe GreenPrice.Ro ..chiar mai multe sisteme de operare. Cumpara de aici. Mult mai ieftine. :)

Cu stima.

Oliviu
18.07.2009, 16:58
Am rezolvat
@Denis in primu rand majoritatea oamenilor din romania inafara de tzepari si smekeri care fac afaceri pe bani multi nu au salariile din alte tari in al doilea rand un roman cu situatie medie nu e nebun sa cumpere un soft ceva ce u esti nebun sa dai 1000euro pt un program care iti foloseste foarte mult eu nu prea cred cu 1000$ poti foarte bine sa traiesti 1-2luni foarte bine in romania .

XtrimVerSuS
18.07.2009, 17:06
Nu ai bani de Windows? Apeleaza la alternative. Sunt zeci de variante de linux. Mult mai stabile din punct de vedere al sursei. Mult mai sigure impotriva virusilor. Mult mai simplu de utilizat (pentru cineva care nu a invatat windowsul pe de rost ci logic). Si plus de asta 99% dintre ele sunt free. Si acum dezavantajele: nu ai "mess", fifa, cs si nfs. Adica uneltele importante pentru un webmaster :D

OFF: M-as bucura foarte tare daca Microsoft ar face un program care sa faca overclocking pe sistemele celor care-l folosesc ilegal. Sa vad eu atunci "hackeri" cu sisteme de mii de lei cum se calicesc la un amarat de soft de 2-300 lei :D

Oliviu
18.07.2009, 17:13
Haide ca aberam trecem in off-topic un ultim comentariu inainte de al ruga pe denis sa inchida topicu
@XtrimVerSuS u esti invidios ca ai dat atuncea 300lei si alti il iau moka cam atata

Topic Close

Dennis
18.07.2009, 17:21
@oliviuoliviu
...am invatat ca daca nu am bani sa-mi permit ceva - nu-mi cumpar, nu trebuie sa fie fiecare in internet sau sa detina PC sa aiba pe ce asculta muzica :D
Nu-ti permiti, faci altceva, inveti o meserie pt. mai tarziu, citesti 1000 de carti, etc. - cu ce ne incalzeste ca avem PC si Internet dar nu avem o letcaie sa ne permitem un soft sau un script?

Acum inteleg eu de ce 50.000 de 'webmasteri' din Romania au niste parlite de site-uri cu maneluta, avatare, yahoo statuscheck si alte cacaturi de doi lei cincizeci - nu avem bani sa mergem la WC public cu plata, dar ne trebui PC ca de, se poarta?

Cauta-ti un job de vacanta sau unul suplimentar, strange din 'extremitati' si aduna-ti 400 de lei pt. o licenta la sistemul de operare - asa se face si nu prin furt - asa se numeste ce faci tu si altii ca tine - furt, asa ca nu condamna pe altii ca fura mai mult decat tine, furt este furt si gata, indiferent de cat furi sau ce furi :((

Oliviu
18.07.2009, 17:56
Deci 20%max au licente originale,adica doar firmele care au calculatoare in firma si le cere licente originale si astora care le da windows cand il cumpara .deci max20% restu de 80% e fara licente

dorikut
18.07.2009, 18:30
Cei care nu vor sa investeasca bani intr-o licenta pentru Windows pot apela la o firma ce se ocupa de instalarea si configurarea sitemelor de operare. Firma va instala Windows sub o licenta End-User valabila pentru o singura instalare. Costa cam 70 RON.

XtrimVerSuS
18.07.2009, 18:38
Haide ca aberam trecem in off-topic un ultim comentariu inainte de al ruga pe denis sa inchida topicu
@XtrimVerSuS u esti invidios ca ai dat atuncea 300lei si alti il iau moka cam atata

Topic Close

Pe ce am dat u 300 de lei? Eu am licenta gratuita la Vista, primita de cand am luat laptopul. Dupa 6 luni de vista am pus ubuntu ;). Deci eu nu am dat nici un ban. Si sunt invidios ca in loc sa cumparati ceva sau sa luati un produs gratuit, voi furati unul care-i pe bani ;)