Arată versiune īntreagă : Un fel de adsense
Mihai1555
30.07.2009, 13:58
Caut si un un fel de firma adsense
Dar care sa plateasca prin paypal
si sa plateasca ..sa nu fie tzeapa
Multumesc:)
bidvertiser am auzit de la altii ca au primit plata, plateste bine daca ai site-ul in english.
Poti incerca AdBrite - plateste 100% (cel putin pe mine ma platit ;) )
@Dennis cat palteste AdBrite pe 1-10 clikuri? si la cat poti lua banii![ e nevoie sa fii major? sau nu?]
Mihai1555
30.07.2009, 15:08
Dar metodele spuse. . .fac plata prin paypal?
Bidvertiser face plata la 10$ prin paypal.
De asemenea si Freekii face plata la 10$ si o face prin PayPal.
stefanhellzone
21.10.2009, 18:01
pot pune si Bidvertiser si adsense pe acelasi site?Trebuie sa fie major pentru a imi putea primi banii de la Bidvertiser?
@ Stefan...1 nu cred ca ar fi vreo problema sa pui anunturi de la Adsense si BidAdvertiser pe acelasi site
2 la AdSense, probabil si la BidAdvertiser trebuie sa fii major pentru a incasa bani, dar poti trece pe numele tatalui sau a mamei contul si mergi impreuna cu el la banca sa scoti banii (AdSense).
stefanhellzone
21.10.2009, 18:13
Eu am doar 14 ani.
Eu mi-am facut cont la BidAdvertiser pe numele meu si am ales sa fie platit prin paypal.Am cont paypal dar nu e configurat cu nici un cont bancar.Deci daca primesc banii de la BidAdvertiser in contul paypal pot face un cont bancar pe numele parintilor si sa retrag banii nu?
La adsense am cont tot pe numele meu.Dar daca ma duc cu parintii pot scoate banii nu?
La adsense am cont tot pe numele meu.Dar daca ma duc cu parintii pot scoate banii nu?
Nu poti scoate banii nuam de esti mojor ;) dar nu e o mare problema faci acuma bani si la 18 ani poti sa ii scoti tu;) sau de ai noroc si datele din buletin le-ai pus bine si alea alea atunci daca "fetitza" de la banca e mai "prostuta" iti da banii si la 14 ani atunci poti sa scoti asta depinde de casiera de la banca si mai putin de Adsense:D (oricum banii poti sa ii iei cand esti major nu dispar de acolo)
Cu stima D-Zel.
stefanhellzone
21.10.2009, 18:38
mai ma 3 ani jumate pana sa fie major dar nu pot modifica datele cu datele unui parinte si sa iau banii?
Depinde de flexibilitatea agentului bancar. AdSense nu verifica varsta legala a partenerilor(desi in TOS scrie ca trebuie sa fi major), iar in prezenta parintilor tranzactia se poate face legal.
io recomand tradeads am de o saptaman si cel putin merge bine..