PDA

Arată versiune īntreagă : eroare : This error (HTTP 406 Not Acceptable)

sicka0
18.08.2008, 07:24
cum pot scapa si eu de eroarea : "This error (HTTP 406 Not Acceptable) means that Internet Explorer was able to receive information from the website you visited, but the information was not in a format that Internet Explorer can display." Siteul l-a, uploadat la o adresa .com de la mine merge darr nu de pe toate calculatoarele banuiesc si nu stiu din ce cauza. Astept un raspuns multumesc!

Dennis
18.08.2008, 08:39
Daca ne spui si URL-ul poate ne putem uita putin in codul sursa si asa vedem care este greseala.
...banuiesc ca in acel cod este ceva scris ce nu poate fi interpretat de IE sau blocheaza IE sa interpreteze codul.

Cu stima

sicka0
18.08.2008, 09:17
www.abccosmetica.com , mie cel putin nu mi-l deschide deloc acumm. In panoul de control mai pot intra doar cu un ftp soft, www.abccosmetica.com/cpanel..... nimic

Dennis
18.08.2008, 09:49
Site-ul respectiv functioneaza fara restrictii la accesarea numelui de domeniu, dar daca accesezi un link intern cu terminatia .html in cazul tau, primesti un cod 406

Aparitia codului 406 este cauzata de un modul de securitate al serverului unde este hostat site-ul tau, este vorba de ModSecurity (mod_security)
Acest modul este instalat pentru a apara serverul de accesari neautorizate, dar prin configurarea gresita a acestuia duce la situatia ca browserele sa nu poata sa interpreteze codul sursa, afisand codul 403 in cazul unui login , 412 sau 406 in cazul accesarii paginii respective.

ModSecurity poate fi stopat de tine prin crearea unui fisier .htaccess care sa detina urmatoarele:

SecFilterEngine off
SecFilterScanPOST off

...incarca fisierul creat in public_html sau /var/www/ - pe primul nivel al domeniului tau.

In caz normal ar trebui ca ulterior sa functioneze. Daca nu, deinstaleaza ModSecurity sau contacteaza administratorul serverului pt. a face configurarea necesara.

Sper sa te fi putut ajuta.
Cu stima

sicka0
18.08.2008, 10:28
multumesc pentru ajutor se pare k problema era de la administratorul serverului, ceva conflicte , o zi buna

Dennis
18.08.2008, 11:53
...asa cum ti-am descris in mesajul meu ;-)

Mult succes in continuare

Cu stima