PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Partener priceput in joomla

superman
13.08.2009, 22:58
Am cumparat un domeniu acum cateva luni cu gandul sa fac un site despre forex, si m-am ocupat de altele.Acum ca a venit momentul lui...am incercat prin joomla ceva dar m-am incurcat :).Decat sa ma calicesc si sa fac un site egal cu zero prefer sa-mi iau un partener de nadejde de pe forum si sa incepem munca impreuna.Domeniul este foarte bun zic eu... : onforextrade.com
Nisa este foarte buna( se castiga bine si din adsense , dar mai ales din retelele de afiliere ). Sunt gata sa impart profitul cu cineva de pe forum doar in conditiile in care acesta se pricepe cu adevarat la joomla( nu expert) si are cat de cat vechime si reputatie.
Sper ca aici e zona potrivita acestui mesaj.In caz ca am gresit locatia ...suport consecintele si imi cer scuze :D
.................................................. .................................................. .................................................. ............................
Cei ce posteaza si vor sa devina cu adevarat parteneri sa posteze aici si un proiect dezvoltat de ei in joomla.Momentan rossguide are un mic avantaj pentru ca este din Constanta ...insa din moment ce nu stiu ce calitati are as zice ca avantajul se anuleaza automat.
P.S. : De ce nu pot sa postez aici?nu apare fereastra sa postez.

rossguide
14.08.2009, 07:37
id ul meu pentru yahoo este acelasi cu nickul meu .Astept sa discutam concret despre proiectul tau.

eevahn
14.08.2009, 08:23
Stiu Joomla dar ma ofer numai sa creez si/sau sa administrez site-ul.

RobciucIonut
14.08.2009, 08:56
@rossguide: Sterge-ti id-ul tau din topic deoarece o sa primesti avertisment de la Dennis. Ti-am scris acest mesaj de bine.:D

Cu stima si respect,
Robciuc Ionut

rossguide
14.08.2009, 09:45
Asa cum vezi Ionut in partea stanga sub nickul meu este un Y , care inseamna yahoo daca dai click pe el iti arata idul de yahoo.or ca il sterg orica nu il sterg tot dracul ala e .
Daca nu aveam trecut nimic acolo ziceam da ai dreptate.
Ca sa iti fac tie placere o sa il sterg .
Intrun-ul dintre posturi Dennis a spus ca ar fii bine sa se termine cu tranzactiile sau colaborarile pe pm sau cam asa ceva . Si daca este vorba de o tranzactie , oferta ,bla bla sa se faca direct pentru a se evita tepele si alte chestii de genul asta .
Asa ca .. lasal pe Dennis sa ma avertizeze daca considera ca ma gresit.Se peicepe foarte bine sa administreze cwr

eevahn
14.08.2009, 10:24
este interzisa doar afisarea de linkuri externe, adica cu un click sa zboare d'aici :)
am dreptate sau sunt informat gresit?

Dennis
14.08.2009, 11:22
este interzisa doar afisarea de linkuri externe, adica cu un click sa zboare d'aici :)
am dreptate sau sunt informat gresit?
...ai dreptate, link-urile click&go sunt interzise in mesaje.

@rossguide
...da, este corect, in partea stanga sub numele de utilizator, etc. sunt afisate toate datele de contact ale unui utilizator, fiecare user poate sa le foloseasca cu incredere.

Intr-adevar, finalizarea unei tranzactii (trimitere date bancare, date personale, etc.) se apartine sa o faceti prin PM pt. a pastra datele respective, confidential.

Ce doresc eu este sa dezvoltati tranzactiile, parteneriatele pana in faza finala (inainte de a trimite datele personale, bancare, etc.) aici in forum.

De ce?
Asa, fiecare utilizator interesat de oferta, poate citi totul aici, nu este nevoie sa bombardeze ofertantul cu intrebari de genul: *trimite si mit detalii* sau altele, nu se apartine.

Renuntarea la invitatii la discutii in afara cwr.ro!
Atragerea unui ofertant intr-o discutie in afara cwr poate duce la neintelegeri si primul gand este: *...de ce sa-l contactez prin XYZ? ...vrea sa ma atraga acolo pt. a ma pacali/insela?* - din acest motiv, invitatiile sunt interzise.
In cazul in care ai nevoie de date si acestea sunt sensibile/confidentiale, poti inscrie in mesajul tau ceva de genul: *contact prin: vezi profilul meu*

Avantajele utilizatorilor!
Daca afacerea/parteneriatul este facut pana la ultimul detaliu in forum, poti oferi votul adecvat clientului/ofertantului si asa contribui activ la ridicarea increderii in utilizatorul respectiv. Asa castiga ambii dintr-o afacere facuta transparent pe cwr.ro

Mult succes la parteneriat.