PDA

Arată versiune īntreagă : caut script

Cristi T
29.07.2008, 23:19
cunoaste cineva o sursa de unde as putea sa fac rost de un script gen bitefight sau siteuri de genu da click sati creasca urechile ... nu stiu :-p stuff like that ?

Cristi T
30.07.2008, 10:53
mi-ar fi de mare ajutor un rasp de orice fel
se poate face rost dar mai cauta / nu se poate face rost gratis
pe 4 aug plec la mare iar pana atunci tre sa cumpar domeniul si hotingul asa ca tre sa stiu in ce investesc intr-un browser game sau director web asadar va rog dati-va cu parere :-(
multumesc anticipat

RedPoint
30.07.2008, 12:56
...ti-am trimis un PM. Mult succes si la mai bine ;-)

Ciao

Cristi T
30.07.2008, 20:56
in primul rand multumesc frumos RedPoint , mare domn !

------
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'vhostswww'@'localhost' (using password: NO) in /www/***.com/w/e/b/*******/htdocs/index.php on line 15
Access denied for user 'vhostswww'@'localhost' (using password: NO)
------

in schimb ce fac cu eroarea asta , nu e primu script la care imi da eroarea asta si nam reusit sa-i dau de cap deloc .

RedPoint
30.07.2008, 21:07
Cu placere Cristi,

Eroarea ta:
Accesul la baza de date nu este OK!
User, Hostname, Parola sau numele bazei de date este gresita.

Fara sa vad fisierul si datele bazei de date pe care o folosesti la acest script nu pot sa-ti spun prea multe, ar fi pe baza de 'ghici ghicitoarea mea' :D

Cu stima

Cristi T
30.07.2008, 21:29
am instalat scriptu cu clona dar e plina de bugguri si erori :-p
asa ca am trecut la un alt script geb browser game

eroarea : http://webmastermd.5gbs.com/

12 session_start();
13
14 include('admin/user.php');
15 $connection = mysql_connect("$host","$user","$password")
16 or die(mysql_error());
17 mysql_select_db("$txt_db_name",$connection)
18 or die(mysql_error());

RedPoint
30.07.2008, 21:46
Nu cunosc clona, eu nu o am instalata, dar banuiesc ca cerea acelasi lucru, conexiunea cu baza de date, etc. si din acest motiv afisa erori.

La scriptul actual:Asa cum am banuit, are legatura cu datele inscrise de tine in config sau un alt fisier care detine datele de acces la baza de date.

Scrie clar:

$connection = mysql_connect("$host","$user","$password")
or die(mysql_error());

conecteaza hostul cu user si parola
sau rupe legatura (afisand greseala mysql)

Nu pot sa te ajut prin diagnoza de la distanta, da-mi un FTP sau ceva sa vad ce se cere, sau trimite-mi scriptul sa-i vad structura.

Ciao

dorikut
04.08.2008, 10:56
Si eu as avea nevoie de o clona bitefight...............RedPoint mi-l poti da si mie?