Arată versiune īntreagă : Vreau sa optimizez site-ul
RobciucIonut
25.07.2009, 17:55
Buna seara. Odata cu inceperea noului proiect care l-am pus la cale, as vrea mai intai sa optimizez site-ul. Si as vrea sa va intreb in cam cate directoare ar trebui sa inscriu site-ul meu de la semnatura (www.tutorialejoomla.info), atunci cand voi scrie pe google: tutorialejoomla, sa imi apara pe prima pagina? Multumesc anticipat.
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
Pai in primele 10 directoare din Dirpedia...
Si niste adwords te-ar ajuta.
RobciucIonut
25.07.2009, 18:00
Pai in primele 10 directoare din Dirpedia...
Si niste adwords te-ar ajuta.
Eu ma gandeam ca in 100 de directoare. Eu am inscris site-ul in cam 15 directoare. O sa mai inscriu in cam 20 directoare si ma opresc.:D
oFF topic: @RobciucIonut incearca sa scri pe ceva tot ce vrei sa vb in tutorialul video, sau mai bine scri decat sa vorbesti deoarece balbele tale si vocea de copil nu inspira incredere si se enerveaza omul sa te asculte si sa urmareasca tutorialul tau.
Nu te supara pe obesrvatia mea, dar prin ce am afirmat mai sus am incerc sa te ajut.Bafta la proiectul tau.
RobciucIonut
25.07.2009, 18:08
oFF topic: @RobciucIonut incearca sa scri pe ceva tot ce vrei sa vb in tutorialul video, sau mai bine scri decat sa vorbesti deoarece balbele tale si vocea de copil nu inspira incredere si se enerveaza omul sa te asculte si sa urmareasca tutorialul tau.
Nu te supara pe obesrvatia mea, dar prin ce am afirmat mai sus am incerc sa te ajut.Bafta la proiectul tau.
Nu e nimic. Mersi pentru observatie. De acum o sa fac asa. Multumesc "Alexa S".
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut