Arată versiune īntreagă : Castiga bani cu MINDINET
Salutari la toata lumea,
Doresc pe aceasta cale, sa va anunt ca mindinet.eu a inceput sa accepte de la inceputul acestei saptamani inscrieri de afiliati (pana acum acest lucru era disponibil numai clientilor).
Devenind afiliat mindinet.eu, beneficiezi de urmatoarele:
5 LEI bonus la deschiderea contului
10%, 15% sau 20% din totalul comenzilor facute de clientii adusi de tine
Cupoane promotionale de reducere cu care iti poti atrage clientela
In caz de nevoie, putem executa la cerere bannere personalizate site-ului tau
Pentru mai multe informatii/detalii si inscriere -> www.mindinet.eu/program-afiliere.php
Te asteptam si pe tine!
rossguide
19.08.2009, 11:31
Salutari la toata lumea,
Doresc pe aceasta cale, sa va anunt ca mindinet.eu a inceput sa accepte de la inceputul acestei saptamani inscrieri de afiliati (pana acum acest lucru era disponibil numai clientilor).
Devenind afiliat mindinet.eu, beneficiezi de urmatoarele:
5 LEI bonus la deschiderea contului
10%, 15% sau 20% din totalul comenzilor facute de clientii adusi de tine
Cupoane promotionale de reducere cu care iti poti atrage clientela
In caz de nevoie, putem executa la cerere bannere personalizate site-ului tau
Pentru mai multe informatii/detalii si inscriere -> www.mindinet.eu/program-afiliere.php
Te asteptam si pe tine!
Buna idee,super
RobciucIonut
19.08.2009, 11:39
@mondinet: Noi trebuie sa adugem firmei tale clienti pentru hosting, iar tu ne dai intre 10 si 20 % din comenzile facute de clienti?
Si daca strang o anumita suma cum pot primi banii, paypal?
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
@RobciucIonut Ai inteles. Un fel de agent in vanzari dar pe internet :)
Banii ii poti primii prin PayPal sau Transfer Bancar.
RobciucIonut
19.08.2009, 12:33
@ mindinet: dar tu de unde sti ca eu cand aduc clientii spre firma ta sunt adusi de mine? Sau iti zic eu tie ca clientul respectiv e adus de mine. Scuze de off-topic.
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
Daca ai depune putin efort si ai intra pe link-ul care se afla in primul post, garantez 100% ca ai afla raspunsul la aceasta intrebare cat si la cele pe care probabil vei mai avea de gand sa le pui :)
sorinake23
19.08.2009, 12:50
MINDINET, idee si oferta foarte, foarte buna! M-am inscris si eu.
La ce suma se pot cere bani?
te-ai uitat pe site si nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta ?:)
sorinake23
19.08.2009, 19:27
Intrebare: Aveti Fantastico Deluxe si cPanel cel mai nou pe toate pachetele de webhosting?
Nu avem fantastico dar avem Site Software.
Cat despre cPanel, isi face update automat cand apare o noua versiune, deci da avem ultima versiune.
sorinake23
19.08.2009, 19:40
Site Software sa inteleg ca are la fel ca si Fantastico scripturi pre-instalate de Joomla, Wordpress, Phpbb, Php-Fusion etc? Scuze daca o dau in offtopic! Si aveti Site Software pana si pe primul pachet de 5 lei?
Ai inteles corect. Nu are foarte multe scripturi in comparatie cu Fantastico dar le are pe cele mai importante.
Si da, este valabil la toate pachetele de gazduire, inclusiv la cel de 5 lei.