PDA

Arată versiune īntreagă : TOP123 virusat



dorikut
14.08.2008, 08:55
Codul de votare java-script al TOP123 e virusat.........asa ca nu il utilizati pentru ca veti crea neplaceri vizitatorilor si veti fi marcat ca badware de Google si Yahoo..........

Dennis
14.08.2008, 11:17
Multumim pentru informatie Dorikut.

Cu stima

netwsdotbiz
23.08.2008, 07:42
Am aceeasi problema cu Hazel Sport (http://www.hazelsport.ro)

L-am inregistrat in cateva directoare.
Am scanat cu AVIRA web guard si imi gaseste un troian in cod Javascript.
Nu prea am timp, dar o sa vad care din bannere imi face probleme...
Chestia asta duce la indepartarea clientilor si notare cu badware la Google si Yahoo...

Naspa

MaRyYaN
05.09.2008, 16:48
da asta am observat si eu ca TOP123 este virusat .... intrand pe anumite site`uri care erau inscrise in TOP123 antivirusul meu m`a anuntat imediat de existenta virusului pe acel site

netwsdotbiz
05.09.2008, 16:52
da asta am observat si eu ca TOP123 este virusat .... intrand pe anumite site`uri care erau inscrise in TOP123 antivirusul meu m`a anuntat imediat de existenta virusului pe acel site

am scapat - ce-i drept cu ajutorul lui admin :)

se *infiltrase* chiar in index.php... javascript.... si eu cautam in templaturi


totul e bine cand se termina cu bine

Dennis
05.09.2008, 17:13
...am rosit din nou
Daca ma contacteaza cei de la Top123 poate am posibilitatea de a-i ajuta si pe ei sa scape de virus ;-)

Cu stima

MaRyYaN
07.09.2008, 21:19
mai nou si top66 ... acum am observat intrand pe un site ...

Dennis
08.09.2008, 11:30
...si ce invatam din acestea?
Lasati topurile findca sunt de rahat - doar va pierdeti timpul prin ele, de adus nu aduc nimic decat ferestre popup care enerveaza vizitatorii si virusi :p

Cu stima

MaRyYaN
08.09.2008, 13:18
...si ce invatam din acestea?
Lasati topurile findca sunt de rahat - doar va pierdeti timpul prin ele, de adus nu aduc nimic decat ferestre popup care enerveaza vizitatorii si virusi :p

Cu stima

asa este ... e foarte enervant cand cauti ceva pe site`ul ala si sa iti apara incontinuu dupa fiecare click voteaza voteaza si iar voteaza

MaRyYaN
08.09.2008, 13:22
aaa si am uitat sa specific virusul l`am gasit aici pe site la acest membru ... la categoria bani pe net?


Salut,
daca doresti mai multe detalii te rog vezi siteul:
http://joburi-pe-net.blogspot.com
vei gasi mai multe tipuri de joburi online,si conditii de plata,evident si pentru siteurile gen pay toread email.
Pentru alte detalii ma gasesti la editat admin

dorikut
12.09.2008, 21:13
Eu consider ca promovarea in topuri e doar un nimic

z1gg7
06.10.2008, 11:33
buna, eu sunt mai nou pe aici, dar am si eu problema cu xp antivirus 2008... am dat format (the best AV)... ok.. totul bine si frumos.. pana urc un site si observ k iau virusul de pe site-ul meu :confused:, cat am site-ul pe hard.. nu face nim.. la urcare pe ftp.. :( , dk aveti vre-o idee pls reply, este un site important pt. mine la care am lucrat f mult.
P.S. am scanat folderul cu siteul de pe hard cu tot c e posibil si tot nu stiu unde se ascunde

Dennis
06.10.2008, 12:28
...se ascunde in codul sursa al site-ului.
Trimite-mi un link prin PM catre site, am sa ma uit

NetworkOne
09.10.2008, 13:52
pai am inceput sa se viruseze din ce in ce mai multe directoare web :))

Biju
17.10.2008, 21:10
sa nu fie trojeni sau spyware bagati intentionati sa-si faca zoombie pentru bootere :|

cRs04
03.11.2008, 19:28
Nu folosesc top 123 dar o sa le zic prietenilor sa nu foloseasca ...Multumesc pentru informatie !

robert0
24.11.2008, 22:44
Nu inteleg de ce aveti incredere in astfel de topuri ...

dj_leno_2006
26.11.2008, 15:21
mai bine k nu folosesc top123:))

dorikut
26.11.2008, 20:29
sa nu fie trojeni sau spyware bagati intentionati sa-si faca zoombie pentru bootere :|

Daia iubesc eu FEDORA....nu prea sunt virusi pt. ea....ma doare-n basca

DarkBoy
01.12.2008, 15:03
Mersi ca mi-ai zis.

