PDA

Arată versiune īntreagă : Google Analytics

Dennis
06.08.2007, 08:19
Cine nu cunoaste Google?!
...dar putini webmasteri din Romania cunosc puternicul sistem de monitorizare oferit gratuit de Google.

Inca in limba engleza dar cu utilitati de care nu te poti lipsi ca webmaster.
Niciunul dintre National-Players (Trafic, Neo...) nu pot tine pasul cu acest sistem pe cat de complex pe atat de simplu si intuitiv in folosire.

Un singur cod implementat pe site, fara ca acesta sa fie afisat utilizatorilor si vizitatorilor site-ului tau, face sa obtii statistici enorm de bine structurate. Monitorizarea este una dintre cele mai performante.
Webmasterii interesati se pot inregistra prin http://www.google.com/analytics/

dorikut
04.07.2008, 20:00
Cine nu cunoaste Google?!
...dar putini webmasteri din Romania cunosc puternicul sistem de monitorizare oferit gratuit de Google.

Inca in limba engleza dar cu utilitati de care nu te poti lipsi ca webmaster.
Niciunul dintre National-Players (Trafic, Neo...) nu pot tine pasul cu acest sistem pe cat de complex pe atat de simplu si intuitiv in folosire.

Un singur cod implementat pe site, fara ca acesta sa fie afisat utilizatorilor si vizitatorilor site-ului tau, face sa obtii statistici enorm de bine structurate. Monitorizarea este una dintre cele mai performante.
Webmasterii interesati se pot inregistra prin http://www.google.com/analytics/Trebuie sa obiectez ceva aici.......sunt 2 coduduri

Si inca ceva:va recomand Google Analytics cu toata increderea

Eugenyus
29.01.2009, 17:39
Nota 10 pentru Google Analitycs. Nu se compara cu nici un alt script de statistici.

cristian
29.01.2009, 18:01
si eu recomand google analitycs
eu il folosesc de mult timp, este foarte bun

guitz
14.02.2009, 21:57
Google face toti banii. Cel mai precis sistem de monitorizare. Orice site ar trebui monitorizat de catre acest serviciu oferit de la google.

killme
10.03.2009, 04:47
Dennis de informatia asta chiar nu stiam ... ! Ms mult >:D< !! Good Job ..!

crisco
10.03.2009, 08:14
este buna informatia, ms, denis

pixel3cs
10.03.2009, 09:30
Am renunat la acest serviciu Google Analytics care nu e bun de nimic.
Serverele lor se blocheaza de la prea multe request-uri si nu se inregistreaza toate vizitele/datele.
Eu am Server Virtual si log-uri de IIS + un programel numit WebLog Expert care imi afiseaza statistici de 3 ori mai bune decat Google Analytics.

Pentru cei care au un host shared si nu au access la log-uri Google Analytics este cea mai buna varianta, dar nu uitati, vizitele sunt mai putine decat cele reale. La fel ca si Google Adsense, ei afiseaza ce vor sa crezi nu ceea ce este. Daca cineva castiga 1000$ cu Adsense in realitate ar trebui sa i se dea 3000$.

cheafy
17.03.2009, 20:03
e super tare analytics...:-d si eu il folosesc

SilviuB
21.03.2009, 09:29
E cel mai bun sincer. Am inceput sa scot scriptul trafic.ro.

Slash
21.03.2009, 13:51
Recomand a NU folosi google analytics deoarece incarca pagina siteului FOARTE greu. In rest e cel mai bun.

SilviuB
21.03.2009, 17:57
Toate incarca ... acesta este si motivul pentru care ele se pun ULTIMILE pe pagina ... absolut ULTIMUL cod ... nu inainte de copyright nicaieri ... ULTIMUL RAND dupa ce se incheie tot codul.

cheafy
21.03.2009, 18:08
ai dreptate Silviu...toate incarca greu pagina dar e cel mai bun analytics....

xtremlaur
21.03.2009, 18:11
Am renunat la acest serviciu Google Analytics care nu e bun de nimic.
Serverele lor se blocheaza de la prea multe request-uri si nu se inregistreaza toate vizitele/datele.
Eu am Server Virtual si log-uri de IIS + un programel numit WebLog Expert care imi afiseaza statistici de 3 ori mai bune decat Google Analytics.

Pentru cei care au un host shared si nu au access la log-uri Google Analytics este cea mai buna varianta, dar nu uitati, vizitele sunt mai putine decat cele reale. La fel ca si Google Adsense, ei afiseaza ce vor sa crezi nu ceea ce este. Daca cineva castiga 1000$ cu Adsense in realitate ar trebui sa i se dea 3000$.

Gresesti in 2moduri:
1. google analystic a fost declarat cel mai bun site de statistici creat in mega reteaua INTERNET
2. google adsense trebuie sa isi scoata si el banii si de aia le ramane o parte , dar acea parte nu este cum ai zis tu de 3 ori mai mare decat ptimest opresc in medie 15% din castigurile fiecaruia

Slash
22.03.2009, 17:24
Citisem doar mai demult ca are cea mai buna acuratete din toate, acum ma-ti convins il pun si eu pe siteurile mele :).

PhoeniXman
22.03.2009, 17:36
Folosesc si eu Google Analytics si vil recomand si voua, este cel mai bun, am avut si gtop si wtf si trafic.... am renuntat la toate si am ramas la cel mai bun. :) (gtop incarca pagina cel mai mult)

artistul87
24.06.2009, 01:16
prima data am pus trafic.ro, apoi cand am vazut ca nu imi contorizeaza anumite vizite, le-am trimis un mail, dar nici macar nu au raspuns. apoi am avut de ales intre gtop si wta. am ales gtop. google analytics il am pus inca de cand am cumparat domeniul si sunt foarte multumit de rezultatele pe care le da. nici nu se compara cu celelalte.

g3Ko
24.06.2009, 01:25
Eu nu vad nici o diferenta... tot la fel se incarca.

Dennis
24.06.2009, 10:26
Eu nu vad nici o diferenta... tot la fel se incarca.

:? aici se vorbeste de modul corect de contorizare a vizitelor si nu de timpul necesar de incarcare a unui site, posibil sa fi inteles tu ceva gresit.

eevahn
20.07.2009, 09:50
Pentru webdesignerii care folosesc Joomla, exista o extensie pentru introducerea codului Google Analytics automat in fiecare pagina, te scuteste de mult timp pierdut.

Aveti aici (http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/site-analytics/6170/details) link'ul de download.

Cosmin
20.07.2009, 20:05
Tot ce are google este cel mai bun :X.

rossguide
29.07.2009, 12:20
E parerea ta si o respect.Nu este mai bun cu nimic decat altele.Ba chiar mai prost .Dar este de la Google si toata lumea il trateaza ca fiind The best ceea ce este gresit.Statistici eronate , boturi bagate drept utilizatori umani clickuri false si asa mai departe .
Comparare 3 programe de analiza loguri si google analitics la site cu 250 vizitatorii unici zilnc .Eroare Google 5-7 % . Pe celelate 3 programe acelaeasi rezultate , identice si la fel Plus rapoarte de calitate mult superioara