Arată versiune īntreagă : Tutorial SEO pentru site-ul meu, stie careva?
pad_vlad
09.08.2009, 11:38
Tutorial SEO pentru site-ul meu, stie careva?
Am auzit de la un prieten ca nu e bine sa ai pop-uri pe site, sau multe bannere este adevarat ?
Mi-a zis sa-l inscriu in multe directoare web e bine asa ?
Da, este adevarat.
Bannerele (mai mult de 3) cat si link-urile (mai mult de 10) sunt moarte curata pt. oricare site - asta daca site-ul tau nu este director web bine inteles.
Inregistrarile in directoare web sunt bune, indiferent in care (national sau internationale) dar sa nu fie pe subdomenii (mai ales gratuite) si urmareste ca directoarele sa faca link-area dofollow si nu nofollow ;)
Mult succes
Normal ca nu e bine. Daca sunt invadat de cel putin 2 pop-upuri si 4 bannere de jumate de pagina iti dai seama ca ies de pe site si nici nu-l mai vizitez. Si da e bine sa il inscrii in directoare web cu PR mare si ar fi mai bine sa nu ceara backlink
pad_vlad
09.08.2009, 12:51
Dennis poti face o verificare pe site-ul meu MuzicaDownload.net ca sa vezi daca e bine acum, si daca sunt multe link-uri zici ca nu e bine ?
Dar am auzit daca ai facut link exchange cu 30 sau 20 de site-uri ce au pagerank 3 o sa ai pagerank 2 peste o saptamana, cum verific daca e link-area dofollow si nu nofollow,
Imi puteti recomanda niste directoare web cu PR mare si link-area dofollow ?
Nu, nu pot sa-ti controlez site-ul, site-ul tau contribuie la distributia ilegala de fisiere fara drept de autor - asadar, incalca etica unui webmaster.
In privinta directoarelor web - foloseste 'Cauta' aici in forum.
...dofollow si nofollow, vezi *goagal*
am auzit daca ai facut link exchange cu 30 sau 20 de site-uri ce au pagerank 3 o sa ai pagerank 2 peste o saptamana
...ca dealtfel multe lucruri scrise de utilizatorii incepatori prin internet - aberatii, lipsa de informatii, banalitati.
Este vorba de backlink si nu de linkexchange (reciprocal linking)
Da, backlink este bun pentru PR - linkexchange (max. 10) se comporta neutral, este bun doar la suma si nu ajuta deloc la ridicarea valorii PR.
pad_vlad
09.08.2009, 13:09
Adica vrei sa spui ca pagerank-ul nu ajuta la nimic ?
...nu interpreta - reciteste ce am scris si vei intelege
pad_vlad
09.08.2009, 15:24
Sincer nu prea inteleg......
CosminBest
16.10.2009, 18:14
Adica a zis ca schimbul de linkuri nu se ia in considerare la calcularea PR-ului, ci doar linkurile care vin spre site-ul tau fara ca tu sa trimit link catre site-ul respectiv. Sper ca am fost destul de explicit.