Arată versiune īntreagă : Coperta Photoshop proiect
pixelcontrol
22.07.2009, 07:46
Am nevoie de ceva ajutor. Daca dintre voi sunt care utilizeaza frecvent Photoshopul - pt ca nu am inspiratie pe moment - as vrea o coperta pt un curs tiparit legat de PS. Se ofera cine?
Pai si ce primeste acel cineva ........... luade ca e bun si a muncit aiurea?
Pentru ca sa stii photoshop bine iti trebuie cativa ani plus ca trebuie sa fii creativ pentru fiecare proiect in parte.
:)) multe multumiri ramai in continuare:)) un bun proictant !scz dar meritai o replica deasta:))
Andreiutzu
22.07.2009, 15:59
:)) multe multumiri ramai in continuare:)) un bun proictant !scz dar meritai o replica deasta:))
E atat de greu sa te abtii in a face comentarii inutile...
@pixelcontrol: Dimensiuni, culori etc etc
Pot sa ifi fac asta in Corel sau Fireworks, nu-mi place Photoshopu'. Ce anume vrei mai exact si cat oferi pentru asa ceva?
Iti fac eu free dar nu pot pana in weekend. Daca vrei contacteaza-ma atunci.
pixelcontrol
22.07.2009, 18:48
Multumesc pentru raspunsuri celor care au binevoit.
Dimensiuni "normale": adica a4 fara bleed, trim, spine sau separatie de culoare.
E vb doar de concept ca idee artisitica. Caut ceva made in ro. Intradevar nu pot momentan sa ofer decat multumiri celui care o sa faca asa ceva. Cand voi scoate la tipar sub forma de carte da se pune pr sa dau si bani. Dar pana atunci mai e (sper ca nu prea mult). Deci in mare e un proiect probono.