Arată versiune īntreagă : SUNT Nou...Care ma ajuta
imp3rial21
14.08.2008, 06:10
care vrea si poate sa ma ajute .. nu stiu sa intalez un script...oricare ar fi el..
poate imi da si mie cineva o mana de ajutor;;)...:smile::smile:
de obicei scripturile detin un folder numit install iar in acesta un fisier install.php
...urmeaza pasii si citeste informatiile listate, ar trebui sa mearga.
Fiecare script este altfel si nu exista un standard (ce este foarte bine) de instalare.
Cu stima
imp3rial21
14.08.2008, 11:28
poi am incercat sa dau la install..am urmat pasii din readme...da..tot nu mi-a reusit:(( :(( :mad::confused::confused:
Trimite-mi url-ul si datele necesare prin mesaj personal, am sa incerc sa te ajut eu.
Cu stima
Spune ce probleme ai intampinat ca sa te putem ajuta.
imp3rial21
14.08.2008, 22:35
poi am incercat sa fac cum zice akolo..da..nu reusesc..nush..dc..crek trebe sa mai invat mai intai;)...
poi am incercat sa fac cum zice akolo..da..nu reusesc..nush..dc..crek trebe sa mai invat mai intai;)...
incearca:
/setup.php, /install.php, /install/ ...
daca ai spune ce script nu reusesti te'am putea ajuta mai usor :):confused:
imp3rial21
14.08.2008, 23:28
poi am incercat mai multe..care le-am gasit aici pe forum..da..nici unu nu mi-a reusit...trebe sa mai invat limbaju de prog :smile::):)
imp3rial21
14.08.2008, 23:45
si yo nush cum sa le deschid ..pe insta.php/setup.php..k le deschid q macromedia..si dupaia nush ce trebe sa fac...
si yo nush cum sa le deschid ..pe insta.php/setup.php..k le deschid q macromedia..si dupaia nush ce trebe sa fac...
:)) le deschizi pe host nu le deschizi cu macromedia :)) site.ro/install.php , site.ro/install etc :P doar config.php deschizi cu macromedai [daca este necesar] :tongue:
imp3rial21
14.08.2008, 23:51
poi am deschis si asa cum zici u...si nu am reusit..imi da un fel de eroare..
imp3rial21
14.08.2008, 23:52
Citat:
Citat imp3rial21 Afiseaza mesaj
:)) le deschizi pe host nu le deschizi cu macromedia :)) site.ro/install.php , site.ro/install etc :P doar config.php deschizi cu macromedai [daca este necesar]
am deschis asa cum ai zis u..pe hos..si imi da un fel de eroare
netwsdotbiz
23.08.2008, 17:46
salut
poate putem sa ajutam, daca ne spui....:
1. ce script incerci sa instalezi ?
2. ce scrie in readme?
cu detaliile astea, poate te putem ajuta
salut
poate putem sa ajutam, daca ne spui....:
1. ce script incerci sa instalezi ?
2. ce scrie in readme?
cu detaliile astea, poate te putem ajuta
lasatil k nu stie ce vrea :-j :tongue:
netwsdotbiz
23.08.2008, 19:45
m-am resemnat :))
incercam sa il ajut... dar nu ai pe cine :)
merge man...nu am mai participat la discutie dar am vazut despre ce e vorba...trebuie sa spui ce scrpit e ......si ce scrie in eroare....
@Dilo - postul la care ai raspuns este vechi de o luna. Consider ca ajunge cu Post-Hunting-ul pe care-l faci in acest forum.
Avertizare si la urmatoarea abatere - bannare nelimitata.
Cu stima