Arată versiune īntreagă : A venit daSSad
Salut sunt din judetul Covasna. Sunt ungur dar stiu si limba romana . (sa zicem :) )
Lucrez la o mica tipografie ca designer si in timpul meu liber ma ocup de SEo si de WEBDESIGN. Cam atat pe scurt despre mine.
Numai bine pe forumul asta. 8)
Bine ai venit in Comunitatea Webmasterilor din Romania,
...indiferent de nationalitate sau culoarea pielii sau religie, aici sunt toti doar ...webmasteri :wink:
SEO si Webdesign! Perfect, suntem convinsi ca sfaturile tale vor fi multor utilizatori de folos.
Bine ai venit in Comunitatea Webmasterilor din Romania,
...indiferent de nationalitate sau culoarea pielii sau religie, aici sunt toti doar ...webmasteri :wink:
SEO si Webdesign! Perfect, suntem convinsi ca sfaturile tale vor fi multor utilizatori de folos.
Sper si eu ca o sa fiu la ajutor pentru webmasteri din comunitatea sata extraordinara.
Apropo de unde a venit ideea ?
Ideea nu a fost a noastra personal, dar ne doream demult sa punem o astfel de comunitate pe picioare.
...o sa fie mult de 'lucru' dar daca faci ceva cu placere totul este mai frumos.
Speram sa putem face din aceasta comunitate un punct central pentru toti cei care sunt si care vor deveni webmasteri.
Cu timpul o sa se mareasca numarul mambrilor si o sa vedeti voi ca o sa facem o revolta pe internetul roman :D