djallyn
08.12.2008, 14:01
site-urile gen top ....nush la ce exista...ca nu fac decat sa iti infeteze pc-ul cu visrusi si sa te enerveze cu pop-up-urile

RoCr
15.12.2008, 11:46
pacat de site ca era bunicel

DjRemYxOne
15.12.2008, 13:13
si top66 are virusi :(

kNNzOr
17.12.2008, 14:34
Şi eu aveam un banner cu top123. După ce am citit aici ce ai pus tu imediat a fost scos :). Mulţumesc pentru informaţie. Da, top66 de multă vreme virusat, eu unul nu īl suport...

warry
21.12.2008, 10:40
SUnt multe scripturi virusate! Multumim!

iCatalin
22.12.2008, 21:59
multumesc pentru informatie ... :) se gaseste cineva sa faca o lista cu scripturile virusate?

dulce4u
29.12.2008, 18:53
da asta am observat si eu ca TOP123 este virusat .... intrand pe anumite site`uri care erau inscrise in TOP123 antivirusul meu m`a anuntat imediat de existenta virusului pe acel site

nu stiu cum este virusat la voi pentru ca la mine nu imi arata ca este virusat :|

diamondnetwork
30.12.2008, 00:32
Am mai auzit de chestia asta de la cativa prieteni...cand i-am intrebat ce antivirus au...mi-au raspuns ca au Avast...cu Kaspersky 7 si Nod32 nu mi-a gasit nimic cand am accesat un site care avea TOP66... cand mi-am instalat si Avast ( pentru ca sa ma conving ) imi scria ceva de gen " POP UP - TROJAN HORSE " ...

Acum chiar nu mai stiu ce sa mai cred...este sau nu virusat...??!?

Iar Avast nu cred ca este mai bun decat Kaspersky in Trojani... sincer...

Dilo
30.12.2008, 16:40
O problema cu codul si la Nero Move It

diamondnetwork
30.12.2008, 16:48
Deci care este problema?

GABYYY
30.12.2008, 21:51
pai si dc nu face nimica adimistratori sau chiar ei ...

Dennis
30.12.2008, 22:00
pai si dc nu face nimica adimistratori sau chiar ei ...

...poti fi te rog ceva mai explicit?
...*administratorii* carui site si cine sunt *ei*

Alinutz
30.12.2008, 23:33
admin eu cred ca zice administratorul Site-ului acela....
Pai pe ei nu prea ii intereseaza...dupa ce sa lansat mai mult....:)
Sunt mai multe Top-uri de Site-uri virusate...

kiss1911
05.02.2009, 22:36
Stiam de Top66 ca e virusat nu si de Top123 :|

Maryo
08.02.2009, 12:10
am vazut si eu asta .imi tot spuneau vizitatori ca am virusi da nu ma prindeam de la ce ,da pana la urma mam prins

ballack
10.02.2009, 16:59
Multumesc dorikut , chiar nu stiam unde e virusul am scos codul top123 si e curat acum ;)

kenvello
10.02.2009, 19:22
cred ca nu virusat...poate acel cod contine ceva care pentru antivirusuri este necunoscut sau este o eroare pe acea pagina care se aseamana cu un virus....iar daca tot ziceti ca este virus,cum se numeste acel virus..ca trojan nu e win32 nu e ..worm nici atat..eu zic sa nu va mai aruncati aiurea.


PS: Nu toti antivirusii il detecteaza pe acel virus..oare de ce? bitdefender 10 de exemplu il detecteaza dar AVG AVAST NOD32 PANDA NORTON toate la ultimile versiuni si cu licenta nul detecteaza...oare chiar atat de proaste sunt toate..

ecko911
12.02.2009, 12:43
nu este virusat topul,dar scriptul ala de il puneti pe site este detectat ca virus

jarmilla33
21.02.2009, 07:15
A mai fost aceasta problema in trecut la un site romanesc de anunturi, virusul detecteaza scriptul folosit drept un virus.Dar site-ul nu este virusat.De obicei cele cu continut xxx sunt renumite

lixus
21.02.2009, 09:40
Romanian TOP 123
către mine

arată detaliile 29.12.2008


Răspundeţi


Buna ziua,

Aceasta "problema" apare doar in cazul antivirusurilor Bitdefender si Kaspersky dar va garantam faptul ca nu reprezinta nici o amenintare reala. Am testat codul nostru sursa - care este detectat de Kaspersky inclusiv pe siteul virustotal.com - ce utilizeaza peste 30 de solutii antivirus si niciuna nu a detectat acest virus.

Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, vi le putem oferi cu placere.

Va multumim.

Dennis
21.02.2009, 10:14
Daca a fost remediata situatia, sa inchidem acest topic.

Cine doreste detalii sau are in continuare probleme, poate sa-l contacteze pe lixus


Topic inchis