Arată versiune īntreagă : help my va rog
ovidiumar23
06.08.2009, 19:26
1.As dori sa stiu ma poate afecta cu ceva daca pun link catre site-uri de download ma refer la muzica fara drept de autor si din astea...folosesc adsense si mi-au zis mai multi ca e de rau...voi ce ziceti...?
2.Vreau sa imi dati o idee unde as putea gasi site-uri cu posturi de radio,tv online din tara si din afara cat de multe...filme online...va multumesc...!
In primul rand...se zice "help me" si eu zic sa nu mai faci topicuri cu un asemenea subiect(disperat).
1. Nu prea cred ca te afecteaza, un link mic acolo.. Nu stiu sigur, dar in mod normal nu ar trebui sa te afecteze, pentru ca tu nu promovezi warezul, nu-i asa ?
2. Google.
Bafta!
OFF : Cred ca acest topic trebuie mutat, el isi are locul la " Smalltalk "
ON : cum sa pui ads pe un portal mp3 .. este ilegal ,pana la urma si site-urile de torrente , nu tin tot torrentul in intregime , ei tin doar acel fiser de 5 kb sau cat are , dupa cum zici tu , nici ele nu ar trebui sa fie ilegal ca tin doar un link .
Cred ca se refera la linkex cu siteuri de mp3 download.
ovidiumar23
06.08.2009, 21:40
...eu vreu sa imi fac un site de(muzica,filme...)am mai intrebat si mi-au zis ca este ilegal si ca imi va inchide contul,acum am inteles va sunt recunoscator prieteni,mersi...!vreau sa ordonez site-uri pe 3 coloane,aveti vreo idee cum se face,limbaj html...?
ovidiumar23
06.08.2009, 21:43
este valabil cele ce mi-ati zis mai devreme si pt link exchange cu site-uri de mp3 download?
Situl iti va fi banat la adsense mai devreme sau mai tarziu
Parerea mea e sa renunti la adsense si sa pui adbrite sau altele ...
Iar pentru linkuri google e prietenu tau:
http://www.google.ro/search?q=tv+online&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
ovidiumar23
07.08.2009, 04:56
m-am inscris si la adbrite dar imi trebuie un benner sau asa din cate am vazut...pentru al adauga si nu am ce pot sa fac...platesc mai bine?
OFF : Cred ca acest topic trebuie mutat, el isi are locul la " Smalltalk"
...din pacate, Ovidiu amesteca temele, exista si oameni din acestia, ravasiti in gandire, gandesc 1000 de lucrusi in acelasi timp si tot asa si sorbesc, nu sunt deloc organizati si nu duc o discutie pe o singura tema cap-coada - chiar si a discuta sau pune intrebari, trebuie sa inveti prima data ;)
Uite in aproape toate mesajele lui, amesteca tematica, ...si comic, se asteapta poate chiar sa-i si raspunzi la aceasta 'tocanita de legume' :D
1.As dori sa stiu ma poate afecta cu ceva daca pun link catre site-uri de download ma refer la muzica fara drept de autor si din astea...folosesc adsense si mi-au zis mai multi ca e de rau...voi ce ziceti...?
2.Vreau sa imi dati o idee unde as putea gasi site-uri cu posturi de radio,tv online din tara si din afara cat de multe...filme online...va multumesc...!
...eu vreu sa imi fac un site de(muzica,filme...)am mai intrebat si mi-au zis ca este ilegal si ca imi va inchide contul,acum am inteles va sunt recunoscator prieteni,mersi...!vreau sa ordonez site-uri pe 3 coloane,aveti vreo idee cum se face,limbaj html...?
m-am inscris si la adbrite dar imi trebuie un benner sau asa din cate am vazut...pentru al adauga si nu am ce pot sa fac...platesc mai bine?
Personal, nici nu mai raspund la astfel de 'amestecaturi' - pana ai inteles ce doreste, cum si unde, ...raspunzi altor 3-5 topicuri care sunt bine structurate si pasrteaza o tematica clara.