Arată versiune īntreagă : De ce pr0?
Am si eu o nelamurire............la ultimul reactualizare de PR blogul meu a primit PR 0 desi linkurile erau tot cam atatea ca si acum si tot de aceasi calitate (PR)
Dupa calculele mele trebuia sa primeasca minim PR2 si totusi 0.......deci imi explica si mie cineva ce am gresit?:confused:
PS:Este vorba de http://dblog.3ch.ro
- personal vad un Header care detine doar 20% din Tag-urile Meta posibile.
- in Motoarele de cautare pt. Romania te gasesc doar daca caut exact dupa dBlog. Cati utilizatori din Romania crezi tu ca acceseaza motoarele sa caute dupa dBlog?
...extrem de putini, raspunsul fiind mai mult decat normal: Cine vrea sa acceseze site-ul tau nu-l cauta in motoarele de cautare deoarce'l stie si-l acceseaza direct.
- cine cauta in internet dupa dBlog? ...cine cauta dupa *micutul programator...* - nimeni!
Atat numele cat si sloganul trebuie sa redea 80% din ce gaseste utilizatorul pe acest site: DailyNews Blog - stiri la zi pentru cititori moderni
- titlul stirilor: *3 boti si toti 3 de la…* de ce nu Google - indexare site cu ajutorul googlebot -i ? ...scurt si la subiect - 3 search keywords *google, indexare site, googlebot* ;-)
Posibilitatile sunt nenumarate. Nu te mai baza pe prognoze gen *ar fi trebuit sa primesc XYZ*, google dezvolta algoritmul aproape zilnic, este firesc. ...in sus merge greu, in jos cu mult mai repede.
Controleaza-ti situatia site-ului pe plan international, pt. google Romania este inca ceva cu importanta extrem de redusa, asa ca trateaza site-urile romanesti ca atare.
Cu stima
Imi poti da shi mie un soft der inregistrare automanata (sau semiautomata) in directoare intranationale?
Nu. Un astfel de soft costa bani. Sorry.
medevestar
05.08.2008, 21:06
e neaparat o regula sa-mi creasca pr la 3 (2.7) cum spune pe situl iwebtool? ma lamuriti si pe mine?
este vorba despre: www.Talk.Elektronica.Us
multumesc
Am īnţeles că la ultimul PR Update nu au fost luate īn considerarea toate backlinkurile.
medevestar
07.08.2008, 06:10
cand a fost acest ultim pr si cand va fi urmatorul?
cand a fost acest ultim pr si cand va fi urmatorul?
Cu două săptămāni īn urmă aproximativ, nu se ştie cānd o să fie următorul. :biggrin:
medevestar
07.08.2008, 19:37
pai si atunci cum de stiti ca a fost? cum se poate afla?
pai si atunci cum de stiti ca a fost? cum se poate afla?
Dacă ne-a crescut PR de unde crezi că ştim ?
medevestar
08.08.2008, 19:00
si al meu de ce e la fel? (ce intrebare de baraj :) nu trebuie sa-mi raspundeti)
talk.elektronica dot us bla bla si nu e reclama....
@Mede
...findca al tau este un subdomeniu in primul rand si in al doiele rand folosesti redirect de pe domeniul principal pe subdomeniu.
De ce-ti faci viata grea? ...plaseaza forumul direct pe domeniu sau pe elektronica.us/forum ;-)
...sunt sigur ca va urca si PR-ul taa daca plasezi pe prima pagina doar o notificare cu un link catre forum ;-)
Cu stima
medevestar
09.08.2008, 19:47
multumesc mult pentru sfat, o sa pun in aplicare asta insa la inceput ideea a fost sa fac un site cu totul despre electronica in pagina principala si pe cea secundara doar forum numai ca timpul nu a fost de partea mea... cu prima ocazie o sa trec forumul pe pagina principala numai ca trebuie sa ma mai documentez putin ca nu stiu cum sa o fac fara sa pierd datele si userii
Nu pierzi nimic la trecerea forumului pe domeniul principal, fara grija.
...restul se face in configuratia scriptului.
Cu stima
medevestar
09.08.2008, 19:52
am de pierdut daca redirectionez situl secundar pe domeniul principal? iar datele o sa le salvez direct pe domeniu?
medevestar
09.08.2008, 19:53
asta pentru ca multi stiu situl secundar
Nu ai de pierdut.
Muat forumul pe principal chiar daca in domeniu.ro/forum si pe secundar plasezi un link cu textul: Ne-am mutat! Va rugam sa accesati aici pt a vizita forumul nostru.
...asta este totul