PDA

Arată versiune īntreagă : Programator pt. addon vBulletin

Dennis
13.08.2009, 07:07
Asa cum spune si titlul, se cauta un programator pt. un addon la scriptul de forum vBulletin.

Ce trebuie sa faca acest addon?
- sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a dona si plati pachete de trafic sau reclama pe cwr.ro prin intermediul SMS

Ce punem la dispozitie?
- un alt addon folosit la plati de catre vBulletin, asa poti vedea ce trebuie facut si cum ;)

Care este suma platita?
- negociabila, in functie de timpul de livrare si programarea addon-ului in sine.
- negociabila in functie de exclusivitate sau in combinatie cu drept de autor in footer

Care este modalitatea de plata?
- clar, paypal.com dupa finalizarea si testarea deplina a addon-ului

Succes

Dralex
13.08.2009, 07:29
Pare interesant si bag

Nu am mai facut nici odata un addon dar sper sa ma descurc,contacteazama prin pm sau cum imi vei arata modul celalt de plata.

Dennis
13.08.2009, 08:00
OK, am adunat toate fisierele care sunt raspunzatore pt. payments la vBulletin.
...am sa-ti trimit un link catre arhiva prin pm - te uiti prin arhiva si hotarasti daca poti sa faci sau nu, etc.

vladuionut
13.08.2009, 09:26
salut ....

deci vrei sa adaug la pagina asta http://www.cwr.ro/forum/payments.php?do=order

inca un buton plata abonament prin sms ?

Dennis
13.08.2009, 09:39
salut ....

deci vrei sa adaug la pagina asta http://www.cwr.ro/forum/payments.php?do=order

inca un buton plata abonament prin sms ?

Hmm, este putin mai aparte :)
Prin o simpla implementare a unui buton nu este facut nimic, asta o pot si eu face, nu este greu.

Mai explic inca odata ce trebuie sa faca un asemenea addon.

- am un fisier.php de la platiprinsms.ro, acesta afiseaza un cod pe care userul i-l trimite prin SMS la un numar cu suprataxa,
- ulterior, userul primeste un cod care trebuie inscris de user intr-un camp in fisierul de mai sus pt. a valida plata respectiva
...pana aici totul este clar definit, dar ...

Prin plata, userul vrea sa obtina un beneficiu, logic, asadar aboneaza un serviciu X, pachet de trafic in cazul cwr.ro

Dupa inscrierea codului primit de acesta, contul lui trebuie sa fie setat automat la grupa userilor cu abonament, cu data de start si data de expirare.
Dupa expirarea intervalului respectiv, contul acestuia trebuie trecut din nou la fosta grupa, cea detinuta inainte de a face abonamentul, acest demers este preluat de un cronjob (la toate variantele de plata actuale)

In sine nimic greu, in moment aceste lucruri sunt facute de catre plata prin Paypal - functioneaza fara probleme.
Problema este ca multi useri nu au paypal sau le este mai la indemana sa plateasca prin sms.

vladuionut
13.08.2009, 09:43
pai eu ziceam sa integrezi clasele de le-ai primit de la distribuitorul de servicii plata prin sms in actualul addon de paypal si doar un formular in plus si cateva noi functii restul sunt aceleasi

Dennis
13.08.2009, 09:49
...nu sunt asa de avansat in PHP, si decat sa fac prostii sau sa ma chinui ore in sir, mai bine platesc pe cineva care se pricepe mai bine decat mine.

Am sa instalez in urmatoarea 1 ora, vBulletin pt. teste pe un subdomeniu la cwr.ro - acolo pot sa-ti ofer acces la admin si prin FTP daca doresti, asa poti studia demersul actualului addon de paypal si-l poti eventual adapta.

Asta daca esti interesat de acest job, bine inteles :)

vladuionut
13.08.2009, 09:53
Da sunt interesat...Acum sunt la serviciu,si azi sunt mai liber , cred ca am timp sa-l fac

Cosmin
13.08.2009, 12:32
Dennis iti dau un sfat , contacteaza-l pe miku7zu ca am vazut ca se pricepe la php.da-i un pm cu detaliile si daca vrea cred ca te poate ajuta el.

Dralex
13.08.2009, 13:16
vladu crezi ca nu stie?:P

Dennis
13.08.2009, 14:05
@multumesc Cosmin
@Dralex - Vladuionut primeste acces pt. a vedea cum functioneaza aaddon-ul de la Paypal si daca se poate dezvolta/copia/etc.

Din pacate mi-a luat mult timp pana am instalat o versiune de test, acum face browserul figuri (la mine)
...am sa-i trimit la Vladuionut datele de acces necesare.

Dralex
13.08.2009, 14:14
El este idlle de o ora si ceva,cred ca are ceva treaba la servici,dar orcum diseara il facem ca nu mai avem nimica de facut.

robi09
13.08.2009, 22:37
Hmm, este putin mai aparte :)
Prin o simpla implementare a unui buton nu este facut nimic, asta o pot si eu face, nu este greu.

Mai explic inca odata ce trebuie sa faca un asemenea addon.

- am un fisier.php de la platiprinsms.ro, acesta afiseaza un cod pe care userul i-l trimite prin SMS la un numar cu suprataxa,
- ulterior, userul primeste un cod care trebuie inscris de user intr-un camp in fisierul de mai sus pt. a valida plata respectiva
...pana aici totul este clar definit, dar ...

Prin plata, userul vrea sa obtina un beneficiu, logic, asadar aboneaza un serviciu X, pachet de trafic in cazul cwr.ro

Dupa inscrierea codului primit de acesta, contul lui trebuie sa fie setat automat la grupa userilor cu abonament, cu data de start si data de expirare.
Dupa expirarea intervalului respectiv, contul acestuia trebuie trecut din nou la fosta grupa, cea detinuta inainte de a face abonamentul, acest demers este preluat de un cronjob (la toate variantele de plata actuale)

In sine nimic greu, in moment aceste lucruri sunt facute de catre plata prin Paypal - functioneaza fara probleme.
Problema este ca multi useri nu au paypal sau le este mai la indemana sa plateasca prin sms.

ceea ce vrei tu necesita un server si o baza de date...:)...