Arată versiune īntreagă : Reclame de la Neogen pe cwr.ro
Salut tuturor utilizatorilor!
Am implementat reclame din reteaua Neogen pentru a vedea efectul acestora la utilizator.
Ati facut experiente cu Neogen?
Care este parerea voastra despre Neogen?
Ne intereseaza tot ce putem afla de la voi despre asociati neogen.
Cu stima
de cand am cont la ei am si o gramada de spam (tot de la ei) ... nici nu pot sa sterg contul neogen :frown:
nu am alta optiune decat sa tot trimit la blacklist
...pana acum pot sa spun doar ca nu sunt chiar exaltat de castigul generat.
Afiseaza anunturi cu imobiliare pe un domeniu pt. webmasteri :-(
Se pare ca ma voi desparti de ei cat de curand - sa vedem ce gasesc adecvat pt. acest forum.
Cu stima
Eu sunt anti-neogen decand cu gafa cu parolele salvate-n cokie.................
...ne-am despartit de ei.
Ce rost are sa facem reclama unor firme de imobiliare pe un site destinat webmasterilor? Prostie pura!
Cu stima
si eu folosesc reclamele de la neogen, google m-a bagat pe lista neagra, asa ca nu am prea multe variante. poate ca pe viitor vor optimiza si ei afisarea reclamelor. astept sa strang suma minima sa vad in cat timp va fi platita.
neogen e un mare rahat si tzepar. de mai bine de 30 de zile am cerut sa-mi dea banii stransi pana in acel moment si nici pana azi nu i-am primit!
De peste 1 an plateste corect, nu am avut niciodata probleme la plata cu ei, dar in fine.
Optimizarea reclamelor este lucrul pe care-l astept si eu - din acest motiv am scos neogen de pe cwr.
Zyxxx, le-ai trimis contractul semnat inapoi?
Cu stima
nici nu l-am primit:| ziceau ca nu e buna adresa, am copiat-o din buletin(nu ca nu o stiu, dar sa fiu 101% sigur) si tot asa au zis:| oricum am renuntat la ei...raman la google :)
o intrebare (sper sa nu fie chiar asa proasta intrebarea..)
Se poate folosi in acelasi timp si neogen si googlead ?
Sau mai general...se pot folosi mai multe companii de publicitate pe acelasi site ? Sau nu sunt de acord ei ?
...de obicei se poate folosi in aceasta constelatie, dar citeste cu atentie TOS-ul ofertantilor sa nu te trezesti cu conturile blocate.
Cu stima