PDA

Arată versiune întreagă : Google Adsense pe Joomla?

sorinake23
15.08.2009, 19:52
Stie cineva un tutorial sau macar poate cineva sa-mi explice cum sa pun adsense pe un site cu joomla 1.5 instalat?

Sa va dau cateva informatii despre mine: nu am mai avut adsense pana acum insa vreau sa incerc neaparat, sa-mi scot macar banii investiti; care e treaba - la inregistrarea unui cont adsense se asteapta mult sau...? se poate intr-o zi dupa inregistrarea unui cont sa ai deja reclamele pe site-ul tau? trebuie ceva alte date sau...? banii primiti cand se pot ridica? se pot primi prin paypal? imi cer scuze daca intrebarile sunt banale.

d-zel
15.08.2009, 19:56
Banii se pot ridica abia la 100$ minim ininte de toate trebe sa ai contul acceptat la Adsense ca sa pui reclame si da daca ai contul acceptat in 1 min poti deja sa iti pui reclamele:D dar dureaza circa 10 min ca ele sa fie vizibile dupa care nu vot mai avea probleme:D de afisare!

In legatura cu Joomla nu te pot ajuta:( atat am stiu atat ti-am spus;) Bafta

Cu stima D-Zel.

sorinake23
15.08.2009, 20:02
Asa si contul se accepta rapid?

RobciucIonut
15.08.2009, 20:08
@sorinake23: Contul de la Adsense se accepta greu de tot. Mie mi-a venit peste 3-4 zile e-mail-ul de confirmare ca contul m-i sa acceptat.

Alex
15.08.2009, 20:11
Depinde de la caz la caz, mie contul mi-a fost activat aproape instant, altora am inteles ca le-a luat peste o luna pana au primit acceptul AdSense. Depinde de norocul tau.

Cat despre Jomoola nu stiu ce sa spun, poate este ceva plug-in pentru reclame...sau stiu eu :rolleyes:
Banii ai vreo 2-3 alternative: WesternUnion Quick Cash (recomand) sau Cec acasa (astea le stiu eu)

RobciucIonut
15.08.2009, 20:14
@DJALEXXX05: Cas a pot lua banii de la Adsense prin WestetUnion Quick Cash, ce trebuie sa fac?:D

adizbang_tv
15.08.2009, 20:19
Stie cineva un tutorial sau macar poate cineva sa-mi explice cum sa pun adsense pe un site cu joomla 1.5 instalat?

Eu folosesc un mod html pentru a-mi afisa reclamele de la Google Adsense, dar din pacate nu gasesc sa-ti dau un link catre acest mod.

Dar am gasit un modul (http://extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/google-ads/5549) care iti va fi cu siguranta de folos.
Gasesti aici (http://wzcreativetechnology.com/joomla-tips-and-tricks/52-easy-google-adsense-module-video-demo) un video-tutorial pentru a instala aceasta extensie.

Ca sa pot lua banii de la Adsense prin WestetUnion Quick Cash, ce trebuie sa fac?:D

Te prezinti cu buletinul, adresa Google si cu MTCN-ul (numarul de control al transferului de bani) la orice banca care are insemnele WesternUnion.

dorikut
15.08.2009, 20:26
@DJALEXXX05: Cas a pot lua banii de la Adsense prin WestetUnion Quick Cash, ce trebuie sa fac?:D

Pentru a ridica banii trebuie sa te prezinţi la un agent local WU (cu cel putin 24 ore de la emiterea plăţii= cu urmatoarele informatiiŞ
* Suma de plată
* Numărul de control pentru transferul de bani (Money Transfer Control Number - MTCN) pentru plată (il găseşti pe pagina Istoric plată la câteva ore după emiterea plăţii.
* Actul de identitate eliberat de autoritatea naţională (paşaport, permis de conducere, carte de identitate etc.)
* Informaţiile expeditorului:
Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043

djpwiw
15.08.2009, 21:11
Pentru joomla e chiar foarte simplu fara nici o extensie

Urmeaza pasii

1 intri frumusel la administrator
2 intri la manager module
3 dai sa creezi un modul nou
4 dai custom html / sau daca ai pe romana html personalizat
5 pui un nume
alegi locul unde sa se afiseze
6 ai un editor jos unde dai pe butonul html
7 pui codul de la google acolo si dai update
8 dai apply si gata

Succes

RobciucIonut
15.08.2009, 21:19
Depinde la ce versiune Joomla. Uite, eu de exemplu la Joomla 1.5.11 nu am reusit sa adaug Google ADS prin module, am reusit doar prin componentul "Banners".

Cu stima si respect,
Robciuc Ionut

djpwiw
15.08.2009, 21:20
nu depinde de versiune de editor daca foloseti editorul care vinde cu joomla ai gasit problema

RobciucIonut
15.08.2009, 21:24
Nah, eu am zis ce am patit. Iar la Joomla 1.5.12 imi mergea sa adaug Google ADS din module. Oricum, asta nu prea conteaza, important este ca "sorinake23" sa gaseasca raspunsul adegvat topicului deschis de el.

Cu stima si respect,
Robciuc Ionut

da alen
15.08.2009, 22:25
Pentru a adauga AdSense in joomla trebuie sa folosesti un modul cum este acesta http://www.joomlaspan.com/products/google-adsense-modules.php
Poti folosi si un Custom HTML cum s-a spus mai sus dar in situatia in care nu te descurci este mai bine sa folosesti un modul special conceput;in acest caz mai ai avantajul ca poti customiza reclama din cadrul modulului unde este nevoie sa introduci doar codul de publisher si codul reclamei

tilian
16.08.2009, 08:21
vezi ca google adsens afiseaza si bannere flash si daca tu nu ai instalat modulu pentru flash nu o sa il afiseze

pork
29.08.2009, 02:40
Pentru a adauga AdSense in joomla trebuie sa folosesti un modul cum este acesta http://www.joomlaspan.com/products/google-adsense-modules.php
Poti folosi si un Custom HTML cum s-a spus mai sus dar in situatia in care nu te descurci este mai bine sa folosesti un modul special conceput;in acest caz mai ai avantajul ca poti customiza reclama din cadrul modulului unde este nevoie sa introduci doar codul de publisher si codul reclamei

Ok, am pus si a aparut reclama google, dar cum pun codul meu adsense?

LE: Gata am gasit, nu am fost foarte atent;)) trebuia sa introduc id-ul de publisher si id-ul canalului. Rezolvat.

Xro1
29.08.2009, 16:02
dar cel mai simplu sa intri la templare :) si dai edit html parerea mea:)!

sorinake23
29.08.2009, 19:05
Multumesc mult pt ajutor celor care au postat folositor in acest topic. Sper sa imi reuseasca implementarea de Google Adsense pe site imediat dupa ce contul mi se va activa. Deocamdata imi apare

"Nu există un cont AdSense pentru acest login, deoarece aplicaţia dvs. este, în momentul de faţă, în curs de examinare. În decurs de o săptămână de la data aplicaţiei dvs., vă vom examina aplicaţia şi o vom duce la bun sfârşit împreună cu dvs., prin email. De îndată ce vi se va permite să vă alăturaţi AdSense, veţi putea să vă accesaţi contul şi să începeţi. "

Si cred ca imi apare asta de aproximativ 10 zile... Sper sa se remedieze cat de curand :D

PS: E prima oara cand folosesc Adsense.

h4ckzor3
30.08.2009, 12:04
cauti pe google joomla extenstions si cauti extensii pentru adsense... mai bine faci asa pentru ca ai mai multe optiuni...gen sa pui reclama sub fiecare articol.. inainte de fiecare articol .. etc